wiLQ Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Dolaczcie ankiete i link do ligi w pierwszym poscie, bedzie przejrzysciej mysle.Taki byl plan i juz to zrobilem przy okazji dodajac nazwy druzyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 U mnie odpada tylko jutro ponieważ mam draft w innej lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas198 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Moja ekipa nazywa się Warsaw Shore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzyk321 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ekipa: Jerzyki Gocz Oprócz soboty i piątku każdy dzień mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallar Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 To jest budzet na waivery, a nie na draft! Na drafcie bedzie po 200$... Ok dzięki podczas pracy sprawdziłem i w amoku wkurzenia źle spojrzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Still Movin to ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Mamy prawie komplet co cieszy. Myślę, że można już przyklepywać powoli termin draftu. Piątek i sobota chyba odpadają z przyczyn obiektywnych, reszta do ustalenia, ale osobiście optowałbym za niedzielą. Kto wie "może" udałoby się już w następną, czym szybciej tym lepiej, tak mi się wydaje przynajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallar Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Niedziela super i w godzinach wieczornych to już wszyscy są po kacu i odpoczywają przed pracą czy szkołą ( nie imprezują) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Przyjacielska rada ;-) Nie zgadujcie terminu tylko niech wiecej osob wypelni ankiete na doodle. Plus nie moge rozszyfrowac 3 nazw druzyn - Majezony, WeDemBoyzz i Dodgers... wiem tylko, ze naleza do trzech sposrod michal_ko, forioku, martini33, Eliasz, a tego czwartego brakuje... takze dajcie znac kto jest kto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) niedziela 21;00 ten termin co jest na doodle zaznaczony przez wszystkich poki co: mi pasuje, nie zaznacze ptaszka na doodle bo za bardzo nie ogarniam jak przewinąć do tego dnia, mam tylko wykaz do 10tego. edit: dobra juz ogarnalem, za cholere nie widzialem tego paska szarego na dole do przerwijania... Edytowane 4 Października 2014 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 w lidze brakuje jeszcze jednego gracza, a na doodlach mamy 7 osób. Jak na razie niedziela 12 października pasuje wszystkim ale czekamy na resztę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallar Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 w lidze brakuje jeszcze jednego gracza, a na doodlach mamy 7 osób. Jak na razie niedziela 12 października pasuje wszystkim ale czekamy na resztę... W razie co mogę załatwić pewniaka na zastępstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Moj team - WeDemBoyzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_ko Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) michal_ko - Dodgers e: draft 12.10 mi pasuje. Edytowane 6 Października 2014 przez michal_ko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Draft w niedziele 12.10 także mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Mi niestety odpada 12.10 - impreza rodzinna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 u mnie na pewno odpada 23-26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 ciezko bedzie w takim razie o lepszy termin niz ktoras sobota lub piatek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Julek, to nie ta liga Trzeba czekac na nastepny weekend, jak cos to sie dostosuje choc typowalem niedziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Jest propozycja aby zrobić transfer. Eliasz do California bulls2006 do Florida Co to daje? Tutaj możecie rozegrać draft 12ego. My natomiast rozegramy draft 21ego lub 23ego o godzinie 22:00. Eliasz pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi