ignazz Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Ely jest w trakcie zmiany nazwiska na: "Tam był faul" skoro o tym dyskutujemy to chetnie bym poznał opinię wszystkich był tam faul Jordana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 był! nienawiść za to do dziś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 ale 2 można spokojnie wywalić, bo i tak każdy będzie wymieniał tylko wady 'pasujące do matchupu' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Był faul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 pamiętam jak Bastillion wymyślił, że to wina Stocktona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Faul był, ale te odepchnięcie nie miało aż takiego wpływu, Russell po prostu poleciał do tyłu pod wpływem crossovera, a nie odepchnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Skoro nigdy nikt by tego nie gwizdnal to nie bylo fauly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Faul był, ale te odepchnięcie nie miało aż takiego wpływu, Russell po prostu poleciał do tyłu pod wpływem crossovera, a nie odepchnięcia. Poleciał przez crossover, ale pośliznął się wg mnie właśnie przez odepchnięcie, które jest oczywistym faulem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Karpik i Ignazz mozemy zalozyc ze do soboty lub niedzieli sie z dyskusja wyrobicie? Co do pytan na druga runde wypowiadajcie sie wszyscy pelna demokracja (taki ze mnie zajebisty komisz) Skoro tak szybko nam poszły gameplany, to proponuję do soboty zamknąć głosowanie. I tak to już za długo trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Hej, a może rozlosujemy już nowe pary? W jednym przypadku będzie Ignazz/Karpik jako jeszcze nie nierozstrzygnięta para. Dzięki temu jest szansa żeby wcześniej coś spróbować napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 dobry pomysł, to może tylko przyśpieszyć zabawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 A do kiedy glosujemy na ignazza/karpika? Bo na razie to malo co sie udzielaja w swoim temacie i nie wi czy czekac na jeszcze jakies wpisy czy juz decydowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 poproszono mnie, więc rozlosowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 SlaKB vs Mac - najwyższy wynik w serii to 74-71 w 3 meczu po 2 dogrywkach. LeBron vs. Benek/Duncan, Vince v Christie, Stockton v Conley. Trzeba sobie będzie odpalić serię Pistons-Pacers 2004 żeby sobie przypomnieć atmosferę meczową gdy drużyny rzucają po 30% z gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ja bym dal matchupy i lineupy zamisst swoich wad i po klopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Mi tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Czyli pytania 1,3,4,5 zostają, a nowa jest dwójka : 2.Podaj założenia lineupów i D matchupy. Ok? i minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Rozumiem ze dzisiaj wszyscy wrzuca swoje opisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 no, ja z julkiem ustaliłem, że dziś wieczur mamy się spiknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi