Skocz do zawartości

Random shit 2014/2015

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 7.01.2015 o 18:31, halfoat napisał(a):

Wprawdzie to koszykarska epoka kamienia łupanego, ale coś tam jednak mają do wspominania. 4 finały i tytuł w końcówce lat 50.

Ale to raczej mieszkańcy St. Louis - poza tym jakoś nikomu nie przeszkadza to Warriors mają tytuł chyba już w każdej lokalizacji w której byli i przenosiny do San Francisco nikogo nie rażą - nie widze tłumów w Golden czy na tym forum biczujących się . Gdzie byłeś Rapparze ach gdzie kiedy zapadła decyzja o zniszczeniu pięknej tradycji klubu w Oakland. No chyba że Twoje oburzenie jest wybiórcze ??

W dniu 7.01.2015 o 18:35, ely3 napisał(a):

Ale to raczej mieszkańcy St. Louis - poza tym jakoś nikomu nie przeszkadza to Warriors mają tytuł chyba już w każdej lokalizacji w której byli i przenosiny do San Francisco nikogo nie rażą - nie widze tłumów w Golden czy na tym forum biczujących się . Gdzie byłeś Rapparze ach gdzie kiedy zapadła decyzja o zniszczeniu pięknej tradycji klubu w Oakland. No chyba że Twoje oburzenie jest wybiórcze ??

Na forum mnie wtedy nie było, co powinieneś być w stanie łatwo sprawdzić. Wniosek z tego - byłem poza forum.

Francyza jest jedna, jakoś Lakersi mają 16 gwiazdek i nikt nie mówi, by je sobie wycieli i wysłali na północny wschód. 

Oburzenia co do przenosin Hawks nie wyraziłem, jeśli potrafisz wskazać gdzie je wyraziłem, chętnie się odniosę do tego.

W dniu 7.01.2015 o 18:35, RappaR napisał(a):

Frekwencja Seattle 08 - 547,556

Frekwencja Atlanty 14 - 587,927

Mają wyższą frekwencję niż zespół, który zrobił 20W i był już wtedy sprzedany do OKC? Super.

W latach 99-2007 Sonics mieli 5,15 miliona frekwencji, a Hawks 4,6 miliona (5,02 miliona za ostatnie 8 lat, kiedy tylko raz nie grali w PO). Sonics mieli 50-letnią halę na 17 tysięcy miejsc, Hawks nową z 1999 na 18,5-19 tysięcy.

W dniu 7.01.2015 o 19:17, Chytruz napisał(a):

Mają wyższą frekwencję niż zespół, który zrobił 20W i był już wtedy sprzedany do OKC? Super.

W latach 99-2007 Sonics mieli 5,15 miliona frekwencji, a Hawks 4,6 miliona (5,02 miliona za ostatnie 8 lat, kiedy tylko raz nie grali w PO). Sonics mieli 50-letnią halę na 17 tysięcy miejsc, Hawks nową z 1999 na 18,5-19 tysięcy.

jednym słowem miałeś chamie złoty róg, ostała ci się jeno stara hala

W dniu 7.01.2015 o 19:17, Chytruz napisał(a):

Atlanta wtedy miała 38 winów na wschodzie i kontuzjowany skład. ATL 2014 jest po drugiej stronie showtime.

Ale dobra - SEA 07 31 win - 654,163

ATL 07 30 win - 639,375

Różnica wręcz kolosalna. Tym bardziej, że sąsiadowali ze sobą miejscami pod względem frekwencji. 

Jeszcze w 07 SEA miało o 3,(3)% więcej winów i tylko o 2,31% większą frekwencję.

W dniu 7.01.2015 o 18:39, RappaR napisał(a):

Na forum mnie wtedy nie było, co powinieneś być w stanie łatwo sprawdzić. Wniosek z tego - byłem poza forum.

Francyza jest jedna, jakoś Lakersi mają 16 gwiazdek i nikt nie mówi, by je sobie wycieli i wysłali na północny wschód. 

Oburzenia co do przenosin Hawks nie wyraziłem, jeśli potrafisz wskazać gdzie je wyraziłem, chętnie się odniosę do tego.

Nie było Ciebie w maju 2012 ???

W dniu 7.01.2015 o 19:27, kucio napisał(a):

Myślicie, że jakby Atlanta jakimś cudem jebnal Spurs w finale to Mike zastąpiły Popa jakby odszedł na emeryturę?

Ale dlaczego jakimś cudem.

Atlanta w grudniu zrobiłą sobie wjazd do Teksasu jak po swoje (Houston, Dallas) potem następny najazd i kolejne czołowe zespoły z wielkiego zachodu(Portland, Clippers) oglądały jak Atlana ich ogrywa na własnym podwórku.  Ok przesadziłem z Clippers i czołowym zespołem.

Wiadomo, że Warriors są teraz największym contenderem.

Ale w drugim rzędzie są 2 kluby ze wschodu(Atlanta, Chicago) plus Portland, Memphis, Oklahoma, może Dallas.

Dalej jest 3 rząd z niewielkimi szansami ale zawsze jednak: Cleveland(jak się ogarną) Houston(póki Howard jest w tak beznadziejnej formie, jak wróci mogą być w 2 rzędzie), Toronto, San Antonio(z taką formą jak obecnie)

Edytowane przez mcreativo

W dniu 7.01.2015 o 18:35, RappaR napisał(a):

Hawks mają 20 więcej występów w PO i jeden finał więcej, to mistrzostwo także, tyle jeśli mówimy o historii. W jaki sposób jest to uboższe od Supersonics, wymyka to mojej zdolności percepcji.

Frekwencja Seattle 08 - 547,556[/size]

Frekwencja Atlanty 14 - [/size]587,927[/size]

mówimy o miastach nie klubach. więc st.luis a atlanta to trochę w innych miejscach. no ale z tą twoją perpcepcją.... i zdolnością kojarzenia to tak bywa.

życie

W dniu 8.01.2015 o 00:14, Wirakocza napisał(a):

mówimy o miastach nie klubach. więc st.luis a atlanta to trochę w innych miejscach. no ale z tą twoją perpcepcją.... i zdolnością kojarzenia to tak bywa.

życie

Nie, mówimy o klubach, nie miastach. Nikt Atlanty przenieść na zachodnie wybrzeże nie chce, byłoby to trochę ciężkie.

mówimy o historii klubu w danym mieście. w atlancie Hawks mają gównianą historię pełną przeciętnych sezonów.

od tego zaczęła się dysputa. skoro można było przenieść klub z seattle z bogatą historią i osiągnięciami w tym mieście to czemu nie można przenieść klubu z Atlanty który wiecznie tkwi w przeciętności i nie ma takich osiągnięć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.