LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Mi pasuje, ale co ze wstępem i zakończeniem. Wedle życzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Mi pasuje, ale co ze wstępem i zakończeniem. Wedle życzenia? te pytania to do meczów tylko. Ogólny gameplan wedle życzenia - ale również apeluję o nie rozpisywanie się nie wiadomo jak (nie chcę nikomu nic umniejszać, ale szansa na to, że wśród nas jest kolejny Popovich jest bardzo mała ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 chłopaki, zacząłem klepać opis drużyny, chyba nikt nie zgłaszał sprzeciwu i mogę sobie wpisać najnowszego Hardena, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 nieprawda czemu nie zgłosiłeś tego przy końcówce draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 bo się wstydziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 wstyd to nie wziąć Hardena 13/15 z klucza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 ...opisywałem mój przypadek, wstyd to nie znać sprawy i się wypowiadać chociaż w twoim przypadku mnie to jakoś specjalnie nie dziwi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 ...opisywałem mój przypadek, wstyd to nie znać sprawy i się wypowiadać chociaż w twoim przypadku mnie to jakoś specjalnie nie dziwi ;] Z organizacyjnych - zezwalam wszystkim na zmianę lat. Deadline będzie 24h od końca draftu. Powody dowolne (skoro zezwoliłem juz wczesniej dwom userom, to reszcie też powinienem). Najlepiej wyślijcie mi PM po swoim ostatnim picku z uwagami. Ok draft zakonczony - jeszcze lata od LBS (J.Smoove) poprosze i pick od Rappara. By Was zmotywowac lata J-Smoove i pick RappaRa zastepczo dalem sam między pierwszym postem a drugim nie ma żadnej wzmianki o tym, że zmieniasz lata Hardenowi może i jestem roztrzepany, ale przynajmniej nie zgrywam się czyimś kosztem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Chyba coś się zmieniło od tej wypowiedzi januarego, bo moich próśb odnośnie zmiany lat nie zrealizował, a wysyłałem wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 no, też wysłałem wcześniej prośbę co do zmiany lat Hardenowi dodatkowo ją uzasadniłem dość rzeczowo (tak sądzę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 no to ok, skoro wysłaliście wcześniej PW do januarego to zmiana powinna być uwzględniona, ale nie miejcie do mnie pretensji, że o tym nie wiedziałem bo były głosy sprzeciwu co do zmiany lat. np. od julka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 akceptowane być może zostały, ale zabrakło oficjalnego info, stąd sam metlik musiał się dopytać czy sobie tego Hardena może brać niemniej jednak EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 do kiedy deadline bo atmosfera siadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jest jakiś deadline? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 1.02 o ile mnie pamięć nie zwodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ja zrobię najwcześniej w poniedziałek. Ale będzie na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Poniedziałek jak umię liczyć to po deadline jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Popieram pomysł przedłużenia deadline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Poniedziałek jak umię liczyć to po deadline jest.... Nie widzę tutaj żadnej informacji nt. deadline'u, a głosowania też chyba nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 ja pamiętam, że chyba przez aklamacje przyjęliśmy ten 1.02. myślę więc, że z kilkudniowym przełożeniem nie byłoby problemów. tylko dlaczego zawsze tak musi być? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi