Skocz do zawartości

With the first pick in the 2015 NBA draft...

Jendras

Rekomendowane odpowiedzi

dobrze sie stalo, ze philly poza top2 bo braliby Okafor/Towns i pewnie trejdowali Noela, a ze wzgledu na fbx chcialem zeby tam zostal bo fajnie sie rozwija :smile: perfect !

edit. chociaz mam tez Dienga, Okafor moze mu troche ograniczyc minuty, chyba ze pykalby na 4. Pek out!!! :onthego:

Edytowane przez falcao

No to tatuś Townsa pewnie lekko zawiedziony, zamiast gajerków i bankiecików trzeba założyć kalesony i czape z szopa - i dobrze.

Wszelkie doniesienia zza oceanu ani razu nie wskazywaly, ze Towns choc raz jest w planach Soty. Ciagle maja Okafora jako no. 1 i oby tak bylo. Towns leci do LAL. No i najlepsza sprawa to chyba bedzie ten Russell w 76ers. Hinkie niezly skurwiel, niby ani razu nie ma no. 1 a w trzecim kolejnym drafcie to on znowu moze wyciagnac potencjalnie najlepszego grajka

Fit fitem a doniesiena doniesieniami;) jezeli nic sie nie wydarzy to cale top3 bedzie mialo to co chce. Jestem fanem Okafora i przy KG dolozy on troche obrony i naprawde w dluzszej perspektywie bedzie dobra druga opcja dla Soty:) Sota po roku wyglada jeszcze lepiej po tym dealu z Cavs. Moze Cavs teraz oddali im fartownosc w drafcie i no 1 beda ladowac u nich. Dla LAL bardzo dobry scenariusz, bo mamy srodkowego, byc moze extra pasujacego do Randle'a, a jak nie, to przynajmniej extra opcje w ataku. Moglo byc gorzej, pokazal to tamten sezon.

Lux losowanie, nie ma co ukrywać. I to nie tylko ze względu na #2 LAL. 

Minny jeszcze nigdy nie miała #1, więc ok. W dodatku podobno chcą Okafora, więc mi to nawet pasuje, żeby LAL nie mieli dylematu. 

Lakers w końcu się poszczęściło. O nich sobie napiszę w naszym temacie, ale jest dobrze. 

Philly teoretycznie idealny pick, bo Russell powinien być do wzięcia, bez żadnego kombinowania. 

Knicks bardzo dobrze, za takie wyprzedanie zespołu i celowe tankowanie. A dostaną pewnie Mudiaya, więc nie powinni płakać. Zawsze jakiś początek. 

Magic też spoko pick. Widziałbym tutaj Winslowa, który będzie im pasował. W razie czego Johnson też nie będzie głupim pickiem, ale na ten moment widzę Winslowa.  

Kings powinni wziąć WCS, też spoko. 

Okazuje się, że miałem rację - Silver mnie jednak przechytrzył!!

Dali 1kę Wolves bo są jebnięci i wezmą Okafora, w ten sposób Lakers nie dostając nr 1 i bez robienia teorii spiskowych mają szansę na najlepszego grajka.

Nice mr Silver, nice!

A tak poważnie - baaaardzo mi ulżyło, top3 to dokładnie to, czego sobie życzyłem, 3 pick jest bardzo spoko, w wielu symulacjach jakie robiłem wypadaliśmy na 4-6 miejsce , a %szans  na top 3 był zdaje się 46. 

Najwięksi przegrani so far Knicks - na ostatniej prostej wygrali jakieś spotkanie, które jak okazało się, kosztowało ich 3 oczka w dół w drafcie...