blackmagic Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 I to nie byl prime ai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Argument, że ktoś w ATF mi się "nie zgodzi grać z ławki" jest najlepszy Wiecie co to znaczy fantasy? Edytowane 8 Lutego 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Team Chamistry w AtF istnieje i jeśli jest osoba, która by narzekała na granie z ławki to jest nią banko Iverson (teraz już to wiem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Skąd wiesz, że by narzekał?E: Josh Smith z Twojego teamu nie narzeka Ci? Edytowane 8 Lutego 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Nie bo ten z ATL zrozumiałby raczej, że Davis jest od niego lepszy. Taką mam nadzieję przynajmniej. Dla bezpieczeństwa zamknąłem go w schowku na miotły, żeby nic nie odjebał. No i niech całuje rączki, że ma okazje w ogóle zagrać Edytowane 8 Lutego 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Tak samo można powiedzieć, że Iverson by zrozumiał to i tamto. Identyczna sytuacja. Także argument o "woli zawodnika" nie istnieje w fantasy (poza określonymi parami/trójkami zawodników, którzy faktycznie nie potrafili grać razem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Argument, że ktoś w ATF mi się "nie zgodzi grać z ławki" jest najlepszy Wiecie co to znaczy fantasy? tak - gdybamy sobie i piszemy (głupsze bądź mądrzejsze) rzeczy o koszykówce (takiej prawdziwej gdzie dochodzi psycha i emocje a nie takiej z NBA 2K). Raczej więcej osób sobie wygdyba, że AI z ławki by bardziej szkodził niż pomagał. Inna sprawa, że do teamu maca AI by pasował opór Tak samo można powiedzieć, że Iverson by zrozumiał to i tamto. Identyczna sytuacja. Także argument o "woli zawodnika" nie istnieje w fantasy (poza określonymi parami/trójkami zawodników, którzy faktycznie nie potrafili grać razem). Większość osób uznałoby, że AI raczej by nie zrozumiał. Większość osób uzna argument o 'woli zawodnika'. Wyniki w tej zabawie oparte są na głosowaniu większości. Co nie zmienia faktu, że nikt nie bronił Ci wybierać Iversona i dobrać do niego 8 innych graczy 20+ ppg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Nie wybierałem zawodników pod późniejsze głosowanie innych, tylko dla własnej frajdy. Edytowane 8 Lutego 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 DearSirs! serdecznie przepraszam ale te 8 dni bez Forum to i tak była kara... jeżeli pozwolicie wracam i gram z Chrisem... obowiązki przed NY dały mi tak w kość żenie byłem tu i ze wstydem czekałem ile OPR dostanę.... jeżeli mogę to gram jeżeli kara za niedotrzymanie terminu dostaję w teczkę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Graj Iggy Graj, tylko znajdź też Chrisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Dla mnie luz, tylko co kiedy Chris się jednak nie znajdzie? Głupio trochę nagradzać (darmowym wejściem do drugiej rundy) osobę spóźnialską, więc może w takim przypadku zrobilibyśmy głosowanie na lucky losera, który grałby wtedy baraż z ignazzem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) gdy Chris się nie odnajdzie to siłą rzeczy wygrasz walkowerem... ależ chytry plan !! @julek great idea Edytowane 9 Lutego 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 ja poprzez fakt że dałem ciala nie mam głosu ale z drugiej strony " jakie to ciało" :_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 nie ma żadnych lucky loserów jak dla mnie. ignazz, jakie jest życie bez forum przez OSIEM dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Małe info. Kucio prosił mnie aby przekazać, że nie ma pewności czy zdąży z opisem na piątek gdyż jest w jakiejś delegacji i nie ma dostępu do neta poza telefonem. Z tego co napisał jego opis pojawi się najpóźniej w poniedziałek. to tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 OK. jako ze i mnie nie ma do soboty. Moj pojawi sie dopiero koło sob-niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Wystarczyło ludzi ochrzanić i od razu efekty Kucio i Gregorius będą do poniedziałku Julekstep, Karpik, BC, Barca i Metlik już odhaczeni. Blackmagic i ja mamy. Więc tak - January, LJS, Slakb, Mac? Coś się odezwać? Tym bardziej, że taki LJS siedzi na forum cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 mój wymarzony matchup w drugiej rundzie: LBS vs RappaR Lorak, wiesz co robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) mój wymarzony matchup w drugiej rundzie: LBS vs RappaR Czyli w Twoich oczach odpadam na starcie? ;] Ja już pisałem, że będę to miał w piątek wieczorem, ew. w sobotę rano. Chyba, że dobrze pójdzie to dzis Edytowane 12 Lutego 2015 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi