enba1 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 rzygam już tym varem, zabrali wszystkie emocje tym gównem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 3 minuty temu, enba1 napisał: rzygam już tym varem, zabrali wszystkie emocje tym gównem. Ja rzygam de jongiem za kazdym razem.gdy go ogladam:) ja nie rozumiem czemu on jest tyle warty..van de beek jest od niego duzo lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enba1 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 4 minuty temu, fluber napisał: Ja rzygam de jongiem za kazdym razem.gdy go ogladam:) ja nie rozumiem czemu on jest tyle warty..van de beek jest od niego duzo lepszy. obaj młodzi, te kariery jeszcze różnie mogą się potoczyć. Ale fajnie że Holendrzy zaczeli znowu coś znaczyć, bo to od lat była zawsze bardzo silna reprezentacja, i przede wszystkim bardzo widowiskowo grająca. Stones, był, jest i będzie dziadem, a Guardiola go jeszcze utwierdził w tym że powinien rozgrywać. Ja bym mu obił ryj za takie zagranie, które teraz Angoli kosztowało gola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Frankowski 3 straty w 4 minuty. Niezle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Ahh, ten klasyczny styl polskiej reprezentacji... Jak tu za tym nie tęsknić w przerwach od repki - Łęczna-Podbeskidzie to przy tym majstersztyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 To jest k.. wa dramat to to co grają. Na drzewo tego Brzęczka bo się patrzeć nie da... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Co za fart, pytanie kto strzelil:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 21 minut temu, cvbe napisał: Ahh, ten klasyczny styl polskiej reprezentacji... Jak tu za tym nie tęsknić w przerwach od repki - Łęczna-Podbeskidzie to przy tym majstersztyk Za czasów Nawałki graliśmy chociaż w piłkę. Reprezentacji za kadencji Brzęczka nie da się oglądać. Mecz z Łotwą pokazał, że poziom dna jest bliski, ale ta połowa z Macedonią Północną pokazuje, że pukamy już od spodu. PZPN chciał zaoszczędzić, zatrudnił fachowca z Ekstraklapy i mamy tego efekty. Idę na drinka na balkon, pi****le to "widowisko". A ta bramka Piątka (akurat jak to pisałem to strzelili z niczego) niczego nie zmienia, to jest po prostu dramat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 1 minutę temu, eF. napisał: A ta bramka Piątka (akurat jak to pisałem to strzelili z niczego) niczego nie zmienia Boje sie ze ta bramka sprawi ze zaczniemy bronic wyniku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Nie chcę się chwalić ale to dzięki mnie ten gol bo akurat się spóźniłem o 3 minuty na drugą połowę teraz autobus w bramce i cenne 3 punkty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Nie na darmo Brzęczek od jakiegoś czasu prowadził narrację, że Macedonia jest groźnym rywalem. Wymęczą te 1:0 i będzie sukces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Najlepsze jest to, że z taką kadrą bez wybrzydzania pracę podjąłby dobry trener. To nie są ogórki z Chin czy jacyś Arabowie. Ale lepiej gwiazdy polskiej myśli szkoleniowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 (edytowane) mecz Polska - Izrael będzie sędziował niemiec. Przypadek? nie sondze Edytowane 8 Czerwca 2019 przez montana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 15 godzin temu, eF. napisał: Za czasów Nawałki graliśmy chociaż w piłkę. Reprezentacji za kadencji Brzęczka nie da się oglądać. Mecz z Łotwą pokazał, że poziom dna jest bliski, ale ta połowa z Macedonią Północną pokazuje, że pukamy już od spodu. PZPN chciał zaoszczędzić, zatrudnił fachowca z Ekstraklapy i mamy tego efekty. Idę na drinka na balkon, pi****le to "widowisko". A ta bramka Piątka (akurat jak to pisałem to strzelili z niczego) niczego nie zmienia, to jest po prostu dramat. Przecież nawet w Ekstraklasie nie był fachowcem: Kariera trenerska Na początku lutego 2010 Brzęczek został pierwszym trenerem Rakowa Częstochowa[1]. Po serii nieudanych meczów umowa z klubem została rozwiązana 3 listopada 2014, na prośbę głównego sponsora[2]. 17 listopada 2014 został trenerem Lechii Gdańsk, a 1 września 2015 został zwolniony. Następnie od końca września 2015 był trenerem GKS Katowice[3]. 20 maja 2017, po przegranej w meczu z MKS Kluczbork i utracie szans na awans do ekstraklasy, podał się do dymisji[4]. 11 lipca 2017 został trenerem Wisły Płock. I tyle. 38% zwycięstw... dramat k****.. Ja tą robotę wezmę za pół tej kasy i lepiej te klocki poukładam. Wyjebię Zielińskiego na ławkę, dam Bereszyńskiego na prawą obronę aby chociaż w połowie wykorzystać jego potencjał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Jak ktoś bedzie szukał zastępstwa za nocne mecze NBA to od soboty 15 czerwca na Polsacie będzie pokazywane Copa America https://pilkarskiswiat.com/telewizja-polsat-z-prawami-do-copa-america/ Wstępny plan gier 15.06 (sobota) 02:30 Boliwia - Brazylia (POLSAT SPORT) 21:00 Wenezuela - Peru (POLSAT SPORT EXTRA) 16.06 (niedziela) 00:00 Argentyna - Kolumbia (POLSAT SPORT) 21:00 Paragwaj - Katar (POLSAT SPORT EXTRA) 17.06 (poniedziałek) 00:00 Urugwaj - Ekwador (POLSAT SPORT) 18.06 (wtorek) 01:00 Japonia - Chile (POLSAT SPORT) 23:30 Boliwia - Peru (POLSAT SPORT) 19.06 (środa) 02:30 Brazylia - Wenezuela (POLSAT SPORT) 23:30 Kolumbia - Katar (POLSAT SPORT) 20.06 (czwartek) 02:30 Argentyna - Paragwaj (POLSAT SPORT) 21.06 (piątek) 01:00 Urugwaj - Japonia (POLSAT SPORT) 22.06 (sobota) 01:00 Ekwador - Chile (POLSAT SPORT) 21:00 Boliwia - Wenezuela (POLSAT SPORT EXTRA) 23.06 (niedziela) 21:00 Kolumbia - Paragwaj lub Katar - Argentyna (POLSAT SPORT) 24.06 (poniedziałek) 21:00 Chile - Urugwaj (POLSAT SPORT) 21:00 Ekwador - Japonia (POLSAT SPORT EXTRA) Edytowane 8 Czerwca 2019 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 13 godzin temu, montana napisał: mecz Polska - Izrael będzie sędziował niemiec. Przypadek? nie sondze Ślepej kurze... Tak sądzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 W dniu 7.06.2019 o 21:52, eF. napisał: Za czasów Nawałki graliśmy chociaż w piłkę. Reprezentacji za kadencji Brzęczka nie da się oglądać. Mecz z Łotwą pokazał, że poziom dna jest bliski, ale ta połowa z Macedonią Północną pokazuje, że pukamy już od spodu. PZPN chciał zaoszczędzić, zatrudnił fachowca z Ekstraklapy i mamy tego efekty. Idę na drinka na balkon, pi****le to "widowisko". A ta bramka Piątka (akurat jak to pisałem to strzelili z niczego) niczego nie zmienia, to jest po prostu dramat. Sorry w piłkę graliśmy niecałe 20 miesięcy tylko dlatego że na zawołanie strzelał Lewy i lepszy był poziom pomagierow. Pomagierzy podpisali kontrakty i zrównali poziomem do stanu sprzed. Nawalka pokazał swój geniusz na MŚ i w Lechu i.....,. . Natomiast co Fornalik pokazał teraz to pewnie znowu zostania trenerem repry. Boniek stawia na Polaków - czy dobrze ? Z pustego i Salomon nie naleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 (edytowane) 19 godzin temu, Mailman napisał: Jak ktoś bedzie szukał zastępstwa za nocne mecze NBA to od soboty 15 czerwca na Polsacie będzie pokazywane Copa America https://pilkarskiswiat.com/telewizja-polsat-z-prawami-do-copa-america/ Wstępny plan gier 15.06 (sobota) 02:30 Boliwia - Brazylia (POLSAT SPORT) 21:00 Wenezuela - Peru (POLSAT SPORT EXTRA) 16.06 (niedziela) 00:00 Argentyna - Kolumbia (POLSAT SPORT) 21:00 Paragwaj - Katar (POLSAT SPORT EXTRA) 17.06 (poniedziałek) 00:00 Urugwaj - Ekwador (POLSAT SPORT) 18.06 (wtorek) 01:00 Japonia - Chile (POLSAT SPORT) 23:30 Boliwia - Peru (POLSAT SPORT) 19.06 (środa) 02:30 Brazylia - Wenezuela (POLSAT SPORT) 23:30 Kolumbia - Katar (POLSAT SPORT) 20.06 (czwartek) 02:30 Argentyna - Paragwaj (POLSAT SPORT) 21.06 (piątek) 01:00 Urugwaj - Japonia (POLSAT SPORT) 22.06 (sobota) 01:00 Ekwador - Chile (POLSAT SPORT) 21:00 Boliwia - Wenezuela (POLSAT SPORT EXTRA) 23.06 (niedziela) 21:00 Kolumbia - Paragwaj lub Katar - Argentyna (POLSAT SPORT) 24.06 (poniedziałek) 21:00 Chile - Urugwaj (POLSAT SPORT) 21:00 Ekwador - Japonia (POLSAT SPORT EXTRA) No i fajnie, ale co robi tutaj Japonia? Coś przeoczyłem i Japonia leży teraz w Ameryce Południowej? Edytowane 9 Czerwca 2019 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Japonia jak Japonia, wsiadasz w kajak w Yokohamie, wioslujesz troche i jestes w Limie, no big deal, ale Qatar? widać południowoamerykańska federacja futbolu rozpierdolu znalazła sobie nowe źródło przychodu, które i tak szybciorem rozpierdolo, więc whateva enyłej, chodzo ploty że w następnym Copa America wystąpio: ZEA Arabia Saudyjska Katar Kuwejt Azerbejdżan Urugwaj Argentyna Brazylia Kolumbia przecież te wszystkie Paragwaje i Peru i tam są tam czysto dekoracyjnie i nigdy nic nie wygrywajo Edytowane 9 Czerwca 2019 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Coś mi się kojarzy że poprzednie kopaameryka miało wyższy poziom niż ubiegłoroczne MŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi