Skocz do zawartości

Random shit 2014/2015

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

Bardziej wole jak zawodnik wracający do swojej pierwszej drużyny wbija z ławy, zawsze jest większy dreszczyk emocji, nie wiem jak inni ale ja tak mam i już sobie to wyobrażałem.

Dwa osobiste dla Minnesoty, Wiggins staje do piły i nagle Filip Saunders woła do gry KG, KG wstaje a za nim cała hala, czuć ten dreszczyk emocji już na plecach, KG podchodzi do coacha i mówi "kope lat staruszku" wszyscy podekscytowani a KG niewzruszony zrzuca dres jak starą szmate.

Ta, dokładnie tak to sobie wyobrażam...

Nie moge znalezc tego na YT, ale najlepszy comeback jaki pamietam to powrot Mourninga do Heat.

"We want Zo, we want Zo", nawet Shaq skandowal :)

Wrzucone przez Kucia do topicu o Bucks, ale należy się temu materiałowi więcej atencji w topicu ogólnym

http://www.theplayerstribune.com/larry-sanders-exclusive-interview/

Larry Sanders opowiada, dlaczego odszedł z NBA

Liczyłem na to, że po przekierowaniu odpali się kawałek Afromena "Because i got high"

Sirkozi, zacność że zapuścił. Szukam tej serii do ściągnięcia

Dzisiaj hala w Minnesocie na pewno będzie wypełniona po brzegi. W końcu wraca Da kid! najlepszy gracz w historii Timberwolves, musi być głośno i pewnie będzie.

Cieszę się też z tego, że to właśnie z Wizz będzie ten powrót KG, bo mam nadzieję, że jak Pierce zobaczy przywitanie KG, to mu pozazdrości i też wróci do domu. :)

o własnie, no tak !!!
zapomniałem że kevin wracając do Minnesoty gra pierwszy mecz przeciwko Wiz (Paul Pierce), cała historia PP - KG jest w sumie niesamowita
od 2007 roku najlepsi przyjaciele, mało jest takich historii w dzisiejszych NBA a jeśli już są to są skryte przez zawodników jakby to był najgłębszy sekret. 

Mógłby się tłumaczyć, że chciał uchronić Morrisa od dostania piłką w głowę a poza tym po prostu odpowiedział na flopa czyli zachowanie równie negatywne. Czy ktoś wyrzucił kiedyś Dikembe z boiska za machanie palcem, będącym zachowaniem równie lekceważącym w stosunku do przeciwnika i ukazywaniem wyższości nad nim jak w przypadku Nurkica?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.