RonnieArtestics Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 szukam i szukam i nie moge znalezc, kto z was ma Iversona? Jestem ciekaw jak go obudował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Allen Iverson nie zgodził się na występ w naszej zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 szukam i szukam i nie moge znalezc, kto z was ma Iversona? Jestem ciekaw jak go obudował. Nikt Ronnie nie ma Answera możesz przerwać poszukiwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Z jakiej racji nikt go nie wybrał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Z jakiej racji nikt go nie wybrał? Nikomu nie pasował/nikt go nie ceni - niepotrzebne skreślić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Ja doceniam Ivera, ale po zeszłorocznym ATF nie tknąłbym go nawet jakby mi ktoś zapłacił. Obudować go to jedno, ale przetrwać ten shitstorm, który Cię czeka w konsekwencji to zupełnie inny kaliber ludzkiego pojęcia. Edytowane 8 Lutego 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Mimo wszystko to najlepszy po kobe'm scorer w latach 00-02, nikt nie wział go nawet w 8 rundzie jako wsparcie z lawki? troche slabo, patrzac na wybory monty ellisa itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Mimo wszystko to najlepszy po kobe'm scorer w latach 00-02, nikt nie wział go nawet w 8 rundzie jako wsparcie z lawki? troche slabo, patrzac na wybory monty ellisa itp. Myślałem, że czasy kiedy ilość > jakość minęły już dawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ja doceniam Ivera, ale po zeszłorocznym ATF nie tknąłbym go nawet jakby mi ktoś zapłacił. Obudować go to jedno, ale przetrwać ten shitstorm, który Cię czeka w konsekwencji to zupełnie inny kaliber ludzkiego pojęcia. Smoku, czy mi się wydaje, czy wziąłeś Iversona do zespołu Jordana? nie pasował on kompletnie wtedy to twojego zespołu i chyba tutaj był główny zarzut w tym atf Iverson w kilku ekipach by się odnalazł i szczerze mówiąc myślałem, że mac (BigBen + Duncan) oraz kucio (DRob + Kidd) się na niego zastawiają bo było wiadomo, że będzie go można wziąć pod sam koniec draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Smoku, czy mi się wydaje, czy wziąłeś Iversona do zespołu Jordana? nie pasował on kompletnie wtedy to twojego zespołu i chyba tutaj był główny zarzut w tym atf Iverson w kilku ekipach by się odnalazł i szczerze mówiąc myślałem, że mac (BigBen + Duncan) oraz kucio (DRob + Kidd) się na niego zastawiają bo było wiadomo, że będzie go można wziąć pod sam koniec draftu Serio uważasz że do Maca Iverson by pasował? Przy tak mało efektywnym scoringu + aofensywnym BigBenie nie wiem jak miała by funkcjonować ofensywa. O ile w obronie Iverson byłby ukryty to po co brać zawodnika który nie daję nic w ataku. DRob + Kidd już prędzej aczkolwiek znowu Kidd i AI nie stanowią wielkiego zagrożenia z dystansu co spowoduje zagęszczenie środka. Oczywiście można by dobrać do nich np R Lewisa i Korvera i jakoś by to wyglądało ale osobiście na poziomie ATF nie widze zespołu gdzie AI miałby racje bytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Smoku, czy mi się wydaje, czy wziąłeś Iversona do zespołu Jordana? nie pasował on kompletnie wtedy to twojego zespołu i chyba tutaj był główny zarzut w tym atf Iverson w kilku ekipach by się odnalazł i szczerze mówiąc myślałem, że mac (BigBen + Duncan) oraz kucio (DRob + Kidd) się na niego zastawiają bo było wiadomo, że będzie go można wziąć pod sam koniec draftu Zarzutów było sporo więcej i akurat parę osób widziało AI obok Jordana na boisku. W tamtym czasie byłem aktywnym userem zaledwie od kilku tygodni i nie wszystko jeszcze pojmowałem, a zasada jest taka - jeśli chcesz mieć w miarę względny spokój to Iversona, Rondo, Tyrusa Thomasa oraz Dampiera () lepiej nie wybieraj. Parę minut po wyborze Kucia oznajmiłem mu, że wybór Dampa w ATF na tym forum jest o wiele gorszy od strzału w oba kolana. Nie ma tego złego i Kucio następnym razem będzie już wiedział więcej i podobnego błedu już nie zrobi. Ot cenne doświadczenie na przyszłe ATFy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 No ja sie Mocno zastanawialem i chcialem brac AI i uwazam,ze swietnie by pasowal do BigBena ale wiedzialem,ze wiekszosc opinii bedzie do tej Gregoriousa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ja wiem Biała Czekolada, że Iverson nie był królem efektywności ale nosz kur*a w tych latach co napisałem to był czołowy scorer w lidze i napisałem drugi najlepszy a nie najlepszy właśnie tylko z powodu efektywności, a zapominacie, że drużynowo osiągnął znacznie więcej niż T-Mac czy Carter w prime przy supporcie raczej średnim, poza Mutombo nie miał żadnego liczącego się historycznie zawodnika. Zdaję sobie sprawie że w ATF nie mógłby być jednym z liderów żadnego zespołu no ale chociaż z ławki go ktoś mógł wpuścić, znajdę spokojnie 5-10 wyborów gorszych od niego na pozycji obwodowca z ławki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ja wiem Biała Czekolada, że Iverson nie był królem efektywności ale nosz kur*a w tych latach co napisałem to był czołowy scorer w lidze i napisałem drugi najlepszy a nie najlepszy właśnie tylko z powodu efektywności, a zapominacie, że drużynowo osiągnął znacznie więcej niż T-Mac czy Carter w prime przy supporcie raczej średnim, poza Mutombo nie miał żadnego liczącego się historycznie zawodnika. Zdaję sobie sprawie że w ATF nie mógłby być jednym z liderów żadnego zespołu no ale chociaż z ławki go ktoś mógł wpuścić, znajdę spokojnie 5-10 wyborów gorszych od niego na pozycji obwodowca z ławki. Też mnie dziwi brak wyboru AI3,, ale na pewno T-Mac, Durant czy Lebron to lepsi scorerzy od niego. W cholerę lepsi. Sęk w tym, że nikt nie kupi AI3 nagle zredukowanego do 12 minut na mecz, a nawet pod te 12 minut na mecz trzeba sporo go obudowywać. Faktycznie teamy upośledzone ofensywnie powinny i tak go wziąć, ale wiesz - ja wziąłem w 8 rundzie Ripa, więc cały czas byli inni świetni gracze do wyjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) 5-10 gorszych wybórów? Przeciez z tych lat o których mowisz AI musi mieć cały czas piłke w ręce + z takim EGO rozwali ci cały zespól jak każesz mu wchodzić z ławki. Edytowane 8 Lutego 2015 przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Też mnie dziwi brak wyboru AI3,, ale na pewno T-Mac, Durant czy Lebron to lepsi scorerzy od niego. W cholerę lepsi. Sęk w tym, że nikt nie kupi AI3 nagle zredukowanego do 12 minut na mecz, a nawet pod te 12 minut na mecz trzeba sporo go obudowywać. Faktycznie teamy upośledzone ofensywnie powinny i tak go wziąć, ale wiesz - ja wziąłem w 8 rundzie Ripa, więc cały czas byli inni świetni gracze do wyjęcia. Wiadomo, że lepsi, na pewno kompletniejsi ale czy wyscie pozapominali jak on dominował w tych latach co wymieniłem? I przede wszystkim jak wielkie miał serce do walki, jak wychodził na niektóre mecze PO itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 5-10 gorszych wybórów? Przeciez z tych lat o których mowisz AI musi mieć cały czas piłke w ręce + z takim EGO rozwali ci cały zespól jak każesz mu wchodzić z ławki. Właśnie przez takie durne założenia nie wezmę nigdy udziału w takiej zabawie - AI miał piłkę w rękach cały czas bo w Philadelphi nie było nikogo kto mógłby ja mieć, to jest oczywiste. A skąd wy eksperci forumowi mozecie wiedzieć że musiał ją mieć cały czas w ręce? Grał kiedykolwiek z takim Kiddem czy Nashem w drużynie, żeby można było coś takiego stwierdzić? Skąd wiecie jakby się przystosował do gry z porządnym PG i jakby się wtedy zachowywał? Z AI czesto sie robi cancera za późniejsze lata gry ale w tych latach był on czołówką ligi i nie tylko indywidualne statsy o tym świadczą ale przedewszystkim dobre wyniki w PO druzyny i jego występy w tych PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Przecież Answer grał z Melo i Billupsem, więc nie jest tak, że tylko on miał piłkę w rękach przez całą karierę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRTW Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 AI został za Billupsa wymieniony, oni nigdy nie grali razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Racja, też na to wpadłem po chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi