MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Karpik i SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Karpik i SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 blackmagic – SlaKB 2:4 karpik – metlik 3:4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) bardzo lubię twój skład blackmagic i średnio mi się podoba skład SlaKB, ale z przykrością stwierdzam, że LeBron team bierze te serię. zabawne, że ta drużyna która ma LBJ w składzie wygrywa praktycznie każdy pojedynek obroną... 4 - 2 dla SlaKB w pojedynku moim z karpikiem głosuje na siebie!!!!!! 4 - 1 : ))))) Edytowane 29 Marca 2015 przez metlik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 blackmagic – SlaKB 2:4 karpik – metlik 4:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 bardzo lubię twój skład blackmagic i średnio mi się podoba skład SlaKB, ale z przykrością stwierdzam, że LeBron team bierze te serię. zabawne, że ta drużyna która ma LBJ w składzie wygrywa praktycznie każdy pojedynek obroną... E tam.. Lebron też był przecież świetnym obrońcą, a ja od zawsze miałem wrażenie, że LBJ najlepiej by się czuł gdyby obok siebie miał 4 świetnych obrońców, którzy coś tam potrafią w ataku. Mógłby wtedy robić co chce i szaleć sobie w ofensywie poprawiając swoje ulubione cyferki. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 jasne, ale drużyny LeBrona wygrywały atakiem bo to po tej stronie jego impact był największy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Wyszedłem z założenia, że jeśli Lebron sam potrafił tworzyć wybitny atak to jak dam mu kilku strzelców za 3, którzy potrafią kilka puntków dorzucić to atak będzie co najmniej solidny/dobry, a w obronie za to będę niszczył. Obronę w całej zabawie lepszą miał chyba tylko mac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Gwoli scislosci tylko cavs jak doszlo do finalu to obrona a nie atakiem. Tu jest podobnie. Ale coz sa gusta i gusciki. Powodzenia slakb w finale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 SlaKB i metlik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Black i metalik ostatecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Black i metalik ostatecznie podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 SlaKB i karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Obronę w całej zabawie lepszą miał chyba tylko mac. BC miał też bdb. Moje serię z Wami byłyby mega widowiskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Głos na SlaKB. Nie podobał mi się jego gameplan nastawiony raczej na szukanie dziury w całym u przeciwnika (anty PR typu pisanie, że blackmagic nie ma żadnego shootera za 3, zawodnicy się nie będą dogadywać albo, że jest za dużo kandydatów do klepania - ewidentne nieprawdy), ale pomimo tego blackmagicowi brakuje tutaj star powera. Dopiero w tej serii wychodzi tutaj ten wybór George'a z pierwszej rundy, ale jest on decydujący, bo zwyczajnie brakuje tutaj odpowiedniej ilości talentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Wyniki półfinałów: SlaKB - blackmagic 9-2 karpik - metlik 6-3 SlaKB, do kiedy chcesz deadline? Ja możliwe, że znajdę czas jeszcze przed świętami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Gratuluję finalistom!!!! Grat job Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Sorry chłopaki, ale zapomniałem wczoraj oddać głosu. I tak by nic nie zmienił więc myślę, że się nie obrazicie. Deadline do soboty może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Deadline do soboty może? Ok, sobota 23:58. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 23:59 może? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi