mac Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 To moja rada byłaby, że przy 32 picku to brać jednak LBJ, gtg z obwodu już nie wyciągniesz, a mimo wszystko łatwiej grać z obwodu niż dostarczać piłkę inside Przy 24 mogłem jeszcze liczyć na Curry'ego lub kilka innych nazwisk, przy 32 na pewno one już znikną. wiesz, ja bym brał LBJa z dwóją przed Onealem (go bym brał z 3).. BTW uważnie wybierajcie swoje pierwsze dwa picki.. Unikajcie graczy powszechnie uważanych za tzw 'cipki' jak Cp3, PGasol, KMalone, DRob. Nie warto na nich marnować dwóch pierwszych wyborów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 wiesz, ja bym brał LBJa z dwóją przed Onealem (go bym brał z 3).. BTW uważnie wybierajcie swoje pierwsze dwa picki.. Unikajcie graczy powszechnie uważanych za tzw 'cipki' jak Cp3, PGasol, KMalone, DRob. Nie warto na nich marnować dwóch pierwszych wyborów. LOLOL Nie wybrać w gronie 32 graczy Mailmaina, Admirala i CP3? Czy tacy ludzie istnieją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 LOLOL Nie wybrać w gronie 32 graczy Mailmaina, Admirala i CP3? Czy tacy ludzie istnieją? Wspomagaj mnie, to też Ci się któryś ostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 LOLOL Nie wybrać w gronie 32 graczy Mailmaina, Admirala i CP3? Czy tacy ludzie istnieją? Nie wiem, ale wolę zdecydowanie Pau Gasol niż DRoba po kontuzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nie wiem, ale wolę zdecydowanie Pau Gasol niż DRoba po kontuzji. Ja akurat wolę DRoba, ale pisałem żartem,licząc że któregoś będę mógł wziąć Chociaż pewnie duet Duncan-PGasol ciężko mi by było sprzedać na forum, mimo że uważam że świetnie do siebie pasują po obu stronach(ale by zaraz było, że jeden i drugi to PF). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 zaczeliscie beze mnie a ja lubie tego typu zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 zaczeliscie beze mnie a ja lubie tego typu zabawy Zabawą nazywamy to zwyczajowo, a w rzeczywistości jest to krwawa jatka na śmierć i życie. Nagrodą jest szacun na dzielni i hordy piszczących dziewic z kisielem w gaciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Panowie sory za kłopot ale trochę mi się pomieszało i nie dam rady tymczasowo wchodzić na forum przez najbliższy okres,także odpadam z zabawy.Przesuńcie się o jeden pick do góry,albo weźcie kogoś chętnego na moje miejsce. Jeszcze raz sory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Panowie sory za kłopot ale trochę mi się pomieszało i nie dam rady tymczasowo wchodzić na forum przez najbliższy okres,także odpadam z zabawy.Przesuńcie się o jeden pick do góry,albo weźcie kogoś chętnego na moje miejsce. Jeszcze raz sory. W związku z tym czy mogę prosić modów o przywrócenie wątku o ATF z archiwum z powrotem do NBA? Nie chce mi się specjalnie nowego zakładać Edytowane 18 Grudnia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jak mamy isc pick w gore to ja chce sie z kims wymienic. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) ja bym proponował dać go Rapparowi bo najbardziej stracił na nowym losowaniu, a 16 pick i tak jest nie najgorszy. No i wtedy możemy iść dalej z draftem, a chętny do tego czasu na bank się znajdzie. Edytowane 18 Grudnia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Nieźle mieszamy W takim tempie to tych 120 graczy będziemy do playoffów wybierać ja bym proponował dać go Rapparowi bo najbardziej stracił na nowym losowaniu, a 16 pick i tak jest nie najgorszy. Stracił na losowaniu? Losowanie to losowanie. Ja też straciłem... bez przesady. Edytowane 18 Grudnia 2014 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) nie k**** zyskał ja Ci się tempo nie podoba to możesz też zrezygnować bo ta zabawa ma to do siebie, że nie wiadomo ile będzie trwać, zarówno draft jak i cała reszta Edytowane 18 Grudnia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Nic nie stracił, bo poprzednie losowanie anulowano, czyli nie ma żadnego znaczenia. Zaczęliśmy od zera i każdy miał takie same szanse. Nie widzę powodu, dla którego akurat RappaR miałby być nagradzany wyższym pickiem. Zresztą on sam też pewnie nie widzi takiej konieczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Nie rozumiesz, że w innym wypadku trzeba będzie robić nowe losowanie? Ile jeszcze będziemy zaczynać od nowa? Jak jesteś taki bystry to może podsuniesz jakieś rozwiązanie bo nic nie wniosłeś w tej kwestii poza blokowaniem dalszego draftu. Nie ma znaczenie czy RappaR będzie miał 16 czy 5 pick bo tutaj każdy musi sobie radzić sam i budować drużynę na swój sposób. wypowiadajcie się bo trzeba coś szybko ustalić bo na razie to same problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Ja coś blokuję? Chyba nie. Rozwiązania są proste: 1. Zastępstwo. 2. Przesuwamy kolejkę o 1 miejsce. Co tu jest do kombinowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 zastępstwo trzeba wykombinować,a nie wiadomo czy ktoś się zgłosi za godzinę czy za trzy dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) To ustalamy ile czasu czekamy i jak minie, kolejka przesuwa się o 1 miejsce w górę i jazda. Edytowane 18 Grudnia 2014 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Koelner nie ma czasu, tak pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Proponuję takie rozwiązanie: Zastępca może wejść do zabawy w każdej chwili aż do końca trwania 1. rundy. Jednocześnie draft musi ruszyć najpóźniej po 24 h od ostatniego picku, czyli o 3:42. Dlatego jeśli do tej godziny nikt się nie zgłosi, to wybiera Czekolada. Jeśli po jego picku zgłosi się następca, to wybiera po nim, jednak julekstep (czyli kolejny wybierający) nie musi już czekać 24h, tylko może wybierać od razu. W ten sposób draft nie będzie stał, a jeśli ktoś będzie miał ochotę wejść do gry, to będzie miał trochę czasu i niekoniecznie 16. pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi