matek Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Dwa ogłoszenia! 1. Oddam Blake'a za pakiet dwóch gości, z których przynajmniej jeden musi być wysokim. 2. Tankuję trójki, więc ich nie oczekuję za nikogo z moich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Szukam wysokiego, który poprawi mi punkty oraz zbiórki i doda trochę bloków. Obowiązkowo musi grać na C, bo u mnie słabo z tą pozycją. Każdy gracz do oddania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 matthews za chandlera? mam wrazenie ze ten trade jest ,,delikatnie" nierowny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Zależy czy za Parsonsa, czy za Tysona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter05 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Mam sprawe, nie wiem jakim cudem doszło do wymiany z moim udziałem Nicolas za Kobego...nic nie potwierdzałem a widze, że jest wymiana....Można coś z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Sorry, ale ja nic takiego nie widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter05 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Fałszywy alarm....sory za zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 no wlasnie chodzi o to ze tysona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Generalnie chyba w ogóle Shevcu traci. Ruch ze sprzedażą Jenningsa i fatalnego Burke'a, który miał zaliczyć progres po stosunkowo udanym rookie seasonie, a tymczasem generuje głównie pudła i straty, jest majstersztykiem ze strony matka. Burke mnie równiez wkurza, bo mam go m.in. w FBX i w dynasty... Co do Jenningsa, to nawet nie jestem zaskoczony, backup w postaci Augustina a nie starzejącego się grubaska Bynuma też jest nie bez znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 matthews za chandlera? mam wrazenie ze ten trade jest ,,delikatnie" nierowny To jest wypadkowa innych trade'ów. Jestem w dupie z C więc jak wam się nie podoba to votujcie. Tylko dobrze by było, że po vetowaniu ktoś dokona ze mną wymiany, bo u mnie problem sam się nie rozwiąże. Jestem jednym z kandydatów do spadku, także albo te tredy coś zmienią albo i tak spadnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 nie no rob sobie co chcesz, po prostu matthews to jest zarabisty zawodnik i w zyciu bym go nie oddal za takiego marnego C jak chandler, ktory nie dosc ze nie blokuje to jeszcze jest mocno podejrzany zdrowotnie. jestem pewnien ze za matthewsa mozna dostac sporo wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 To jest wypadkowa innych trade'ów. Jestem w dupie z C więc jak wam się nie podoba to votujcie. To po co oddawałeś Noaha za Lawsona? Noah ma słaby start, ale Lawson gra tragicznie, w dodatku bez kostek. W tej chwili z każdym kolejnym trejdem wyglądasz coraz gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Napisałem że to wypadkowa wcześniejszych wymian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Pytanie, po co w ogóle brnęłeś w trejdowanie wysokich, skoro teraz potrzebujesz wysokich... Tymczasem zanotowałeś na pożegnanie tego teamu niesamowity awans aż o 17 pkt roto i wyszłeś na 2 pozycję. Obawiam się, iż tymi ruchami po prostu zagmatwałeś sobie sytuację. Zresztą u mnie nie lepiej z tym generowaniem strat. Chalmers pierdoło... Edytowane 9 Listopada 2014 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 W sumie to racjonalnie nie jestem w stanie wyjaśnić tych trejdów, podpaliłem się i chyba dlatego sprzedawałem co popadnie poniżej ceny. Zobaczymy jak to wyjdzie. Jak wyjdzie spadek to sam sobie będę winien od dnia draftu aż po dzień tych wymian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Różnie może się ułożyć shevcu, na wymianie ze mną źle nie wyszedłeś. Carroll podobnie jak w zeszłym roku jedna z lepszych opcji 3&D, a Lee miesiąc na L4 i potem rola z ławki. Przydałoby się "wyłączyć" te pieprzone kontuzje, bo to coraz bardziej przypomina grę w sapera :/ może jakiś IR spot od następnego sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 wrzuci ktos tabelke na srednich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 wrzuci ktos tabelke na srednichLorak juz to zrobil... tyle, ze w zlym watku ;-) http://www.e-nba.pl/topic/3630-sezon-201415-liga-ii-east/page-26?do=findComment&comment=305696 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ależ mecz Jennings zaliczył! SVG to doprawdy cudotwórca. Po 8 meczach Jennings ma wyższy FG% niż Drummond ja natomiast wreszcie pozyskałem upragnionego PF-a i w samą porę, bo już na tym spocie robiło mi się gorąco przy kontuzji Lee. Cena niemała i nie wiem czy bym się zdecydował, gdyby nie fakt, że nikt z tercetu Gasol, Lopez i Hibbert nie miał PF eligibility. Chodziło mi jednak po głowie przed sezonem sparowanie Hardena i Griffina z ciekawości, jak będą uzupełniać swoje procenty. Bardziej planowałem taki ruch w h2h, ale zobaczymy, jak to się sprawdzi w roto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ogolnie moj zespol w calosci mial takie wystepy, ze rano nie moglem wyjsc z podziwu, ze ich na to stac. Brandon wyskok jednorazowy, ale czasami fajnie ze w tym Detroit ktos zaskoczy obok Monroe. Drummond w tym sezonie to kompletna porazka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi