ptak Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 (edytowane) Zdenerwowalem się terminarzem. Wiadomo, że najważniejsza jest polska liga ale w tym samym czasie jest Napoli i Borussia. Te dwa mam na tekstowce a oglądam Cracovię. Jakby Napoli nie mogło być o 20:30. Zresztą 2 polskie gole Edytowane 24 Lutego 2019 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Milik obok Messiego jak jedyni maja po trzy bramki z bezpośrednich rzutów wolnych biorąc pod uwagę top5 lig w Europie.Nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Dołożył kolejną z pola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 niech ten Sarri już spierdala, co za Clown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Szkoda, że karnego strzelał Verdi bo Arek miałby 14. Bo dzisiaj Polacy w Napoli co bramka to ładniejsza. Mertens do sprzedania, bo z Milikiem to wstyd go porównać. Jakby Brzęczek miał jaja to w meczach towarzyskich wystawiłby 2 Milik Piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 No to Spaletti do wyjebania. Bo Interu oglądać się nie da. Zresztą Viola ma w składzie kolesi z uznanymi nazwiskami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 (edytowane) Kepa Edytowane 24 Lutego 2019 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 (edytowane) No to Spaletti do wyjebania. Bo Interu oglądać się nie da. Zresztą Viola ma w składzie kolesi z uznanymi nazwiskami. możesz jeszcze edytować Edytowane 24 Lutego 2019 przez rahu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 cholera a już myślałem, że po meczu i Inter wdupił ptaku wyrasta nam na futbolowego ai3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 ja tylko dodam, że oprócz Piątka i Milika na duże brawa zasługuje ostatnio Zieliński. Od kilku meczów chyba najlepszy grajek Napoli - i nie piszę tego przez pryzmat jego dzisiejszej bramki ps - jak Brzęczek wystawi go w reprze na "10" to nie miejcie pretensji do Piotera w razie słabszego meczu, bo w Neapolu w ogóle nie gra na tej pozycji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 (edytowane) Nie będzie edytowania. Dwie bramki niczego nie zmieniają. Przecież Inter gra beznadziejnie. Ten zespół miał walczyć z Juve, a męczy się że średniakami. Jest 1-3 ale nadal uważam, że należy zatrudnić kogoś nowego i kupić Milika z Zielińskim (Inter to ulubiony włoski klub więc fajnie jakby grali tam Polacy) Jak to z tymi Chińczykami, dają kasę? Czekam na 17.03 Edytowane 24 Lutego 2019 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 no i pięknie niech gamoń się operuje, Inter sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Chodzi o Mauro? Fajnie, bo klub pokaże, że nie jest ważniejszy od klubu. A Wanda dostanie zakaz stadionowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 tak, jest duża szansa że w tym sezonie już nie zagra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 A w Polsce nie potrafią karnych strzelać. Jednak się nie myliłem, Inter gra beznadziejnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Walka o miśka jak i o 3-4 w lidze angielskiej zapowiada się kozacko (no w sumie jest kozacka już ). Każdy ma swoje problemy, ale i mocne strony, i praktycznie co kolejke ważny mecz. Aż chce się ogladać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 No to chyba Dortmund ma majstra Szybko poszło. Słusznie gasiłem podnietę, ale nie spodziewałem się, że będzie aż tak szybko. Jeszcze sporo do bezpośredniego meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 xD https://gfycat.com/pl/talkativeshyantarcticfurseal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) Lenglet pięknego łokcia wczoraj wsadził w ten pusty łeb ramosa, tak mardycki skurwiel bezczelnie i chamsko grał cały mecz ze sie doigral i brawo za to dla Francuza myślę że zrobił to specjalnie bo widział co odpierdalal cały mecz Pan tfuuuu kapitan. Dno dna a nie piłkarz. Edytowane 3 Marca 2019 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Szybko poszło. Słusznie gasiłem podnietę, ale nie spodziewałem się, że będzie aż tak szybko. Jeszcze sporo do bezpośredniego meczu. ej ej ej, pierwszy byłem! choć z drugiej strony chyba nikt się takiego frajerstwa BVB nie spodziewał Lewizna jest taki cienki w tym sezonie, wczoraj żal było patrzeć jak marnuje te sytuacje, gość wydaje się już syty, bez chęci szukania wyzwań dobrze, że Milik z Piątuniem so na drugim biegunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi