puzonyyx Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Masakra. Rzadko oglądam Nets i po tym co dzisiaj widziałem, nie jestem w stanie sobie wyobrazić ich grających w playoffach. Wiem, że oni normalnie TAK nie grają, ale to co zobaczyłem już się nie odzobaczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) mam nadzieję że Indy się zepnie i jeszcze ich przegoni przed PO o wiele lepiej będzie oglądać Pacers niż Nests w Wielkich Dogrywkach!!! Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez devilnevercry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pacers w tej chwili wiele nie potrzebują, bo potknięcie Nets z Bulls grając b2b jest bardzo prawdopodobne. Brooklyn ma za swoje. Tu nie chodzi o konfrontacje z Bucks. Tyle gier, co oni pokaleczyli w tym roku (np. po ASG), to naprawdę przy całej sympatii ciężko mi ich żałować. Niech zepną poślady i próbują, ale Chicago też ma o co grać i też potrzebują wygranej, więc sukcesu Brooklynowi im nie wróżę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ble Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Nets mają przed sobą Bulls i Magic. Indiana gra z Wizards i z Grizzlies. Zakładając, że Nets przegrają z Bulls i wygrają z Magic, Indiana chcąc być w PO musi oba mecze wygrać. Ciężko będzie, zwłaszcza z Miśkami walczącymi o 5 seed. Chociaż z drugiej strony, może lepsza dla Grizzlies byłaby seria z Clippers niż z Blazers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pt lepsze więc powalcza Clip jest dziś grozniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Pierce dissuje Brooklyn http://espn.go.com/nba/story/_/id/12690080/washington-wizards-paul-pierce-speaks-truth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 No i Nets poza PO, w sumie to i dobrze bo z Hawks i tak pewnie by był sweep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 niezupełnie, Nets w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Fajna była walka na wschodzie Cieszę się, że na ostatek Nets wbili się do PO, ale nie ma co pozbywać się złudzeń - drużyna jest do przebudowy. Nie usprawiedliwiają ich kontuzje (w odróżnieniu od Thunder) bo często grają po prostu słabo. Jeszcze doniesienia Pierce'a, wierzę, że z prawdą się nie mija, nie pokazują ich w najlepszym świetle. Zresztą pierwsze mecze bez Garnetta to była straszna padaka. Pomimo słabej gry to faktycznie on trzymał chyba drużynę mentalnie. Ciekawy jestem co zrobią z trenerem. Osobiście żałuję, że nie ma już Kidda. O Lionelu Hollinsie w sumie nie mam wyrobionego zdania, czasami na siłę szukam pozytywów jak Nets zaskakaują po kilku beznadziejnych grach, ale jednak mam wrażenie, że z takich postaci (pomimo ich przywar i wieku) można wyciągnąć więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 W Atlancie jest gdzie tabor z końmi zostawić? Nie rozkradną majątku? Będzie jak na Brooklyn wrócić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 W Atlancie jest gdzie tabor z końmi zostawić? Nie rozkradną majątku? Będzie jak na Brooklyn wrócić? nie rozumiem kibiców Knicks nabijających się z Nets. Wasza organizacja w niczym nie lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Z założeni mieszkańcy obu frontów się nie lubią, tu nie chodzi stricte o kibiców. Nawet Carlin w 88 do tego nawiązał. Jadą wozy kolorowe ta-bo-rami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) pewnie Knt, Przemek, karpik jeszcze ktoś zrobią ustawkę z Wyparlo, Andy, Crisem Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Raf85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Jaką ustawkę? Międzydzielnicowa miłość po prostu W ramach wsparcia "sąsiadów" dedykuję piosenkę by zagrzewała ich w boju. Stan Borys jest gościnnie więc bez podtekstów i na poważnie. https://www.youtube.com/watch?v=fYsI1YXmzNU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Raf85 dystans się liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ja sie boje wlasnie, ze gangsta nyygasy z atlanty ukradna te mustangi i nie bedzie jak wrocic.... pewnie Knt, Przemek, karpik jeszcze ktoś zrobią ustawkę z Wyparlo, Andy, Crisem na basket bardzo chetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Podobno tylko Thaddeus Young i Brook Lopez mogą spać spokojnie jeżeli chodzi o przebudowę Nets. Cekawy jestem co z tego wyjdzie, bo niby od nowego sezonu będzie więcej kasy do dyspozycji, ale też Brooklyn ma jeszcze potężne kontrakty na kolejny rok (księgowego szczególnie mogą boleć Joe Johnson i Deron Williams... kto ich weźmie z takimi kontraktami? ). BTW, drużyna ogłosiła konkurs dla fanów, w której można wygrać m.in. "Breakfast with General Manager Billy King". Trzeba przyznać, że facet ma jaja, bo jak trafi na kogoś sfrustrowanego jego poczynaniami to wcale nie musi być miła pogawędka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 To nie Polska, tam kibice jaj nie mają. Co do drużyny to Joe Johnson spada im za rok, albo Hornets może jeszcze go chcą za Lance'a oddać. Deron to zostanie raczej do końca umowy bo nikt go nie weźmie. Billy King to nieodpowiedni człowiek do posady GM'a i pewnie znowu salary zapcha jakimiś przereklamowanymi graczami. Nadchodzący sezon to będzie tylko taki przejściowy w lato nie spodziewam się tam wielkich zmian. Teraz by im się przydał #15 pick, ale przez głupotę Kinga będą wybierać z 29. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Hollins to zajebisty trener z charakterem, rozpierdoli ten uklad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi