wiLQ Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Wilku z tym wygraniem draftu... Rok temu pisałeś, że mam jeden z najgorszych składów, a po sezonie Lorak wyliczył, że akurat sam draft chyba wygrałem bądź ew. byłem drugi (nie pamiętam), także kryteria oceny zmieniają się po sezonie Kryteria sa takie same... tylko dane sie zmieniaja. Jak widac w Twoim przypadku projekcje byly gorsze niz to co wyszlo ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Już właśnie rok temu Ci pisałem - projekcje też trzeba uwzględniać na zasadzie : "zawodnik x grał 16 minut, teraz ma grać 32, więc w projekcji staty x2". I wiele innych czynników (zmiana klubu, stylu gry klubu, odejście rywala do miejsca w składzie, przewidywanie jak wypadną rookie, jak gracze wracający po kontuzjach, ryzyko urazów etc". Masa danych na zasadzie "przewidywań".I to wszystko staram sie robic w swoich projekcjach, ale w przypadku Twojej druzyny sie nie sprawdzilo. Patrzac po fakcie najbardziej niedoszacowalem Carrolla [duza wpadka], Duranta, Reggiego, Beva i JJa. Z graczami OKC chodzilo glownie o kontuzja Russa [bo kosztowala go duzo wiecej gier i minut niz zakladalem], ale reszta to zwykle bledy. Zbierze sie ich kilka i wychodzi kiepskie oszacowanie druzyny ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Ten watek sluzy do potwierdzenia udzialu od GMow, ktorzy grali w rozgrywkach w zeszlym sezonie. To tylko formalnosc, ale jak ktos tego nie zrobi do 28 wrzesnia to trzeba bedzie zalozyc iz rezygnuje i zostanie zastapiony. wiLQ dziś do końca dnia czekasz na potwierdzenie od tych dwóch ostatnich GMów? Czy można się spodziewać, że jutro już będą rozlosowane ligi na III poziomie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 wiLQ dziś do końca dnia czekasz na potwierdzenie od tych dwóch ostatnich GMów? Czy można się spodziewać, że jutro już będą rozlosowane ligi na III poziomie ?2 x tak, wiec beda jutro 4 nowe watki i wysle tez wszystkim z III PMy z linkiem do ich ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Deadline na potwierdzenia minal, a poniewaz nie bylo zadnego kontaktu z czterema osobami [kielon, MaxiSwr, michu, shaqu85] to traktujemy to jako automatyczna rezygnacje z rozgrywek. Nie odezwali sie tez superseb555, Slaw441, Limal91, wiec zeszloroczna lista rezerwowa sie nie przydala. Skoro jasna jest sprawa zeszlorocznych uczestnikow to zamykam temat i jade z losowaniem skladow w III ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi