Skocz do zawartości

Post-Jordan ATF. Temat organizacyjny.

january

Rekomendowane odpowiedzi

15 stycznia z tego co widzę january o tym pisał i aż dwie osoby napisały, że im pasuje.

Ze mną nie ma problemu, bo w poniedziałek lub wtorek to zrobię, ale nie wiem czy reszta w ogóle wie o tym deadline.

E: A nie, tylko LBS napisał, że mu pasi.

Edytowane przez barcalover

15 stycznia z tego co widzę january o tym pisał i aż dwie osoby napisały, że im pasuje.

A ilu napisało, że im nie pasuje?

Jeśli masz jakiś ogólny zamysł, jak ma grać Twój zespół, to napisanie opisu nie zajmuje dużo czasu. Co niektórzy za bardzo się skupiają na opisach graczy, a przecież każdy ma wyrobioną opinię nt Kobego czy LeBrona i milion słów tych opinii nie zmieni. Także najważniejsze jest by rozpisać role w drużynie i ogólny koncept gry, a to już nie pochłania aż tyle czasu.

to jak robimy? wyznaczamy jakiś deadline przez duże D i robimy losowanie? (ja bym przed losowaniem zrobił power ranking i na jego podstawie utworzył drzewko coby najlepsze teamy nie wpadły na siebie w pierwszej rundzie)

proponuje czas do piątku, co myślicie?

Power ranking to dobry pomysł, nie ma co przyspieszać skoro nawet opisy idą jak krew z dupy - niech się zabawa toczy swoim tempem. Teraz pytanie jak ma przebiegać głosowanie, czy robimy je teraz i na jego podstawie power ranking czy dopiero po rozlosowaniu par i opisach do pojedynków?

po jednej porażce gramy dalej? to w takim razie można losować, ile dajemy czasu spóźnialskim? do końca tygodnia?

zależy co myślimy pod wyrażeniem "dać czas" - no bo przecież nie wyrzucimy nikogo z ATF bo się trochę spóźnił z drugiej strony Chris był przed chwilą na forum i nie raczył się odezwać (ogólnie spoko, sam dałem dupy rok temu, ale to nie zmienia fucktu, że tak nie wypada)

najbardziej martwi mnie Ignazz, znowu go nie ma i trzeba dzwonić po kostnicach bo co jak co, ale to nie jest normalne zjawisko ;)

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Nikt nic nie wie. Chris był dwa dni temu w tym dziale, ale to tyle. Kucio z tego co wiem jest już bliżej niż dalej ze swoim opisem.

A Ignazz pewnie się odnajdzie w swoim czasie.

E: Iggiego nie było od 31sty od 17, ten to jak zniknie to koniec :)

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.