wiLQ Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi II East w sezonie 2014/15 Po zeszlorocznych wynikach oraz losowaniu [wg tej metody http://www.e-nba.pl/topic/3598-update-regulaminu-sklad-lig-na-danym-poziomie/page-8?do=findComment&comment=295010 ] w jej sklad wchodza: [w kolejnosci grup i wynikow losowania, po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo] Lorak - lorak [transfer za shevcu] Qooniu - Love's Broken Hand Szulim/Michał - Dragon Mike washko [komisz] - Ważki Wrocław East grubs/Berdziu - Berdjusza [transfer za nash13phx, zaczynal jako "Berdziu's Boss Team"] Axd/Marcin - Obrońcy Krzyża Racza - TrioCity maryjan - Tloki III Warszawa fluber - Six Sigma [transfer za Tizza] liv - Rabblemasters Chicken2/Chicken Team - Goran Tragic [zaczynal jako Chicken Team] Leszczur - Badgers Of Destiny [zaczynal jako Predicting The Past] karl - klekoty gogalq - POLAND STRONK [zaczynal jako gogalq's Team] Ledley - Tottenham Cavaliers W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top3 awansuje do ligi I zas najnizszych 6 miejsc spada na poziom III drzewka [ktory zostanie wymieszany na podstawie zajetych miejsc zgodnie z potencjalnie nowa wersja pytania 25 regulaminu - http://www.e-nba.pl/topic/3598-update-regulaminu-sklad-lig-na-danym-poziomie/page-8?do=findComment&comment=295010]. Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Link do ligi na Yahoo [iD 19165] - http://basketball.fantasysports.yahoo.com/league/enbaroto2east Komisarzem ligi jest Washko bo pelnil ta funkcje w zeszlym sezonie i zgodzil sie ponownie ;-) Ustalony termin draftu to 14.10 o godzinie 21 Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) czyli 12 będzie spadkowiczow? Edytowane 10 Września 2014 przez Tizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 6 spadajacych czyli 12 będzie spadkowiczow? Skoro awansuje po 3 managos z czterech III lig... Nie da się ukryć iż masz rację ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 chodzi mi o to czy tak też było bo zwyczajnie nie pamiętam : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Nie było, bo była jedna liga II. Nasza już założona - czytajcie PMy i działajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 ja to taki niedzielny gracz jestem, nawet nie wiedzialem ;] jestem w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 ja to taki niedzielny gracz jestem, nawet nie wiedzialem ;] jestem w lidze. To Ty jesteś ten Mastah coś tam? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 No nasz liga jest mocniejsza niż sąsiednia. washko, czemu w kalendarzu tylko październik? To już we wrześniu się nie uda przeprowadzić draftu? Na razie wpisałem, że wszystkie dni mi pasują, ale pewnie to się może zmienić w międzyczasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 No nasz liga jest mocniejsza niż sąsiednia.Z rownoleglej ligi... O kur... ale grupa Leszczur natomiast faktycznie skończy jak duńczycy, bo ma autostradę na drodze do 1 ligi. Jak obie strony uwazaja, ze sa mocniejsza liga to jak dla mnie dobry znak ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 No nasz liga jest mocniejsza niż sąsiednia. washko, czemu w kalendarzu tylko październik? To już we wrześniu się nie uda przeprowadzić draftu? Na razie wpisałem, że wszystkie dni mi pasują, ale pewnie to się może zmienić w międzyczasie Oj nieeee. Campy i minimum informacji z preseason to istotne czynniki. Poza tym musze przygotować te swoje arkusze... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) No nasz liga jest mocniejsza niż sąsiednia. washko, czemu w kalendarzu tylko październik? To już we wrześniu się nie uda przeprowadzić draftu? Na razie wpisałem, że wszystkie dni mi pasują, ale pewnie to się może zmienić w międzyczasie Draft we wrześniu?? Takiego pomysłu, to jeszcze nie słyszałem, a gram już chwilę, więc pewnie dlatego jest tylko październik ;] Wolę dać naszym grajkom szansę się połamać w preseason, dowiedzieć, który przytył, którego nie lubi treneiro, a którego wygryzł rukas i dopiero wtedy draftować. Wcześniej to się robi loteria. Edytowane 10 Września 2014 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) A czemu to niby znowu z Leszczurem mam sie uzerac? ;/ Psychopatic Rydaz, Love's Broken Hand i Predicting the Past...brakuje Zlamasow Gerarda i jedziemy L na nowo Edytowane 10 Września 2014 przez Qooniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) A czemu to niby znowu z Leszczurem mam sie uzerac? ;/A propos, czy wg Was mialoby sens dopuszczenie transferow GMow miedzy ligami? Oczywiscie zakladajac, ze znajdzie sie chetny w obu i bedzie zgoda obu komiszow? To bylby dodatkowy smaczek czy zrobilby sie za duzy burdel? Psychopatic Rydaz, Love's Broken Hand i Predicting the Past...brakuje Zlamasow Gerarda i jedziemy L na nowo Skoro wszyscy mieliscie dobry sezon to chyba nie bylaby taka zla rzecz? ;-) Edytowane 10 Września 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 A propos, czy wg Was mialoby sens dopuszczenie transferow 2 GMow miedzy ligami zakladajac zgode obu stron i obu komiszow? Nie, chyba, że będzie wypłacana prowizja ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Mi to rybka, jesli jednak chodzi o to ze druga liga II jest silniejsza na podstawie tego ze GMowie sa weteranami itp, to wystarczy zobaczyc jak sobie radzilismy rok temu razem z MTH wsrod Tizza, Gerarda i Leszczura. Z czasem sie wszystko wymiesza dokladnie, a poki co nie przekreslajcie Manago mlodszych stazem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) burdel nie burdel - dn. 10.09.14 nie znając wników draftu stawiam, że z tej ligi awansują Leszczur i Washko. ktos może zrobić write it down.. Edytowane 10 Września 2014 przez goozman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 burdel nie burdel - dn. 10.09.14 nie znając wników draftu stawiam, że z tej ligi awansują Leszczur i Washko. ktos może zrobić write it down.. Wiesz, w tym roku nie wyjmę Davisa za pół darmo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Wiesz, w tym roku nie wyjmę Davisa za pół darmo... Glena Davisa mozesz miec nawet zupelnie za darmo :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Wiesz, w tym roku nie wyjmę Davisa za pół darmo... hehe - sprawdźmy za rok ok? BBM power zauważcie, że nie debatuję o wyniku draftu - czysty stawianing pieniendzing.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 dn. 10.09.14 nie znając wników draftu stawiam, że z tej ligi awansują Leszczur i Washko. ktos może zrobić write it down..Pozostala 13 GMow w lidze na pewno zapamieta ta przepowiednie ;-) BTW, chcialem zwrocic uwage, ze Twoj pewniak awansowal z ligi III tylko dlatego, ze ktos zrezygnowal... a w zeszlym sezonie chyba byl jeszcze wiekszym pewniakiem, nie? zauważcie, że nie debatuję o wyniku draftu - czysty stawianing pieniendzing..OK, ale skoro masz o nich taka wysoka opinie to uznalbys ich za faworytow niezaleznie od skladu ligi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi