blackmagic Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Większość się chyba zgodziła na ten 01.02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) 15 stycznia z tego co widzę january o tym pisał i aż dwie osoby napisały, że im pasuje. Ze mną nie ma problemu, bo w poniedziałek lub wtorek to zrobię, ale nie wiem czy reszta w ogóle wie o tym deadline. E: A nie, tylko LBS napisał, że mu pasi. Edytowane 30 Stycznia 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 15 stycznia z tego co widzę january o tym pisał i aż dwie osoby napisały, że im pasuje. A ilu napisało, że im nie pasuje? Jeśli masz jakiś ogólny zamysł, jak ma grać Twój zespół, to napisanie opisu nie zajmuje dużo czasu. Co niektórzy za bardzo się skupiają na opisach graczy, a przecież każdy ma wyrobioną opinię nt Kobego czy LeBrona i milion słów tych opinii nie zmieni. Także najważniejsze jest by rozpisać role w drużynie i ogólny koncept gry, a to już nie pochłania aż tyle czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 No ja wiem, że nie ma się co rozpisywać. Ja po prostu wcześniej nie zauważyłem, że deadline to 1.02, a na weekend mnie nie ma. Mną się nie martwcie, bo wrzucę skład w pn lub wt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jednak dzisiaj chlanie zaczynam wcześniej, więc też się nie wyrobię i wrzucę jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Ja powinienem to wrzucić dzisiaj wieczorem jeśli nic nie planowanego się nie stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Ja wrzucę dziś w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Wiecie co z Iggym a przede wszystkim Chrisem? Ten drugi miał tyle do powiedzenia na każdy temat, ale przepadł jak ten kamień w wodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Ignazz przede wszystkim się opierdala biorąc pod uwagę, że na tym forum mieszka Ignazz przede wszystkim się opierdala biorąc pod uwagę, że na tym forum mieszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 to jak robimy? wyznaczamy jakiś deadline przez duże D i robimy losowanie? (ja bym przed losowaniem zrobił power ranking i na jego podstawie utworzył drzewko coby najlepsze teamy nie wpadły na siebie w pierwszej rundzie) proponuje czas do piątku, co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Losowanie bez żadnego drzewka. Jak masz wygrać to i tak wygrasz z każdym. Przyspieszmy trochę tempo, bo trzeba kuć żelazo póki gorące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 ale mimo wszystko trochę przykro gdy ktoś będzie miał drugi zespół całej zabawy i odpadnie w pierwszej rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Power ranking to dobry pomysł, nie ma co przyspieszać skoro nawet opisy idą jak krew z dupy - niech się zabawa toczy swoim tempem. Teraz pytanie jak ma przebiegać głosowanie, czy robimy je teraz i na jego podstawie power ranking czy dopiero po rozlosowaniu par i opisach do pojedynków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 po jednej porażce gramy dalej? to w takim razie można losować, ile dajemy czasu spóźnialskim? do końca tygodnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) po jednej porażce gramy dalej? to w takim razie można losować, ile dajemy czasu spóźnialskim? do końca tygodnia? zależy co myślimy pod wyrażeniem "dać czas" - no bo przecież nie wyrzucimy nikogo z ATF bo się trochę spóźnił z drugiej strony Chris był przed chwilą na forum i nie raczył się odezwać (ogólnie spoko, sam dałem dupy rok temu, ale to nie zmienia fucktu, że tak nie wypada) najbardziej martwi mnie Ignazz, znowu go nie ma i trzeba dzwonić po kostnicach bo co jak co, ale to nie jest normalne zjawisko Edytowane 3 Lutego 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Pisałem, że mnie nie ma w weekend. Wróciłem i w najbliższym czasie wrzucę opis swojej ekipy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 dobra zostało trzech. kucio się udziela, więc pewnie lada chwila swój team zaprezentuje. ktoś wie coś o Ignazzie i Chrisie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Nikt nic nie wie. Chris był dwa dni temu w tym dziale, ale to tyle. Kucio z tego co wiem jest już bliżej niż dalej ze swoim opisem. A Ignazz pewnie się odnajdzie w swoim czasie. E: Iggiego nie było od 31sty od 17, ten to jak zniknie to koniec Edytowane 4 Lutego 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Jak dla mnie najlepsza opcja to losowanie par, potem bach-bach wygrany przechodzi dalej, a przegrany dostaje na pocieszenie uścisk dłoni prezesa (Przem). żadnych power rankingów, dolosowań, turniejów pocieszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 szkoda, że ignazz i chris olewają temat, bo team ignazza to mój osobisty faworyt, a chris ulepił ekipę, która poniżej top5 nie ma prawa wypaść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi