mac Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 biorę pod to xperię Z3 aby cieszyć się H3 zawsze i wszędzie.... moja ulubiona gra wszechczasów.... gram do dziś maniacy krytykują niedociągnięcia graficzne: a już 14 lat temu beta test wygladał lepiej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Umówmy się czy w Heroes kiedykolwiek chodziło o grafikę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ja czekam i maksymalnie jaram się nowymi H3. Bo mają być na tabletach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ja tam czekam na Wiedźminskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 W dniu 10.12.2014 o 10:02, Boowka napisał(a): Umówmy się czy w Heroes kiedykolwiek chodziło o grafikę? oczywiście że nie ale jak stary produkt wciskają JESZCZE raz czyli NIC ODKRYWCZEGO właśnie ze wzgledu na HD to mogliby się bardziej postarać.... chodzi o zasady a nie o rozmowe o istotach H3.... stąd krytyka tych twardogłowych fanów którzy zapowiedzieli bojkot produktu..... istotę H3 masz w starej h3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 ktoś gra/grał? ja wczoraj zacząłem i muszę powiedzieć, że fajnie się ciśnie. brak opcji zapisu, ciężko przewidzieć co będzie się działo dalej, dobra muzyka, warto posiedzieć nad tym trochę aha, no i polska produkcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 W dniu 10.12.2014 o 10:02, Boowka napisał(a): Umówmy się czy w Heroes kiedykolwiek chodziło o grafikę? Dla mnie nie, H2 też była super, ale z uwagi na to, że Tytani czy Smoki zbyt bardzo odstawały od reszty, to wolę H3. Idealne by było wypuścić ją jako open source, gdzie gracze mogliby poprawić najbardziej irytujące kwestie jak np mistycyzm(chociaż nie przeszkadza to bohaterowi startującego z tym badziewiem,być jednym z najlepszych w grze), który gdy jest do wyboru z sokolim okiem to mega lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mulleno24 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 This War of Mine to świetna gra, zbiera wysokie noty w recenzjach. Jeden z twórców ry wrzucił na pewną dosyć znaną zatokę piracką pare kluczy do pełnej wersji gry, żeby ludzie mogli sobie pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) ja czekam na http://www.gry-online.pl/gol_video.asp?ID=27657 - na studiach zamiast grać w skomplikowane armie, ganialiśmy się pojedynczymi herosami po kartonowych domkach z polskich gier trochę podobna do This War jest Darkwood - po co komu 3D żeby zrobić klimat: Edytowane 11 Grudnia 2014 przez Me Myself and I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieniek24 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zapowiada się naprawdę ciekawa gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 W dniu 11.12.2014 o 17:38, Me Myself and I napisał(a): ja czekam na http://www.gry-online.pl/gol_video.asp?ID=27657 - na studiach zamiast grać w skomplikowane armie, ganialiśmy się pojedynczymi herosami po kartonowych domkach http://www.gamespot.com/small-soldiers/ Ta gra mi przyszła do głowy, kiedy Cię przeczytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ktoś z was pyka w CS:GO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Może ktoś cod2(archaiczne wiem, ale smak gry zawsze ten sam) albo CoD4 ? promod na ESL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ostatnio chciałem się odmlodzic i kupiłem pismo komputerowe CDaction-podobne bo dawno nie kupowałem a na okładce lsnil napis HMM3 HD oraz HMM7... Patrząc na zawartość i 2 stronicowe oddalenie tematu ukochanych gier oraz recenzje pełna gier o ocenie 2-4 pytam się po co to zrobilem Nie warto! Jakby ktoś chciał zrobić ten sam blad... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 W dniu 7.01.2015 o 11:55, Cisza napisał(a): Może ktoś cod2(archaiczne wiem, ale smak gry zawsze ten sam) albo CoD4 ? promod na ESL? kurde pykalem swego czasu w 2 nalogowo, na francuskich serwerach T-OC, kozacki mod tam byl i mapy, gdzie grasz? co i jak? moze bym wrocil do grania w SD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja grałem też na modach i zwykłego stocka. Na modach tactical realism - no realistyczne, krwawienie, łamanie nóg itd, dostałeś po dłoniach to i czasem broń wypadła w klanie |Brothers|, a teraz czasem jak jeszcze istniał clanbase to się grało lub po prostu jakieś mixy 3v3 do 5v5. Tak S&D. Tactical padł ale było to świetne, customowe mapy z bitew 2 wojny światowej i mecze po 12. Na 82ndAB amerykańskim serwerze zdarzało się, że grało 57 graczy więc był ubaw - bez kompanów ciężko było.Mam xfire ale teraz rzadko używam - w ogóle nie gram za dużo, choć jak mam chwile wolnego to kilka dni pod rząd przyszpilę.xfire Cisza.jak coś byś chciał zagrać to się odezwij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Ja mam Codzika 4, gralem dlugo, wbilem sam złotego Deagle i się wkurwiałem, że jakieś ziomeczki biegają na tych cheatach co dają 55lvl i zlote bronie Mogę coś zagrać jak znajdę płytę. Edytowane 8 Stycznia 2015 przez double. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 W dniu 7.01.2015 o 09:35, double. napisał(a): Ktoś z was pyka w CS:GO? Ja gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Mam pytanie czy ktoś z forum zakupił PESA 2015 ? Potrzebuje krótkiej wiadomości czy warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi