Skocz do zawartości

Www.fb-ninja.com

Leszczur

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem wygenerować ranking dla konfiguracji gdzie tankuję jakąś kategorię. Nie ma jednak możliwości odznaczenia tych kategorii które są z automatu zaznaczone i wygenerowania takiego rankingu. 

Jeśli to opcja premium to ok. 

Jednak kiedy chciałem wykupić premium, to po wybraniu opłaty 19$ za sezon przekierowuje mnie do pustej strony.

Siema.

Czy tylko Ja mam problem z trade analyzer?

Nie mam wykupionej wersji pro ale podstawowa wersja chyba tez powinna dzialac i dzialala na poczatku sezonu.

Teraz gdy wpisuje nazwisko zawodnika nie pojawiaja sie podpowiedzi ktorego zawodnika chce wybrac zarowno w polu zawodnika do oddania w wymianie jak i w polu zawodnika ktorego chce sie pozyskac w wymianie.

Wpisanie calego inienia i nazwiska (poprawnie) tez nic nie daje bo po kliknieciu "analyze" nic sie nie pojawia.

Bede bardzo wdzieczny za sprawdzenie tego i info zwrotne.

Pzdr

• 4 tygodnie później...

Panowie kilka ważnych informacji:

- jak "waży" się trejdy, to system nie chce brac pod uwagę wartości za konkretny okres (przynajmniej u mnie).

- w rankingu, projekcjach, trade analizerze powinno się wprowadzić wariant wg "totali"

- system często nie znajduje dobrych opcji wymian z graczami, choć jak wpisuję w TA wymianę to często wyskakuje, że obie ekipy zyskują...

- wciąż brakuje opcji wejścia w konkretny team i zaproponować (patrząc na staty) np. wymianę poprzez Let's make a deal.

No i jeszcze jedno, planujecie apkę? 

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Nie wiem csy tylko Ja tak mam ale kiedy w trade analyzer jako jednego z graczy bioracego udzial w wymianie wybueram Draymonda Greena to po analizie w jego miejsce wskakuje nieznany mi Monte Morris ktory ma przypisane dokladnie te same pozycje co Green. Ma tez przypisana dobra druzyne w lidze yahoo w ktorej gram oraz to ze na codzien gra w Warriors...niestety zupelnie nie zgadzaja sie statystyki ktore przy wybraniu Full period sa podane za 71 meczow i sa znaaacznie slabsze niz te Greena ;):P

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...

Uwaga, wersja aaaaalpha draft toola h2h czeka na testy i cenne uwagi! Jeżeli ktoś głodny jest już gry, chce pobawić się draftem offline i pomóc w testowaniu narzędzia - walcie pls na priv, podam szczegóły i udostępnię triala. Najaktywniejszym testerom zrewanżuję się membershipami na nadchodzący sezon.

• 3 tygodnie później...

Projekcje ciekawe jak dla mnie zdecydowanie za wysoko większosc centrów zwłaszcza (Capela, Vucevic, Whiteside).

Generalnie mocne notowania u młodych zawodników chyba zbyt optymistyczne. Jak na pierwszy rzut i tak sporo mniej wątpliwości niż w tamtym roku więc fajna podpowiedź. Dzięki za to.

• wiLQ przypiął/eła ten temat
  • wiLQ odpiął/ęła ten temat
  • wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.