BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 20 minut temu, fluber napisał: Że co proszę?:) no najsłynniejsze objawienie w czasach Internetu przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 2 minuty temu, BothTeamsPlayedHurd napisał: no najsłynniejsze objawienie w czasach Internetu przecież Ja pytam o to co to ma do moich wypowiedzi. Mozesz tam widziec co chcesz:) nie oceniam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 25 minut temu, fluber napisał: 1. Pedofilia to bardzo poważny temat a film dokumentalny o pedofilii to bardzo poważny film. Ze względu na delikatność tego tematu nie powinny sie w nim znalezc niepotwierdzone historie. 2. A jeżeli już wrzucamy niepotwierdzoną historię to autorem tej historii nie powinna być osoba skazana za oszustwo. 3. Nie twierdze ze ta osoba nie mowi prawdy, po prostu oczekuje od takiego filmu pewnych standardów 1. Osoba wierząca pisze o niepotwierdzonych historiach. 2. Jezus był też skazany. 3. Zaraz uznam Cię za racjonalistę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 4 minuty temu, Koelner napisał: 1. Osoba wierząca pisze o niepotwierdzonych historiach. Co w tym zabawnego? Wybacz ale nie rozumiem co masz na mysli. Tzn obawiam sie ze rozumiem ale staram sie nie miec o Tobie takiego zdania... 7 minut temu, Koelner napisał: 2. Jezus był też skazany. Przeciez nie za oszustwo. A zgodnie z moja wiara nawet wrecz przeciwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 16 minut temu, fluber napisał: Przeciez nie za oszustwo. A zgodnie z moja wiara nawet wrecz przeciwnie. zachęcał do niepłacenia podatku i podawał się za fałszywego mesjasza, w dzisiejszych czasach byśmy go uznali za szarlatana stojącego na czele jakiejś popieprzonej sekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 2 minuty temu, BothTeamsPlayedHurd napisał: zachęcał do niepłacenia podatku i podawał się za fałszywego mesjasza, w dzisiejszych czasach byśmy go uznali za szarlatana stojącego na czele jakiejś popieprzonej sekty O czym byla rozmowa?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 1 godzinę temu, fluber napisał: O czym byla rozmowa?:) o tym że nie powinny powstawać takie filmy i 11 mln ludzi w ciągu trzech dni stało się ofiarą manipulacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 2 godziny temu, BothTeamsPlayedHurd napisał: no najsłynniejsze objawienie w czasach Internetu przecież O kurka! Wydaje mi się ze pytanie czy to uraża uczucia religijne jest w tym przypadku dość trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 1 minutę temu, darkonza napisał: O kurka! Wydaje mi się ze pytanie czy to uraża uczucia religijne jest w tym przypadku dość trudne. pies raczej nie podlega odpowiedzialności karnej poza tym nikt się go nie pytał o zgodę, czy użyczy swojego zadka na potrzeby mistycznego objawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 (edytowane) 8 minut temu, BothTeamsPlayedHurd napisał: pies raczej nie podlega odpowiedzialności karnej poza tym nikt się go nie pytał o zgodę, czy użyczy swojego zadka na potrzeby mistycznego objawienia Ale rozpowszechnianie tego zdjęcia może podlegać odpowiedzialności? Ciężka sprawa Edytowane 14 Maja 2019 przez darkonza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 23 minuty temu, Koelner napisał: o tym że nie powinny powstawać takie filmy i 11 mln ludzi w ciągu trzech dni stało się ofiarą manipulacji Ale kto to napisal? Sam informowalem o zbiorce na patronite tutaj i obejrzalem zaraz po premierze. Mam po prostu kilka krytycznych uwag i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 19 minut temu, fluber napisał: Ale kto to napisal? Sam informowalem o zbiorce na patronite tutaj i obejrzalem zaraz po premierze. Mam po prostu kilka krytycznych uwag i tyle. Jeżeli wpłaciłeś na zbiórkę, to masz prawo krytykować, gdyż w pewnym sensie zatrudniłeś Sekielskich. Ja nie dałem i nie mam żadnych krytycznych uwag , dobry film, świetna, rzetelna reporterska praca całego zespołu, szacunek dla ofiar za odwagę i czekam na kolejne części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 2 minuty temu, mayor napisał: Jeżeli wpłaciłeś na zbiórkę, to masz prawo krytykować Prawo do krytyki przysługuje niezależnie od wpłaty. Ja moge krytykowac film, nie wplacajac na niego, a Ty mozesz krytykowac polski Kosciol nie wplacajac na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 52 minuty temu, RappaR napisał: Bo to czysta kasa jest https://niezalezna.pl/220726-szefowie-organizacji-ekologicznych-zarabiaja-lepiej-niz-premier-zobacz-wydatki-wwf-i-greenpeace Ogólnie sam też chyba założę fundację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Wpłaty na sfinansowanie filmu Sekielskich byly dobrowolne, a z kolei wpłaty na KK w Polsce są przymusowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 4 minuty temu, mayor napisał: Wpłaty na sfinansowanie filmu Sekielskich byly dobrowolne, a z kolei wpłaty na KK w Polsce są przymusowe Jak tak podchodzisz do sprawy to na film sekielskiego tez sa wplaty przymusowe. Myslisz ze za czyje pieniadze zrobiono drogi ktorymi jezdzil po polsce podczas krecenia? Ale kompletnie nie wiem co ta wstawka ma do prawa do krytyki i do Ciebie generalnie skoro nie mieszkasz w polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 (edytowane) 20 minut temu, mayor napisał: Wpłaty na sfinansowanie filmu Sekielskich byly dobrowolne, a z kolei wpłaty na KK w Polsce są przymusowe Łapu-Capu ???? Stąd ten ciągły skowyt "zatroskanych" i czytelników "Bezbożnika"? Łazi im ksiądz po mieszkaniach i zmusza do skłądek na KK. Edytowane 14 Maja 2019 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 5 godzin temu, fluber napisał: Albo wytłumaczenie jest bardziej przyziemne i facet z wyrokiem za oszustwo po prostu oszukuje. myślę, że każdy z nas kiedyś skłamał, ale jednocześnie częściej mówimy szczerze, a zatem wcale nie jest bardziej prawdopodobne, że oszust ponownie oszukuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 3 minuty temu, lorak napisał: myślę, że każdy z nas kiedyś skłamał, ale jednocześnie częściej mówimy szczerze, a zatem wcale nie jest bardziej prawdopodobne, że oszust ponownie oszukuje. Chyba czym innym jest klamstwo a czym innym karalne oszustwo? Mysle ze kazdy z nas uprawial kiedys seks ale jednak czesciej go nie uprawiamy, a zatem wcale nie jest bardziej prawdopodobne ze gwalciciel ponownie zgwalci. Mniej wiecej takiego potworka logicznego wrzuciles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi