BiałaCzekolada Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Czyli w Twoich oczach odpadam na starcie? ;] Ja już pisałem, że będę to miał w piątek wieczorem, ew. w sobotę rano. Chyba, że dobrze pójdzie to dzis Bardziej chodziło mi o to, że czytanie 8 stron kłótni Rappara z LBS to byłoby coś "przepięknego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 To się zgadza. Ja chyba dam radę usiąść dzisiaj do tych pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Bardziej chodziło mi o to, że czytanie 8 stron kłótni Rappara z LBS to byłoby coś "przepięknego" Chyba posiadamy różne definicje "piękna" Nie należy spodziewać się mojego opisu szybciej niż jutro wieczór/noc - tak siedzę "cały czas" na forum, że mam w plecy 16 tematów w nba. Z góry przepraszam blackmagic, siła wyższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Spoko. Tylko wrzucamy razem czy wysylamy do kogos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Już ktoś poruszał tę kwestię, jak z głosowanie ludzi spoza ATF? Poza tym jaki system przyjęliście w głosowaniu? Tylko wskazanie zwycięzcy czy jak przy poprzednich ATF wskazanie wyniku serii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Te wyniki serii to tylko dla picu by jakoś zarysować odbiór. Liczył się tylko głos na win. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Spoko. Tylko wrzucamy razem czy wysylamy do kogos? Wrzucimy razem. Dam znać na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Chyba posiadamy różne definicje "piękna" Nie należy spodziewać się mojego opisu szybciej niż jutro wieczór/noc - tak siedzę "cały czas" na forum, że mam w plecy 16 tematów w nba. Z góry przepraszam blackmagic, siła wyższa. Tak siedzisz, że odkąd ogłoszono pary napisałeś 91 postów w tydzień. Średnio 13 na dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Tak siedzisz, że odkąd ogłoszono pary napisałeś 91 postów w tydzień. Średnio 13 na dzień. c*** Ci do tego Warcisławie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 że znowu możesz wyjebać do Tunezji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Nic z tych rzeczy, opis będzie w ciągu paru godzin "Myślał, że jest niezły, a spierdolił do Tunezji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Już ktoś poruszał tę kwestię, jak z głosowanie ludzi spoza ATF? Jak dla mnie jak ktoś chce to może. Byleby to byli ludzie co wiedzą takie podstawy jak usg% czy że izolacje nie poprawiają stalinów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Rzucać moje odpowiedzi czy czekać na januarego, ktory prawdopodobnie w sobote rzuci swoją część. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Ja swoje wrzuce jutro rano nawet jesli lbs sie nie wyrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Ja swoje wrzuce jutro rano nawet jesli lbs sie nie wyrobi Tutaj nie chodzi czy wyrobi, tylko poznaje twoje założenia, dlatego właśnie czekam ja z tym na SlaKB Chociaż w sumie LJS i tak nie jest w stanie tego wykorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Tutaj nie chodzi czy wyrobi, tylko poznaje twoje założenia, dlatego właśnie czekam ja z tym na SlaKB Chociaż w sumie LJS i tak nie jest w stanie tego wykorzystać. RappaR odpierdol się już pokaż choć trochę klasy i przestań zachowywać się jak dzieciak. @blackmagic 12:00 w południe jutro pasuje? będę gotów na stówę, wiem, że przeciągam, ale i tak nie będziemy ostatni, więc nie jest tak źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 co to za spina na linii Rappar - Lewe? nie to, żeby nie było to śmieszne, ale dziwne że tak na siebie wjeżdżacie teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Jak wstane do 12.00 to wrzuce tak czy siak jutro rano/pozne rano wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 co to za spina na linii Rappar - Lewe? nie to, żeby nie było to śmieszne, ale dziwne że tak na siebie wjeżdżacie teraz Też się trochę dziwię, przez długi czas był względny spokój, ale od dyskusji nt. Griffina sytuacja się z deczka zmieniła. Nie kreuję się na wszechwiedzącego i często popełniam błędy, ale to wie tu każdy chyba, nie wiem skąd i po co ta cała dziecinada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi