Skocz do zawartości

Post-Jordan ATF. Temat organizacyjny.

january

Rekomendowane odpowiedzi

Bardziej chodziło mi o to, że czytanie 8 stron kłótni Rappara z LBS to byłoby coś "przepięknego" :smile:

Chyba posiadamy różne definicje "piękna" ;)

Nie należy spodziewać się mojego opisu szybciej niż jutro wieczór/noc - tak siedzę "cały czas" na forum, że mam w plecy 16 tematów w nba.

Z góry przepraszam blackmagic, siła wyższa. 

Chyba posiadamy różne definicje "piękna" ;)

Nie należy spodziewać się mojego opisu szybciej niż jutro wieczór/noc - tak siedzę "cały czas" na forum, że mam w plecy 16 tematów w nba.

Z góry przepraszam blackmagic, siła wyższa. 

Tak siedzisz, że odkąd ogłoszono pary napisałeś 91 postów w tydzień. Średnio 13 na dzień. 

Tutaj nie chodzi czy wyrobi, tylko poznaje twoje założenia, dlatego właśnie czekam ja z tym na SlaKB

Chociaż w sumie LJS i tak nie jest w stanie tego wykorzystać.

RappaR odpierdol się już pokaż choć trochę klasy i przestań zachowywać się jak dzieciak.

@blackmagic

12:00 w południe jutro pasuje? będę gotów na stówę, wiem, że przeciągam, ale i tak nie będziemy ostatni, więc nie jest tak źle.

co to za spina na linii Rappar - Lewe?

nie to, żeby nie było to śmieszne, ale dziwne że tak na siebie wjeżdżacie teraz

Też się trochę dziwię, przez długi czas był względny spokój, ale od dyskusji nt. Griffina sytuacja się z deczka zmieniła. Nie kreuję się na wszechwiedzącego i często popełniam błędy, ale to wie tu każdy chyba, nie wiem skąd i po co ta cała dziecinada.

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.