metlik Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 bardzo proste - system, obrona jest dużo mniej uzależniona od umiejętności indywidualnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Jrich powinien jak najszybciej sie zwolnic i dogadac sie z Memphis lub inna druzyna aspirujacej do misia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Reggie Jackson 35% fg 21% za 3 i 44% TS. Pistons udało się znaleźć zastępstwo za Jenningsa aż za dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Potencjalny all star Eh,chyba te murzynki nie przestaną mnie zadziwiać jeżeli chodzi o poziom ich wybujałego ego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Co zrobił Mo Williams ze został graczem tygodnia obok RW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) "wprowadzil" hornets do PO 5W streakiem robiac 20/10, malo ale jak widac na wschod starczy Edytowane 9 Marca 2015 przez Slaw441 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Patrze na ekipy które pokonał (Lakers Pistons broo), straty i procent typu 5/14 i nie wierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 bulls przenosza do bostonu? co to za oblesne zielone koszulki z rekawkiem wczorajszej nocy? -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anyway Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Świętego Patryka chyba się zbliża/było. Byki mają chyba tez zielony, w któryś alternatywnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 17.03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 W Bostonie wtedy rzekę farbuja nawet ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 lebron niech opaski nie zdejmuje, bo go nie idzie poznać na boisku.jr nawet ładnie sie wkomponował w cavs. pierwszy raz będzie miał okazje pograć o coś poważnego, myślicie że w PO nawrzuca trochę tych punktów czy usuną go w cień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Bobby Gibson ver 2.0. Tyle z niego zostanie Człowiek bez brwi, Charlie V również będzie debiutował w PO i jak to sam powiedział "jest podekscytowany: Losers, losers everywhere edit http://hoopshype.com/galleries/thelighterside/no.-1-picks-that-didnt-make-the-all-star-game#slideIdslide-16 By wystarczyło No. 1 picks that didn't make the game Edytowane 11 Marca 2015 przez Elwood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 lebron niech opaski nie zdejmuje, bo go nie idzie poznać na boisku. Czy mi się tylko wydaje, czy jakoś włosy mu odrosły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Czy mi się tylko wydaje, czy jakoś włosy mu odrosły? Może naprawde jest kosmitą i na wiosne mu odrastają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Czy mi się tylko wydaje, czy jakoś włosy mu odrosły? Schudł do tego sporo, może zmniejszył liczbę sterydów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Czy mi się tylko wydaje, czy jakoś włosy mu odrosły? Tez sie nad tym zastanawiałem, ale chyba testował nową opaskę która imituje włosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Takie stare chopy a nie kumają.. A nie zauważyli, że na starcie meczu ma więcej włosów niż na końcu? Fryzura mu spływa w trakcie gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Też zauważyłem, że coraz częściej widać LBJ-a z jakby odrestaurowanym hairline-m. Na bank coś z tym robi, tym bardziej, że nawet ostatnio grywał bez opaski? Albo w trakcie mu spadła... Nieważne. Ja na jego miejscu (co uskuteczniam również prywatnie) nie leciałbym w kulki, tylko golił czachę na łyso. Problem z włosami odpada, a dodatkowo upodobniłby się do MJ-a . Choć jak ma hajs i efekty, to droga wolna, w sumie lepiej mieć te włosy ok niż nie mieć w ogóle, problemem jest tylko stan pośredni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 jr nawet ładnie sie wkomponował w cavs. pierwszy raz będzie miał okazje pograć o coś poważnego, myślicie że w PO nawrzuca trochę tych punktów czy usuną go w cień? A to rok 2009 wymazano z annałów historii jako zbyt łatwy dla Lakers czy jak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi