Skocz do zawartości

Sezon 2014/15 Liga II West

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

Generalnie chyba w ogóle Shevcu traci. Ruch ze sprzedażą Jenningsa i fatalnego Burke'a, który miał zaliczyć progres po stosunkowo udanym rookie seasonie, a tymczasem generuje głównie pudła i straty, jest majstersztykiem ze strony matka.

Burke mnie równiez wkurza, bo mam go m.in. w FBX i w dynasty...

Co do Jenningsa, to nawet nie jestem zaskoczony, backup w postaci Augustina a nie starzejącego się grubaska Bynuma też jest nie bez znaczenia.

W dniu 7.11.2014 o 16:48, MKA napisał(a):

matthews za chandlera? mam wrazenie ze ten trade jest ,,delikatnie" nierowny

To jest wypadkowa innych trade'ów. Jestem w dupie z C więc jak wam się nie podoba to votujcie. Tylko dobrze by było, że po vetowaniu ktoś dokona ze mną wymiany, bo u mnie problem sam się nie rozwiąże. Jestem jednym z kandydatów do spadku, także albo te tredy coś zmienią albo i tak spadnę.

nie no rob sobie co chcesz, po prostu matthews to jest zarabisty zawodnik i w zyciu bym go nie oddal za takiego marnego C jak chandler, ktory nie dosc ze nie blokuje to jeszcze jest mocno podejrzany zdrowotnie. jestem pewnien ze za matthewsa mozna dostac sporo wiecej

W dniu 8.11.2014 o 09:46, shevcu napisał(a):

To jest wypadkowa innych trade'ów. Jestem w dupie z C więc jak wam się nie podoba to votujcie.

To po co oddawałeś Noaha za Lawsona? Noah ma słaby start, ale Lawson gra tragicznie, w dodatku bez kostek.

W tej chwili z każdym kolejnym trejdem wyglądasz coraz gorzej.

Pytanie, po co w ogóle brnęłeś w trejdowanie wysokich, skoro teraz potrzebujesz wysokich...

Tymczasem zanotowałeś na pożegnanie tego teamu niesamowity awans aż o 17 pkt roto i wyszłeś na 2 pozycję. Obawiam się, iż tymi ruchami po prostu zagmatwałeś sobie sytuację.

Zresztą u mnie nie lepiej z tym generowaniem strat. Chalmers pierdoło...

Edytowane przez bulek

Różnie może się ułożyć shevcu, na wymianie ze mną źle nie wyszedłeś. Carroll podobnie jak w zeszłym roku jedna z lepszych opcji 3&D, a Lee miesiąc na L4 i potem rola z ławki. Przydałoby się "wyłączyć" te pieprzone kontuzje, bo to coraz bardziej przypomina grę w sapera :/ może jakiś IR spot od następnego sezonu?

Ależ mecz Jennings zaliczył! SVG to doprawdy cudotwórca. Po 8 meczach Jennings ma wyższy FG% niż Drummond :D ja natomiast wreszcie pozyskałem upragnionego PF-a i w samą porę, bo już na tym spocie robiło mi się gorąco przy kontuzji Lee. Cena niemała i nie wiem czy bym się zdecydował, gdyby nie fakt, że nikt z tercetu Gasol, Lopez i Hibbert nie miał PF eligibility. Chodziło mi jednak po głowie przed sezonem sparowanie Hardena i Griffina z ciekawości, jak będą uzupełniać swoje procenty. Bardziej planowałem taki ruch w h2h, ale zobaczymy, jak to się sprawdzi w roto.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.