wiLQ Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi I w sezonie 2014/15 Po zeszlorocznych wynikach w jej sklad wchodza [po myslniku nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo]: Dig - Red Panthers marcos - Unstoppables Bulls wiLQ - woLF-Pack [komisz] Masud/Artur - Zdunia Squad January - Lajkersik Slawekmroz - Florida Pensioners Siner - Siner Zodd - Ferajna Kula23 - MELBEST QAS - QAS ---------- awansowali ---------- mac - Andrew Bynum Benon - BasketBoli GRB - GRB eNBA Evitacre/Pablo - Holy Grail pumeks - NEVERWINS W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie najnizszych 6 miejsc spada na poziom II drzewka [ktory zostanie wymieszany na podstawie zajetych miejsc zgodnie z pytaniem 25 regulaminu]. Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Draft odbyl sie w komplecie 19X o godzinie 21:00, wyniki tutaj - http://basketball.fantasysports.yahoo.com/2014/nba/808/draftresults Link do ligi na Yahoo - http://basketball.fantasysports.yahoo.com/2014/nba/808 Edytowane 21 Października 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 "Komisarzem jest Wilk, bo pełnił funkcje w zeszłym roku i na prośbę zaprzyjaźnionego głównego organizatora roto na e-nba Wilka zgodził się ponownie" .Jak najbardziej, w ocenie organizatora wypadl on dobrze, wiec dostal extension ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Jak najbardziej, w ocenie organizatora wypadl on dobrze, wiec dostal extension ;-) I lukratywny kontrakt reklamowy zszywaczy biurowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 I lukratywny kontrakt reklamowy zszywaczy biurowych Jak chcecie delikatnie zasugerowac zmiane komisza to sie nie krepujcie, 8 glosow i po sprawie... tyle, ze na razie nie ma nawet 8 potwiedzen odnosnie daty draftu, wiec impeachment mi nie grozi ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Ja tam jestem ugodowy chłopok - 19.10 o 21:00 mi odpowiada i komisz także. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Komisz odpowiada, a termin draftu, jako, że jest pierwszy zaproponowany spośród wszystkich lig, to jak na razie nie ma prawa nie pasować... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Komisz - check, data draftu - check Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Spolegliwie, czyli jak to ja, popieram zarówno komisza jak i datę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jak chcecie delikatnie zasugerowac zmiane komisza to sie nie krepujcie, 8 glosow i po sprawie... tyle, ze na razie nie ma nawet 8 potwiedzen odnosnie daty draftu, wiec impeachment mi nie grozi ;-P Zaraz tam zmieniać. Kto lepiej jak Ty by się do tego nadawał? Kto zawsze i w każdej sprawie miałby zdanie odmienne? Kto nam lepiej zaspamuje dział roto? Nie widzę nawet najmniejszych kandydatów Potwierdzałem już na Yahoo ale tu też potwierdzę że termin draftu mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ja już zapowiedziałem karne stawienie się na drafcie, ale wyrażę swą gotowość jeszcze tutaj, o: Wyrażam gotowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siner Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Data draftu jest ok, komisarz oczywiście też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Nie wiem jak to sie stalo, ze z ZARTU januarego mamy nagle wotum zaufania wobec komisza, ale cieszy 100% poparcie, z ktorego inni dyktatorzy byliby dumni ;-) Ale warto bylo zaczac watek bo sie ladnie posypaly potwierdzenia daty draftu. Kto nam lepiej zaspamuje dział roto? Nie widzę nawet najmniejszych kandydatów True, true. Czasami sie dziwie, ze forum we wrzesniu nie traktuje mnie jako spamujacego bota ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 termin draftu ok. na komisza bym wolał bulka, trzeba kogoś z twardą ręką, a nie jakieś demokracyjne ankiety w kółko ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ok czyli wszystko wstępnie ustalone draft 19 odhaczony w kalendarzu.Jeszcze nie mow hop, zostaly 4 potwierdzenia... na komisza bym wolał bulkaZe niby jako komisz zarzadzilby spadek z I kogos innego? To pewnie Ciebie? ;-P trzeba kogoś z twardą ręką, a nie jakieś demokracyjne ankiety w kółko ; )True, true, wez czlowieku czytaj te ustawy... a jeszcze ktos to przeciez pisze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 termin draftu ok. na komisza bym wolał bulka, trzeba kogoś z twardą ręką, a nie jakieś demokracyjne ankiety w kółko ; ) No w tym roku musisz Wilq'a zaakceptować, ale spokojnie, w niepamięć to nie pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumeks Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 19.10 (niedziela) 21:00 .... pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Data draftu pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Komisz jak komisz - byleby się komuś chciało i był akceptowalny i jest git. Wilqu widać spełnia te kryteria więc nie ma się co czepiać Data mam nadzieję iż się utrzyma i nikt nie namiesza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Jako, że Bulel przegrał utrzymanie o tylko jeden punkt przyznamy mu dziką kartę i pozwolimy komiszować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) Jako, że Bulek przegrał utrzymanie o tylko jeden punkt przyznamy mu dziką kartę i pozwolimy komiszować?Czyim kosztem? Lepiej bys napisal czy Ci pasuje termin draftu ;-P Edytowane 12 Września 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi