ignazz Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Po raz kolejny temat o kontuzjach powinien zostac przeredagowany!!! Kolejny raz kontuzja 1 gracza zmienia sporo wokolo! Andre Bynum i jego kontuzja sprawila że: 1. Lakers zaczeli grac lepiek i z pasja a to co robi Odom i Gasol to poezja! 2. Mimo to lakers przez przeciwnikow poprzez kontuzje postrzegani sa jako ekipa do pokonania i nastepuje szalenstwo trejdow!!!! Rok temu Suns zaszaleli i w tym roku moze to spotkac sas o czym w inny topiku. Wplyw kontuzji potezny! 3 kontuzja ma sama w sobie wplyw na aktywnosc trejdowa lakers (Gasol rok temu obecnie Morrison) Wspomniany przeze mnie szal zakupow dopasc moze sas ktorzy rozpatrywali przymiarki do: Sheeda Currego Millera Salomonsa Cartera i tylko brak pierwszorundowego picku 2009 sprawia że na razie spokoj Wypada zrobic też update Kontuzja Nelsona zmusila do sprowadzenia backupu na PG ale imo ogranicza orlando jako kandydata do finalu wschodu Kontuzje konczace ten sezon ma Redd i Bogut a moze i Luke Ridogou co sprawia że bucks zastanawiaja się nad bezsensownym oddaniem Jeffersona do Cavs (po co go sprowadzano w takim razie? Aby miec Szczerbiaka nawet jak jest expiring?????) Kontuzja Booza sprawia że heat traca zainteresowanie nim na rzecz Jona lub Amare Ak dalej nie gra oczywiscie W nocy reke zlamal Jet Terry co "zaostrza" walke o PO na zachodzie Nadal nie gra West (cavs) i Tyson (noh) A i tak najwazniejsze jest pytanie "kiedy" plus Bynum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 McGrady out for season, will have microfracture surgery http://www.nba.com/2009/news/02/18/tmac ... index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 McGrady out for season, will have microfracture surgery http://www.nba.com/2009/news/02/18/tmac ... index.html Najsmieszniejsze jest (nie dla Rakiet) ze dowiedzieli sie o tym z gazet i z internetu, kolcz jest w szoku, inni niezadowoleni. T-Mac nie dosc ze przeplacony, polamany, to jeszcze powoduje afery w klubie, czyzby jego czasy w Houston sie skonczyly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Amare wypada na 8 tygodni, czyli praktycznie do końca sezonu regularnego. Jeśli Suns nie wymienili go przed deadline, licząc na to, żeby w tym sezonie jeszcze powalczyć... To właśnie ten plan poszedł się walić. Ciekawe, czy mają swój pick, bo prawdopodobieństwo uczestnictwa w loterii jest bliskie jak diabli. Jak pech to pech. Od początku ten sezon mają zdupiony. Chyba w lecie będzie tam drastyczna przebudowa, bo rok starsi w tym samym składzie już nic nie osiągną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrw91 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Kevin poza grą 2-3 tygodnie! Biorąc pod uwagę fakt, że właśnie w najbliższych dwóch, trzech tygodniach Boston ma bardzo trudny terminarz więc mogą i prawdopodobnie przestaną się liczyć w walce o hca, co może mieć później decydujący wpływ na mistrzostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Do Manu G dolaczyl Tim Duncan z problemami w prawym kolanie. Teraz inaczej wyglada decyzja Popa w Denver. Manu dalej (nie gra od asg a potrwa to jeszcze pare tygodni) ma problem z kostka a że Pop nie ma w zwyczaju się tlumaczyc to decyzja w Denver miala pewnie dodatkowe wytlumaczenie. W nocy oslabieni spurs poradzili sobie z mavs gdzie skupili obrone na Dirku (kolejny raz DN pokazal się z tej mientkiej strony) i po zawodach Oden dalej nie sprawny podczas gdy agent Zero rozpoczal bezkontaktowe treningi Rehab poprawnie przebiega także u Redda wiec oby panowie w nastepnych sezonie wrocili w pelni sil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 co dokladnie jest z kolanem tima? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 co dokladnie jest z kolanem tima?Medycyna nadal szuka na to odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 ale to jest cos przewleklego? czy poprostu go zabolalo? nie slyszalem nic wczesniej na temat jego problemow z kolanem dlatego jestem w malym szoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Zwyrodnienie miesni czworglowych tuz przy kolanie i wiezadla z tym zwiazane Tim nie gral z PTB i na pewno w paru dalszych meczach nie zagra ale na szczescie lekarze zalecaja wypoczynek a nie operacje Patrzac na tabele i walke o seed nr2 moga sas rozwazyc kuracje tima i manu kosztem nawet seedu do 4. Tak czy inaczej trzeba z lakers wygrac na wyjezdzie a lepiej to probowac z wypoczetymi dziadkami Na razie tp dzwiga zespol ale oby się Francuz nie zajechal Podoba mi się także wsparcie martwego już Kurta ktory w S5 robi 8/12 lub podobnie Odrzyl Bowen gra swoje Roger wiec moga marzec odpuscic.... Badania Tima nie wykazaly zadnych literkowych urazow ktore by brzmialy jak wyrok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 tak jak pisałem w temacie Cavs - Ben Wallace złamał nogę w meczu z Rockets przy starciu z Yao ... Wypada na około 4-6 tygodni, choć jak doświadczenie pokazuje prawdopodobnie się to ciutkę przeciągnie ... Nie mamy szczęścia w tym sezonie niestety ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 złamał nogę i 4-6 tygodni? nie oszukuj się a na nba.com stoi tak: Wallace will miss 4-6 weeks after breaking leg Cavs' Wallace out 8-10 weeks after breaking leg potęga informacji :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 no 6 tyg to minimum, ja przy sródstopiu laziłem z gipsem 5 tyg, oczywiscie polska słuzba zdrowia jest wyjatkowo "dbała" o pacjętów, wiecnalezy wciąć na to poprawkę. Bena czeka potem jeszcze rehab, a zaraz po wyleczeniu złamania grać i tak nie będzie mógł, bo mu to kazdy lekarz odradzi raczej. Moze nawet pierwsza runda PO was czeka bez naszego wallace'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 złamał nogę i 4-6 tygodni? nie oszukuj się a na nba.com stoi tak: Wallace will miss 4-6 weeks after breaking leg Cavs' Wallace out 8-10 weeks after breaking leg potęga informacji :? Nie oszukuje się ... nie wiem czy widziałeś co napisałem w następnym zdaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 a ja mam takie pytanie co się dzieje z Chrisem Kammanem? Zagra jeszcze w tym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 a ja mam takie pytanie co się dzieje z Chrisem Kammanem? Zagra jeszcze w tym sezonie?Też masz go w FBL? Kaman to IMO część polityki Clippers, polegającej na ostentacyjnym tankowaniu od paru miesięcy. Nazbierali wysokich i broń Boże nie stwarzają im okazji do porządnego grania, bo jeszcze coś by im wyszło. Oczywiście mogę przesadzać, ale odkąd Kaman powędrował na obecny odpowiednik IL, to non stop jego status jest mniej więcej taki, że już na dniach zaczyna treningi, a za ok. 2 tygodnie wraca. I tak cały czas od kiedy, listopada? Według nowych doniesień, to w połowie marca ma grać. Ale ja bym nie liczył. Symbolicznie może się pokaże w jeszcze kilku meczach tego sezonu i to będzie na tyle. Brand rok temu też miał wracać wcześniej, a wrócił dopiero pod sam koniec i psinco pokazał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ver Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Deng wypada do końca sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 jeszcze chyba nie podano że na 100% out. deng mówił o 3-4 tygodniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Na razie nic nie wiadomo, jedynie że Luol czuje te dolegliwośc od jakiegoś miesiąca, ale cholera tejemniczo to wyglada i to własnie mi sie nie podoba. Na szczęście w tej całej sytuacji Salmons jest na ławce, a wszystkim wiadomo jaki progres on zawsze, czy to w Sixers czy Kings, zaliczał jak grał w S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Też masz go w FBL? tak tak mam go ;P wogole nie kapuje tej polityki, pograłby trochę to napewno udałoby sie go gdzieś puścic choćby do Jazz :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi