Chytruz Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 11 minut temu, rw30 napisał: ja gier nie śledzę, ostatnio grałem w Quake 3 i PontiFexa, ale taki tytuł, wszedłem na wikipedię i sobie czytam.... i tam jest napisane że na jakichś targach XXX CyberPunk wygrał nagrodę dla najlepszej gry 2018 ???? a na targach YYY czy w gazecie ZZZ, nie pamiętam, wygrał nagrodę dla najlepszej gry 2019?????? z tego co się orientuję to teraz jest 2020 i gra dopiero co wyszła, to na tych targach czy w tych gazetach ogólnie rywalizowały ze sobą gry jeszcze w produkcji czy jak to jest? Przemysł "gamingowy" to hardkorowy cyrk z prawdziwymi małpami, nie ma co w ogóle sobie tym głowy zawracać. Tam jest z 50 różnych nagród Gry Roku, więc całkiem możliwe, że wybierają też grę roku, z tych których nikt nie widział i wyjdą za 2 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 14 godzin temu, darkonza napisał: Cyberpunk to Najman, słaby jest ale się sprzedaje Czyli nie jest słaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 3 godziny temu, Koelner napisał: Czyli nie jest słaba Nie jest słaba tak jak Najman nie jest słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Mimo, że wkrótce pewnie poprawią błędy (jakiś patch już wyszedł) to szkoda, że wypuścili półprodukt, wizerunkowo strzał w kolano, gra wycofana z PS Store, zwroty gry i marna opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Potencjał memiczny gry jest ogromny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 5 godzin temu, darkonza napisał: Nie jest słaba tak jak Najman nie jest słaby Grałeś w ogóle w to czerwoniaku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 (edytowane) Godzinę temu, the_secret napisał: Grałeś w ogóle w to czerwoniaku? Nie, brat ogrywa. Szkoda czasu na grę skoro oglądajac te "memiczne" filmy ubaw większy niż w czasie grania. Edytowane 23 Grudnia 2020 przez darkonza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 podobno ma skład za 50M, wciaz jednak ciężko mi uwierzyć, że ktoś go nie ceruje w tą pato gierke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 jest jakas szansa ze stanieja karty graficzne niedlugo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 8 minut temu, Kubbas napisał: jest jakas szansa ze stanieja karty graficzne niedlugo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 7 minut temu, RappaR napisał: tak myslalem. niczego bardziej nie zaluje niz tego ze nie zlozylem kompa 1.5 roku temu jak mialem, nawet moglby sobie lezec teraz karta ktora chcialem zamiast 1000zl - 2400zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 https://lowcygier.pl/darmowe/nba-2k21-za-darmo-w-epic-games-store/ łapcie bangera nooby! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 8 godzin temu, Kubbas napisał: jest jakas szansa ze stanieja karty graficzne niedlugo? Żadnych co więcej ceny raczej będą rosnąć z racji braków magazynowych. Podobnie może się stać z innymi podzespołami. Kopacze zepsuli rynek. Generalnie teraz do samego grania bardziej niż nigdy wcześniej opłaca się kupno konsoli, bo jest po prostu dużo tańsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 W dniu 23.09.2019 o 23:44, ignazz napisał: Powoli dochodzę do bardzo ogólnej wiedzy jak grać w Raid SHADOW Legends gra ma oczywiście potężna pułapkę w płaceniu za brak cierpliwości ale samo cacuszko na dziś zaczyna przebijać się do mojej świadomości ze to jest rewelacyjna gra wielopłaszczyznowa o pięknej grafice świetnej społeczności i równowadze siły magii i miecza. Gra mnie porwała całkowicie i już 56 lvl w miesiąc ( no ciut dłużej ) Mnóstwo smaczków i ukrytych sposobów na grę Tak 3 lata temu pisal o Raid @ignazz - moze ktos chetny dolaczyc? Od tamtego czasu w grze dużo się zmieniło i to głównie na lepsze. https://link.plrm.zone/app/jkof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Gruba zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Ktoś chętny na jakieś strzelanki? Mamy 3 osobowy team póki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 stanął mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Gra ktoś w fife22 na PS4? Mam kłopot z karierą W drugim sezonie w grupie LM dostałem grimsby town, mecz z nimi wygrywam walkowerem bo nie mają dostatecznej liczby zawodników. Niestety zaraz po tym komunikacie wywala mi błąd ce-34878-0 Sprawdziłem aktualizacje gry i oprogramowania konsoli, wszystko najnowsze. Przywróciłem ustawienia fabryczne konsoli, nie pomogło Usunąłem i ponownie zainstalowałem grę, nie pomogło W necie znalazłem info że grimsby dali za usunięte z gry CSKA Moskwa Czy ktoś bardziej ogarnięty w sprawach PlayStation może mi podpowiedzieć co jeszcze mogę zrobić, może polecicoe forum lub stronę, która mi pomoże to naprawić? Mogę oczywiście zacząć karierę od nowa, ale szkoda żebym przez jebanych ruskich znów coś stracił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 (edytowane) W dniu 14.11.2022 o 16:20, josephnba napisał: Gra ktoś w fife22 na PS4? Mam kłopot z karierą W drugim sezonie w grupie LM dostałem grimsby town, mecz z nimi wygrywam walkowerem bo nie mają dostatecznej liczby zawodników. Niestety zaraz po tym komunikacie wywala mi błąd ce-34878-0 Sprawdziłem aktualizacje gry i oprogramowania konsoli, wszystko najnowsze. Przywróciłem ustawienia fabryczne konsoli, nie pomogło Usunąłem i ponownie zainstalowałem grę, nie pomogło W necie znalazłem info że grimsby dali za usunięte z gry CSKA Moskwa Czy ktoś bardziej ogarnięty w sprawach PlayStation może mi podpowiedzieć co jeszcze mogę zrobić, może polecicoe forum lub stronę, która mi pomoże to naprawić? Mogę oczywiście zacząć karierę od nowa, ale szkoda żebym przez jebanych ruskich znów coś stracił jest infolinia EA, tam Ci mogą pomóc, ew. wpisz kod błędu w google, może tak coś znajdziesz aha, na FB znajdź Rzeźnicy Kartomanii tam też możesz zapytać Edytowane 16 Listopada 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi