fluber Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 dopóki w Polsce będzie finansowanie z budżetu to te 30 tys będzie mogło decydować , wystarczy znięść sponsoring i od razu się to zmieni I zacznie rzadzic 30 najbogatszych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Ty ONRem, ptak Antifą a vasquez vasquezem:)Niech Ci będzie. Lepiej jarać się onrem niż partią Centrum. której wyznawcy uparcie wierza, że niczym Atlantyda wypłynie w końcu na powierzchnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Dopóki tacy jak ty wspierają ONR dopóty ja mogę spać spokojnie Dresiarska myląca nacjonalizm z patriotyzmem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Niech Ci będzie. Lepiej jarać się onrem niż partią Centrum. Ponieważ? Nawet Młodziez Wszschpolska po cichu uważa że ONR to kompletni idioci:) Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Dopóki tacy jak ty wspierają ONR dopóty ja mogę spać spokojnie Dresiarska myląca nacjonalizm z patriotyzmem JosepieMJ:Masz bardzo ciekawe wyobrażenie na temat mojej skromnej osoby. Wspomnienie o dlugiej tradycji ONR na forum, w temacie gdzie udziela się jakieś osiem osób, nazywane jest wsparciem. Wow. Historyczny ONR ma piękne życiorysy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Historyczny ONR ma piękne życiorysy. Pozwolę sobie zacytować kilka fajnych fragmentów aktualnego statutu ONR: postulujemy zachowanie stanu homogeniczności etnicznej, Hierarchia, porządek i dyscyplina wojskowa będą promieniować na resztę Narodu Odrzucamy każdą formę totalitaryzmu, w tym liberalną demokrację I na koniec zostawiłem truskawkę na torcie:) Dawne Kresy Wschodnie Rzeczypospolitej, stanowiące przez stulecia miejsca, w których powstawała i rozwijała się narodowa kultura i tradycja, skąd wywodzą się dziesiątki naszych narodowych bohaterów oraz pokolenia naszych przodków, którzy przelewali krew w imię niepodległości i wolności, dalej pozostają w naszych sercach ważnymi ośrodkami polskości, a zamieszkujący je Polacy – naszymi braćmi, którzy powinni mieć prawo stanowienia o losach Ojczyzny. Oderwanie tych ziem od macierzy przez sowiecki imperializm w wyniku II wojny światowej było komunistyczną zbrodnią, która nie może ulec zapomnieniu ani przedawnieniu. Nie zgadzam się na bezwarunkowe wyrzeczenie się przez Polskę jej dziedzictwa na Wschodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Jak mniemam presiedlonych Ukraińców po "Wiśle" którzy licznie dziś zamieszkują Szczeciny, Czerwone Góry, Gorzowy, Elblągi i Legnice może szokować fakt, że największymi ośrodkami polskiej kultury przez wieki były:Warszawa, Wilno, Lwów, Kraków i Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Jak mniemam presiedlonych Ukraińców po "Wiśle" którzy licznie dziś zamieszkują Szczeciny, Czerwone Góry, Gorzowy, Elblągi i Legnice może szokować fakt, że największymi ośrodkami polskiej kultury przez wieki były:Warszawa, Wilno, Lwów, Kraków i Poznańjak mniemam Żydzi słusznie roszczą sobie prawo do ziem i nieruchomości utraconych po 1939 A Niemcy do Gdańska Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Odbijanie Wilna i Lwowa to male piwo (szczegolnie ze akurat solidarnosc z Polakami tam mieszkajacymi to fajna sprawa, bo czesto sa tyrani przez tamtejszych - btw jak poznalem w swoim zyciu troche ludzi roznych narodowowci to Litwini to jest bottom tier na maksa - razem z Francuzami - babcia, urodzona w Wilnie, znow miala racje! ). Mnie bardziej interesuje co w glowie maja mlodzi ludzie, ktorzy zamiast myslec o dupach, wodzie i dragach chca promieniowac na narod porzadkiem, dyscyplina i hierarchia lol. Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Odbijanie Wilna i Lwowa to male piwo (szczegolnie ze akurat solidarnosc z Polakami tam mieszkajacymi to fajna sprawa, bo czesto sa tyrani przez tamtejszych - btw jak poznalem w swoim zyciu troche ludzi roznych narodowowci to Litwini to jest bottom tier na maksa - razem z Francuzami - babcia, urodzona w Wilnie, znow miala racje! ). Mnie bardziej interesuje co w glowie maja mlodzi ludzie, ktorzy zamiast myslec o dupach, wodzie i dragach chca promieniowac na narod porzadkiem, dyscyplina i hierarchia lol. Hmm.. to źle, że ktoś ma w głowie coś innego niż dziewczynki alkohol i brudne używki ? Osobiście uważam, że raczej to co przedstawiasz za normalność to jest jest przykład patologii. Ale cieszy mnie Twoje podejście i mam nadzieję, że w takiej kulturze wychowasz swoje dzieci. Im mniej mądrej konkurencji tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) brudne uzywkiiiii! i masz racje - mam nadzieje, ze moje dzieci nie beda robic za pozytecznych idiotow nabijajac czyjs kapital polityczny. Piona! Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Jak mniemam presiedlonych Ukraińców po "Wiśle" którzy licznie dziś zamieszkują Szczeciny, Czerwone Góry, Gorzowy, Elblągi i Legnice może szokować fakt, że największymi ośrodkami polskiej kultury przez wieki były:Warszawa, Wilno, Lwów, Kraków i Poznań To nie znaczy ze mamy teraz domagac sie zwrotu ziem zabranych w wyniku komunistycznej zbrodni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 https://wiadomosci.onet.pl/swiat/ursula-haverbeck-zostanie-w-wiezieniu/rb5tktj Brawo Niemcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 https://wiadomosci.onet.pl/swiat/ursula-haverbeck-zostanie-w-wiezieniu/rb5tktj Brawo Niemcy cenzura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 cenzurapogodzenie się z bolesna przeszłością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 To nie znaczy ze mamy teraz domagac sie zwrotu ziem zabranych w wyniku komunistycznej zbrodni:) Jak większośc zbrodni i ta jest zbrodnią zaplanowaną przez imperialistycznych kapitalistów działajacych w białych rękawiczkach "Latem i jesienią 1943 r., jeszcze przed konferencją w Teheranie, władze USA i W. Brytanii nie rozpatrywały przywrócenia przedwojennej granicy Polski na wschodzie uznając, iż powinna ona przebiegać w zasadzie jak linia Curzona z zostawieniem Polsce Lwowa. Rząd premiera Mikołajczyka nie był o tym informowany" https://pl.wikipedia.org/wiki/Linia_Curzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Nie jestem na bieżąco, ale przemknęła mi dziś ciekawa wiadomość. Zbyszek Hołdys słyszy w trzaski w telefonie, komunikuje się z rodziną tylko za pomocą komunikatorów i w drodze do studia TVN jakiś samochód go kilka razy wyprzedził i hamował. ... Co oni tam w tym najtotalniejszym odłamie "biorą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 (edytowane) http://natemat.pl/245113,jak-zachowuja-sie-polacy-w-chorwacji-czy-w-chorwacji-jest-duzo-polakow Kocham tego typu teksty wpajające Polakom, że My jesteśmy tacy okropni, obciachowi itd. .....bo polskie pary na plaży przychodzą z chmarą dzieci .... bo Polacy wypiją sobie piwka na plaży .... bo Polacy nie chodzą do restauracji tylko sobie gotują .... bo Polacy przeklinają Potem taki nasłucha i naczyta się w kraju, jak to na Polaków trzeba uważać zagranicą, bo utopią w łyżce wody jedzie na zagraniczny wypad i zamiast koncentrować się na słoneczku i wypoczynku to rozgląda się na lewo i prawo szukając polskich rejestracji i nasłuc***ąc polskiego języka. Oczywiście pan piszący tekst najwayraźniej żadnego języka poza polskim nie zna, stąd wyczulenie na kur**. Dlatego słysząc wyrazy typu: fuck, bitch, schlampe, hau ab lekko się tylko uśmiecha czując zaszczyt usłyszenia przepięknej mowy Goethego i Szekspira. Rzecz jasna kiepsko muszą w tej Chorwacji zarabiać skoro alkohol kupują tylko Polacy. Edytowane 5 Sierpnia 2018 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 http://natemat.pl/245113,jak-zachowuja-sie-polacy-w-chorwacji-czy-w-chorwacji-jest-duzo-polakow Kocham tego typu teksty wpajające Polakom, że My jesteśmy tacy okropni, obciachowi itd. .....bo polskie pary na plaży przychodzą z chmarą dzieci .... bo Polacy wypiją sobie piwka na plaży .... bo Polacy nie chodzą do restauracji tylko sobie gotują .... bo Polacy przeklinają Potem taki nasłucha i naczyta się w kraju, jak to na Polaków trzeba uważać zagranicą, bo utopią w łyżce wody jedzie na zagraniczny wypad i zamiast koncentrować się na słoneczku i wypoczynku to rozgląda się na lewo i prawo szukając polskich rejestracji i nasłuc***ąc polskiego języka. Oczywiście pan piszący tekst najwayraźniej żadnego języka poza polskim nie zna, stąd wyczulenie na kur**. Dlatego słysząc wyrazy typu: fuck, bitch, schlampe, hau ab lekko się tylko uśmiecha czując zaszczyt usłyszenia przepięknej mowy Goethego i Szekspira. Rzecz jasna kiepsko muszą w tej Chorwacji zarabiać skoro alkohol kupują tylko Polacy. koleś dostał negatywne komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Nie ma tu jednego wyboru Ani bym się zbytnio nie podniecal stereotypom Polaków na wakacjach ani nie powinniśmy być wyjątkowo dumni z dok9nan naszych zagranica Mnie dalej zastanawia straszne buractwo na tych droższych kierunkach gdzie Kaziu sandał z grubym portfelem i mądrością rodem z prl będzie dumnym reprezentantem kraju w wycieczce do Dubaju Meksyku czy USA z zerową poza monosylabicznym ruskim znajomością języków obcych Egipt 1299pln All alco inklusyf rozumiem że się beton zdarza ale na droższych kierunkach trafiają się też mistrzowie Patrząc na to co można fajnego do ubrania kupić to aż się dziwię stylowie Alko plus przekonanie o swojej nieomylności i mamy co mamy Osobiście nawet wolę takiego komiksowego Janusza w klapkach i sjarpecie niż klasę wyższą plus 65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi