matek Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 To prawda, a dzisiejsze podanie w ręce przeciwnika w wykonaniu Smarta, przy wyprowadzaniu piłki, świetnie to podsumowuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 ale mnie MACK zrobiłeś na te ostatniej wymianie, al sie połamal zamiast zaczac wkoncu grac swoje, a faried ktory mial byc dodatkiem nagle wrocil do formy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) ale mnie MACK zrobiłeś na te ostatniej wymianie, al sie połamal zamiast zaczac wkoncu grac swoje, a faried ktory mial byc dodatkiem nagle wrocil do formy Faried faktycznie dziś wrócił do formy 4 punkty, 4 zbiórki i 28% z gry, daje radę ;] Edytowane 31 Grudnia 2014 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Na fb-ninja pojawiły się nowe funkcjonalności można podejrzeć tabelkę na średnich.Enjoy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Nie widzę tych opcji...Gdzie tego szukac? Edit: juz mam, wystarczy kliknac w link do ligi. Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Tocheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Powinno być to bardziej czytelne - poprawimy! Dzięki za feedback Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 ale mnie MACK zrobiłeś na te ostatniej wymianie, al sie połamal zamiast zaczac wkoncu grac swoje, a faried ktory mial byc dodatkiem nagle wrocil do formy Czemu od razu zrobiłeś :-) Ja to odbieram jako rekompensatę za Derozana :-) szkoda tylko że Twoim kosztem a jeżeli chodzi o Farieda to nigdy nie traktowałem go jako dodatek. Przypomnę Ci tez że raptem kilka dni temu mogłeś oddać Ala :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Sorry ludzie, ale to jakieś jaja chyba? Mam nadzieję, że to pomyłka... Ode mnie leci weto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Shevcu jeszcze pijany był jak klepał ten deal:)Poniżej miejsce w rankingu za cały sezon:29 Chandler 37 Love50 Gortat77 LawsonXX MuhammadXX Smart I za last month:41 Love53 Chandler 70 Lawson72 Gortat 81 MuhammadXX SmartO ile deal Love + Muhammad = Chandler + Lawson/Gortat puściłbym bez problemu, to dorzucanie tutaj Gortata/Lawsona za darmo mi też nie do końca się podoba.Zanim podejmę decyzję o wecie fajnie jakby shevcu napisał czemu zaakceptował taki deal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Zanim podejmę decyzję o wecie fajnie jakby shevcu napisał czemu zaakceptował taki deal? A jak nie napisze? Aha, i jeszcze czy wziąłeś pod uwagę to, że Love ma aktualnie problemy z plecami? Edytowane 2 Stycznia 2015 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Haha, i w czym ten trade jest lepszy od poprzedniego dla shevca? Nie wiem, w co pogrywacie, ale ode mnie zawsze będzie weto, gdy idzie wymiana, w której ktoś oddaje 3 pewniaków, za jednego niby mocnego gościa, ale właśnie mającego problem z plecami plus dwóch ogórów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 matek 3 pewniaków? Chandler miał problemy z plecami jeszcze do 30 grudnia, Lawsona kostki są ryzykowne, już miał w tym sezonie problemy z nimi i tez go ostatnio plecy bolały. Jedynie Gortat rzeczywiście zdrowy jest. Oddaję najlepszego gracza w wymianie. Co do pleców, to chyba nie jest zbyt poważne, skoro Kevin mówi że dziś gra, a Irving, że jak nie ma Lebrona to będą karmić Love'a. Jak robiłem z Tobą wymianę i oddawałem Hibberta który był w okolicach top20 wtedy + Parkera za Griffina, który kręcił się w okolicach setki to nie byłeś oburzony, bo tak jak tu, oddawałeś najlepszego gracza w wymianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Pozostali ocenią, ode mnie jest weto. A na oddaniu Blake'a sam możesz zobaczyć, jak wyszedłem. Love nie jest warty oddawania za niego takiego pakietu, dodatkowo Love wcale nie jest najlepszym graczem tej wymiany. Ani za cały sezon, ani za ostatni miesiąc czy tydzień. I już opuścił ostatni mecz z powodu pleców. Dziś może ma zagrać, ale wiadomo, że ma problem. Mogłoby mi to nawet pasować, bo odpadłby rywal do utrzymania, ale z drugiej strony to zakrzywia obraz góry tabeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) A Edytowane 2 Stycznia 2015 przez sooobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Spoko matek, czyli wtedy tez nie oddawałeś najlepszego w wymianie, bo Griffin był ze 4 razy gorszy od Hibberta? To mnie wydymałeś i nikt nie wetował? Czy Chandler kiedyś skończył sezon w top30 pytam z ciekawości bo nie wiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Może shevcu by coś napisał? Bo jego stosunek do tego też jest ważny. Jestem ciekawy, co chce tym wzmocnić. Bo na moje, to się osłabia tylko, żeby może zyskać w jednej kategorii. Tak samo składałem za każdego z tych gości oferty w swoim czasie, a nawet odpowiedzi często nie dostawałem. A tutaj daje się dymać. O kontrach nie mówię, bo chyba mu ta opcja nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Widzę, że potem poszedł Jackson z O'Quinnem... Jesli Shevcu odpuszcza sezon, ok, ale czy koniecznie w ten sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Matek od ciebie bedzie weto zawsze i wszedzie, bo masz ochote na lawsona od jakis kilkunastu dni i zasypujesz mnie ofertami, ktore srednio mi leza. Nie wygrzebe sie w tym sezonie ze spadkowej, a co do moich graczy to dwoch moze zaraz wypasc bo tacy sa zdrowi. Widze ze jak komus nie pasuje oferta to podnosi wymiane na forum i juz szuka kompanow do wetowania. Tak teraz bedzie w kolko bo te 30% menago zawsze sie znajdzie. Co do samej wymiany wiem, ze trace, ale mam w tym inny interes. Kazdy gra jak mu pozwala czas etc. Co do wymiany to ksztlat moze nabierze taki, ze odpuscicie wetowanie, choc znajc zycie niektorzy beda wetowac dla zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Matek od ciebie bedzie weto zawsze i wszedzie, bo masz ochote na lawsona od jakis kilkunastu dni i zasypujesz mnie ofertami, ktore srednio mi leza. Gdybym miał wetować każdy trade, w którym idzie gracz/gracze, o których sam zagadywałem, to bym po 2/3 transferów pisał tutaj na forum. On jest po prostu mocno nierówny. Wiesz doskonale, że chcę Lawsona od dawna (bo mi pasuje swoim brakiem trójek), to byś dał kontrę, a nie oferty wiszą po kilka dni, aż sam wycofam, żeby dać inną z korektą, licząc że może zaspokoi Twoje potrzeby, których nie znam, bo nie odpowiadasz. O Gortata/Tysona nie pytam od czasu, gdy napisałeś, że nie oddajesz swoich C, a później widzę, że idą za jakiś śmieszny pakiet. Wiesz, że tracisz, dodatkowo uważasz, że nie wygrzebiesz się ze spadkowej, a mimo to bierzesz ofertę, która Cię w niej na stałe posadzi, bo masz w tym inny interes... serio? Logiki w tym nie ma żadnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Co do samej wymiany wiem, ze trace, ale mam w tym inny interes. Skoro tak to bardzo dobrze się stało że wymiana została zavetowana. I każda kolejna takze bedzie. Kazdy gra jak mu pozwala czas etc. Nie masz czasu ani chęci grać, ok spadaj ligę niżej ale nie psuj zabawy innym. Edytowane 2 Stycznia 2015 przez sooobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi