Hoolifan Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Cóż, spodziewałem się, że PZPN sięgnie po kogoś zza granicy, ale wybór Santosa jest dla mnie jednak dość szokujący. Nieelegancko jest zaglądać komuś w metrykę, ale akurat wiek Santosa pokazuje, że Kulesza nastawia się bardziej na Last Dance niż na mocną przebudowę kadry w oparciu o młodszych zawodników. Opcje były dwie i rozumiem dlaczego zdecydowano się akurat na takie rozwiązanie, ale nie jestem przekonany czy wybrano do tego odpowiedniego człowieka. Oczywiście przedstawiciele polskiej myśli szkoleniowej nie mają do niego podjazdu jeśli chodzi o doświadczenie w pracy reprezentacyjnej i z piłkarzami na światowym poziomie, ale kilka znaków zapytania się przy jego osobie pojawia. Tak czy siak przez chwilę bałem się, że wyjdzie gorzej, więc pozostaje trzymać kciuki i wierzyć, że facet będzie chciał coś jeszcze przed emeryturą zdziałać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Santos na 6 turniejach z Grecjo, i Portugalio ma bilans 8 W 12 remisow i 8 porażek. do tego to taki portugalski Michniewicz jesli chodzi o styl no i nie mowi po polsku powodzonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Nawet jakby Zidane był zatrudniony to byście narzekali że nie trenuje od kilku lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Piszczek ma być w sztabie reprezentacji. Myślicie, że prasa będzie grzać tematy korupcyjne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Uwierze jak nie zobacze Probierza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 a mnie się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Godzinę temu, agresywnychomik napisał: Uwierze jak nie zobacze Probierza. Czarek już zapozował z ojcem. Najlepsze co dziś widziałem o selekcjonerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 2 godziny temu, jack napisał: Piszczek ma być w sztabie reprezentacji. Myślicie, że prasa będzie grzać tematy korupcyjne? zależy czy Piszczek im, jak to się mówi podejdzie, czy nie. O takich rzeczach się pisze albo się nie pisze, nie ma zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 4 godziny temu, Hoolifan napisał: wiek Santosa pokazuje, że Kulesza nastawia się bardziej na Last Dance niż na mocną przebudowę kadry w oparciu o młodszych zawodników. A GIGACHAD Ćwiąki pokazuje, że jesteś w błędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 4 godziny temu, Hoolifan napisał: Cóż, spodziewałem się, że PZPN sięgnie po kogoś zza granicy, ale wybór Santosa jest dla mnie jednak dość szokujący. Nieelegancko jest zaglądać komuś w metrykę, ale akurat wiek Santosa pokazuje, że Kulesza nastawia się bardziej na Last Dance niż na mocną przebudowę kadry w oparciu o młodszych zawodników. bardzo odważne jest moim zdaniem stwierdzenie, że starzy trenerzy stawiają na starszych zawodników a młodzi na młodszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 14 minut temu, Cardi napisał: A GIGACHAD Ćwiąki pokazuje, że jesteś w błędzie. dla tych co nie widzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 4 godziny temu, Vice-kontorezerwowe napisał: Santos na 6 turniejach z Grecjo, i Portugalio ma bilans 8 W 12 remisow i 8 porażek. do tego to taki portugalski Michniewicz jesli chodzi o styl no i nie mowi po polsku powodzonka. yup, to samo wszedlem napisac wymienili Czesia na goscia ktory lubi sie murowac 3 x bardziej, lubi sie murowac z potencjalem ofensywnym Portugalczykow xD co dopiero z naszym potencjalem ogolnie sram na ta kadre przez nasze media ktore 2 tygodnie niszczyly Michniewicza i pierdolily w kolko to samo, plus premie, pizdowaci pilkarze ktorzy do dzis nie wyszli sie wypowiedziec, pizdowaty Lewy ktory grajac bardzo slaby turniej nawet slowem sie nie zajaknal ze to troche jego wina jak dla mnie to na ten moment trenerem moglby byc ktokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 (edytowane) 3 godziny temu, jack napisał: Piszczek ma być w sztabie reprezentacji. Myślicie, że prasa będzie grzać tematy korupcyjne? nie będzie, sprawa została wyjaśniona dawno temu, Piszczek przyznał się do winy i jest po sprawie gdyby to był problem to od początku miałby kłopot z grą w kadrze Edytowane 23 Stycznia 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 6 godzin temu, jack napisał: Piszczek ma być w sztabie reprezentacji. Myślicie, że prasa będzie grzać tematy korupcyjne? Prasa pewnie nie ale Jadczaka nie byłbym już taki pewny (o ile się pojawi na konferencji). O Santosie już zaczął temat podatków: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 (edytowane) Nie no Jadczak przemilczy raczej Piszczka, mam nadzieję przynajmniej, starczy już tego wszystkiego. Zapowiedział już, że się pojawi tak btw. Edytowane 24 Stycznia 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 54 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: Nie no Jadczak przemilczy raczej Piszczka, mam nadzieję przynajmniej, starczy już tego wszystkiego. Zapowiedział już, że się pojawi tak btw. Bo Santos dostał wyrok za oszustwa podatkowe. Także znów skazany. A tak na marginesie - gdyby skarbówka realnie sprawdziła dowolnego Polaka który robi cos poza etatem, ma jakąś działkę itp to mógłby dostać wyrok za oszustwa podatkowe - których w 99,9% dopuszcza się całkowicie nieświadomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 916 000 zł na miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 8 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: nie będzie, sprawa została wyjaśniona dawno temu, Piszczek przyznał się do winy i jest po sprawie Wydaje mi się, że gorzej powinno wpływać na opinię o kimś to, że został skazany za korupcję niż to, że znał kogoś kto został skazany za korupcję i nigdy nie postawiono mu nawet zarzutów Tak dla przypomnienia Piszczek został skazany na roku więzienia z zawieszeniem na trzy lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 (edytowane) 33 minuty temu, jack napisał: Wydaje mi się, że gorzej powinno wpływać na opinię o kimś to, że został skazany za korupcję niż to, że znał kogoś kto został skazany za korupcję i nigdy nie postawiono mu nawet zarzutów Tak dla przypomnienia Piszczek został skazany na roku więzienia z zawieszeniem na trzy lata. Przynajmniej wszystko jasne. To nie jest 711 połączeń do szefa zorganizowanej grupy przestępczej. I twierdzenie, że dzwoniło się ot tak pogadać. Jadczakowi bym nie dał akredytacji. Edytowane 24 Stycznia 2023 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 20 minut temu, ptak napisał: Przynajmniej wszystko jasne Dokładnie, wszystko jasne więc wilczy bilet. Nie ma o czym gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi