Baptizia Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja napisałem to jako przestrogę. Jeśli będzie faktycznie zaufana osoba, która przetrzyma kasę do wyniku zakładu to będzie git:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja mu wysyłałem kilka razy wiadomość prywatną z moimi danymi do konta ale ich nawet nie odczytał. Widzę, że logował się jakiś czas temu. Bastillon - napisz w tym temacie, jak zaglądasz jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Batalion to solidna firma musieliscie sie nie dogadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja napisałem to jako przestrogę. Jeśli będzie faktycznie zaufana osoba, która przetrzyma kasę do wyniku zakładu to będzie git:) Nie musisz przestrzegać, bo sposób gry od kilku lat jest jasny - trzeba wpłacać przed startem zabawy, a kto nie wpłacił to posty z typami takiej osoby w jakiś sposób znikały (sam nie wiem jak system to rozpoznawał...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Dirk, Tyson, Chandler Parsons i Rondo nie moga sie polamac przed i podczas serii. Dopszsz, to ja daję Hardena i Dwighta. Albo jeszcze Jonesa, whatever. O 5 dyszek. Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Dopszsz, to ja daję Hardena i Dwighta. Albo jeszcze Jonesa, whatever. O 5 dyszek. Ja dorzuciłbym Arizę, on jest ich top3 graczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 c*** tam, nie będę wymieniał połowy składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Nie ma to jak wjechać z twierdzeniem, że Rockets pojadą na ryby w starciu z Mavs i za warunek do zakładu wymienić połowę składu Beka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 czasem lubię wrzucić w STSa 50PLN dzis w nocy są niezłe pary aby cos zarobić ATL bez Millsapa u siebie raczej da radę z Suns - kurs niezły Spurs z OKC chcą mimo wszystko wyższego rozstawienie? bardzo bardzo ryzykowny zakład GSW at NOP Kings w osłabieniu z Minny w osłabieniu Miami z bobs clip vs LAL co myslicie????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 czasem lubię wrzucić w STSa 50PLN dzis w nocy są niezłe pary aby cos zarobić ATL bez Millsapa u siebie raczej da radę z Suns - kurs niezły Spurs z OKC chcą mimo wszystko wyższego rozstawienie? bardzo bardzo ryzykowny zakład GSW at NOP Kings w osłabieniu z Minny w osłabieniu Miami z bobs clip vs LAL co myslicie????? przede wszystkim to nie obstawiaj w STS ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Clipps z handicapem -10MiamiNOP SpursAtl Ja puściłem w ten sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ja odpuscilem mecz GSW vs NOP bo to spotkanie podwójnego ryzyka... z jednej strony GSW jest lepsza ekipa ale z drugiej mogą odpoczywać bo mają przewagę a i nie do końca można poznać intencje z kim chcą grać a ten mecz mogą "podsterowac". stąd lepiej odpuścić jak się nie zna intencji. Dlaczego nie STS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 W zagranicznych nie odliczają podatku. ;] A przede wszystkim to w STS z tego co wiem nie ma takich zakładów jak np. Curry rzuci dzisiaj powyżej 25 pkt itd. Ogólnie lista zakładów związanych z NBA jest ubozsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 bwin ma to, o czym piszesz. typu że andrzej wciepie +14,5 w meczu, totalsy, kwarty, parzyste, spready, live etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 W temacie o bukmacherce ktoś pisał, że w Bwinie często anulują wygrane zakłady więc nie wiem czy to dobry bukmacher. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 raz mi anulowali na 3 lata, luzior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Podatki należy płacić ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Pinnaclesports, bet365, unibet, czasami expekt to dla mnie najlepsze buki jezeli chodzi o kosz. Betsafe i bwin podobna liga, wszystko spoko poki nie wygrywasz, a potem roznie bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Pinnaclesports, bet365, unibet, czasami expekt to dla mnie najlepsze buki jezeli chodzi o kosz. Betsafe i bwin podobna liga, wszystko spoko poki nie wygrywasz, a potem roznie bywa. Opisałbyś jakieś sytuacje? Jakie uzasadnienia, czy wymieniałeś z nimi korespondencję? Zastanawiam się właśnie nad graniem na bwin zamiast bet365. Byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 ja dzisiaj dalem 50 zl na gsw i spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi