shevcu Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 12 godzin temu, Kubbas napisał: w kadrze nie jest lubiany? skad te wnioski? gosc duzo gada bo ma swoj swagger i popiera to umiejetnosciami Gość robi sporo szumu nie wiem czy to potrzebne. Dwa skoro nie grał tyle czasu z tymi ludźmi to jako 3 to nie wiem czy dobry pomysł - co on wniesie niby na przyszłość. Kolo w kilku wywiadach dawał znac ze może być tym drugim przed Fabianem. Troszkę śmiechlem z tego powodu, bo ja akurat Fabiana mam w kadrze wyżej niż Wojtka. Daje więcej spokoju z tylu. co do bramkarzy jeżeli pojechałoby trio nawet: szczesny Fabian Skorupa to ta pozycja i tak będzie obsadzona mocno. Natomiast jeżeli Fabian wypada to jako nr 2 ok ale nie wiem czy Sousa ceni takie charaktery bo Dragowskiego tez nie ma a sezon ma bardzo dobry mimo miejsca Violi w tabeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 19 minut temu, january napisał: Gikiewicz nie pojedzie, bo jak tak dalej pójdzie to będzie po dniu dzisiejszym wrogiem ojczyzny numer 1 w świecie futbolowym i nie tylko swietny gosc jest, takiego kogos bym widzial w bramce a nie Szczesnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 A jednak dał radę! Brawo Robert! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 STRZELIŁ k****, DO SAMEGO KOŃCA TRZYMAŁ W NAPIĘCIU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 (edytowane) Gikiewicza to lepiej nie brać, bo jeszcze za często informacje z "szatni" będą wychodziły do mediów. Brawo Robert! Edytowane 22 Maja 2021 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 o cię c*** ale trafił się typ a ja miałem wobec niego tyle wątpliwości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hancock Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Chelsea ale fart,. Romek powinien Bale'owi kontrakt dać za te 2 bramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Jaka końcówka sezonu we Włoszech. Niech Napoli strzeli bramkę w końcu bo wszystko jest tak jak powinno w innych meczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Faraoni ale dlaczego?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 24 minuty temu, szogo napisał: Faraoni ale dlaczego?! Bo Napoli to banda frajerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Napoli napoli kupon ci spie***li cale szczescie ze Lille dowiozlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 8 minut temu, ptak napisał: Bo Napoli to banda frajerów. Otóż to. Podobnie jak Lazio i Roma. Ale żeby nie było. Inter mógł o zakończyć tydzień temu. Już nie wnikam czy tam był karny czy nie ale mogli to zakończyć sami. Mistrz po 11 latach cieszy(my) się mega ale mogła być ta wisienka na torcie. Truskawka Tomku?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 5 minut temu, szogo napisał: Otóż to. Podobnie jak Lazio i Roma. Henryk strzelił i uratował puchary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Miałem na myśli długofalowo. Zagrają w Konfederacji? chyba tak. Tak czy siak czekam na sezon Romy z Jose. Sentyment będzie zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 23 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 (edytowane) Jak to powiedzieli w elevenie "gol za kilkadziesiąt milionów euro" A miało być tak pięknie. Nie ma mistrza, kasy z LM, trzeba płacić Krystynie 30 za sezon. No cóż, De Laurentis zbiera cosam zasiał. Milik w Marsylii pokazuje, że strzelać potrafi. A Zieliński zagrał jak w reprezentacji. Edytowane 23 Maja 2021 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Panowie, ktos z Was jedzie do Gdanska na final LE? Bo ja to planuje zostac do piatku/soboty na Wybrzeżu i moze jakies piweczko tudzież cos mocniejszego mozna by strzelic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Juve miało tyle szczęścia z tym awansem do CL, że nie zdziwię się jak za parę lat będzie kolejna afera korupcyjna w Italii. Karny Cuardrado to przecież jakiś żart. Od kiedy wystarczy zapomnieć o piłce i władować kończynę w rywala w jedenastce? A VAR nagle nie istnieje dla sędziego? Napoli to jest inna bajka. Frajerstwo straszne, ale zobaczcie, że tydzień temu Milan zagrał przecież na podobnym poziomie z imprezowo nastawionymi chłopakami z Cagliari. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Antonio wariacie. Znowu to zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi