Skocz do zawartości

Post-Jordan ATF. Temat organizacyjny.

january

Rekomendowane odpowiedzi

Nie do końca rozumie, co jest złego w spoilerowaniu? Tzn można by już bło dyskutować o danych graczach wybranych i nie wybranych podczas draftu, któy gdy się kończy to nie ma już chęci do rozmów :grin: BTW można by to przenieść do dyskusji..

W dniu 17.12.2014 o 16:33, RappaR napisał(a):

Ja tam się martwiłem czy Curry dotrwa do 24 :smile:

Planowałeś obudować Duncana, więc możesz pomóc :smile: Chociaż podoba mi się, że mogę go wystawić na PF czy C, w zależności od tego kto się ostanie.

W dniu 17.12.2014 o 16:31, LeweBiodroSmoka napisał(a):

To co? Iggy zamyka 12 rundę?

Ale chwila,bo mało spałem i nie do końca kumam.Głosujemy czy obecny sezon się wlicza,czy liczbe uczestników?Bo jakby co jestem za dodaniem Czekolady i reszty.

Edytowane przez Reikai

Please, serio nie wiem o co Wam chodzi z tym obecnym sezonem, jak biorę Curry'ego 12-14 to jest overated jedynką bo prowadzi ofensywy z drugiej dziesiątki ligi i mam to umieszczać w swoim gameplanie? Harden jest dalej łajzą w obronie, która w żaden sposób nie potrafi się dostosować do team defense?

Jak ktoś bierze gracza z tego sezonu to sam robi sobie bilans zysków i strat, gdzie w tym kontekście stratą jest mała dawka (ciężko o definitywne opinie) i brak występu w playoffach. Problem tej osoby. Przecież nikt nie weźmie Westbrooka 5 picków wyżej, bo jest hot, Courtneya Lee, bo rzuca na 124 %TS. Jak ktoś nie chce, to nie weźmie, i będzie miał co punktować w swoim gameplanie...

Edytowane przez Chris

Jestem za obecnym

W dniu 17.12.2014 o 17:11, P_M napisał(a):

Ale mam teraz zagwozdkę kogo brać... Shaq kusi, ale z drugiej strony mały jest fun w obudowywaniu go...

Weź typka ze swojego avatara i miej gdzieś to, ze ktoś uważa, że to za wysoko.

Edytowane przez mac

W dniu 17.12.2014 o 17:11, P_M napisał(a):

ja jestem za obecnym sezonem ;)

Ale mam teraz zagwozdkę kogo brać... Shaq kusi, ale z drugiej strony mały jest fun w obudowywaniu go...

dokładnie, z 40 letnim ac greenem i horacem grantem, i horry z ławki medvednko lub travis knight i potrafił rozpi*****ić ligę przeciwko portland, spurs, kings .

ale trudno go obudować :D

W dniu 17.12.2014 o 17:42, Koelner napisał(a):

dokładnie, z 40 letnim ac greenem i horacem grantem, i horry z ławki medvednko lub travis knight i potrafił rozpi*****ić ligę przeciwko portland, spurs, kings .

ale trudno go obudować :grin:

oczywiście taki szczególik pominąłeś, że Jego drugą opcją był niejaki Kobie, bezsprzecznie DRUGI SG all-time..

Dodatkowo, nie wiem o którym sezonie mówisz, ale ten w którym rozwalili PTB,SACTO,SAS to miał horace granta, foxa, i niedocenianego Fishera...

Tzn uwazam, ze latwo go obudowac, ale to co napisales jako argumentacja troche nie kupuje..

W dniu 17.12.2014 o 17:48, mac napisał(a):

oczywiście taki szczególik pominąłeś, że Jego drugą opcją był niejaki Kobie, bezsprzecznie DRUGI SG all-time..

Dodatkowo, nie wiem o którym sezonie mówisz, ale ten w którym rozwalili PTB,SACTO,SAS to miał horace granta, foxa, i niedocenianego Fishera...

Tzn uwazam, ze latwo go obudowac, ale to co napisales jako argumentacja troche nie kupuje..

Fisher chyba jest przeceniony, zwłaszcza w 3peacie. 2000 to Harper jest jedynką, w 2001 wpadł Fisher za Harpera bo ten się popsuł i zmieniał go Shaw, w 2002 w RS także grali Hunterem.

a Kobe Bryant był świetny ale każdy zawodnik chciałby mieć centra, który zawsze wymusza podwojenie, a zawodnik z 1st stepem jak młody Kobe to woda na młyn. jak Shaqa kryli 1 vs 1 Detroit w 2004 roku na zmianę Ben, Rasheed, Cambell, Okur (łącznie 24 faule w puli) to Kobe zagrał arcyciekawe finały ;]

Jendras mi podsunął aby obejrzeć ten finały pod kątem obrony Detroit i to wyglądało dramatycznie z jego strony.

W dniu 17.12.2014 o 16:37, mac napisał(a):

Planowałeś obudować Duncana, więc możesz pomóc :smile: Chociaż podoba mi się, że mogę go wystawić na PF czy C, w zależności od tego kto się ostanie.

To moja rada byłaby, że przy 32 picku to brać jednak LBJ, gtg z obwodu już nie wyciągniesz, a mimo wszystko łatwiej grać z obwodu niż dostarczać piłkę inside :P Przy 24 mogłem jeszcze liczyć na Curry'ego lub kilka innych nazwisk, przy 32 na pewno one już znikną. 

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.