matek Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 To nie graliśmy z Brazylią? Taki wyrównany mecz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 odpaliłem po 20, widzę, że po meczu więc wqrw. potem słyszę "dobrze, że już po meczu, którego nie będzie się pamiętać", widzę słupek Kuby, klepanie bez tempa i sytuację, gdzie rozgrywaliśmy atak 3/3 pod polem karnym i zamiast do bramki ściągaliśmy piłkę do prawej i już czułem gnój.a potem słuchanie, ile Lewy dla nas znaczy. po tym co ostatnio widziałem to mam 50/50 na opcje "3 szybkie i do domu" a "z drugiego, rundę dalej w tubę, powitanie na okęciu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMamba Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Oni za zajechani po cieżkim obozie, widać było brak świeżości. Ale spokojnie oba wróci, jeżeli nasi stratedzy sie spisali to na Euro będą bardzij mobilni. Swoja droga mierzenie poziomu reprezentacji po ostatnich dwóch sparingach przed dużym turniejem jest mocno naciągane. Te mecze nie mają znaczenia, służą tylko do tego żeby piłkarze byli w trybie meczowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 a kontuzje były? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Poland Polish is a much softer sounding language than all the 'k's and 'z's would suggest. A 'Ł' or 'ł' is a little bit like an English 'w', while the subscript accent on an 'ę' or an 'ą' subtly adds an 'n' to the vowel. Łukasz Fabiański – Woo-cash Fab-yan-ski Wojciech Szczęsny – Voy-chekh Sh-chen-sni Artur Jędrzejczyk – Yen-jay-chick Tomasz Jodłowiec – Yodd-wo-vetz Michał Pazdan – Mi-how Łukasz Piszczek – Woo-cash Pish-check Bartosz Salamon – Bar-tosh Jakub Błaszczykowski – Ya-koob Blash-chi-kov-ski Kamil Grosicki – Gro-sich-ki Grzegorz Krychowiak – G-ze-gosh Cri-ho-viack Krzysztof Mączyński – K-shish-toff Mon-chin-ski Sławomir Peszko – S-wha-vo-mir Pesh-ko Robert Lewandowski – Le-van-dov-ski Arkadiusz Milik – Ar-ka-dioosh My-lick Filip Starzyński – Sta-zynn-ski Mariusz Stępiński – Mar-yush Stenn-pin-ski Więcej na stronce http://www.uefa.com/uefaeuro/news/newsid=2371493.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Hiszpania hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 W tvn24: francuzi bardziej obawiaja sie polskich kibicow niz terrorystow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 W tvn24: francuzi bardziej obawiaja sie polskich kibicow niz terrorystow Grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) W tvn24: francuzi bardziej obawiaja sie polskich kibicow niz terrorystow Francuzi, francuska policja czy ciapaki? Francuzi to się powinni cieszyć, że brudasy oklep dostaną i przestaną się panoszyć chociaż na jakiś czas. Edytowane 7 Czerwca 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 taa już widzę jak tłumy polskich karków ciągną do Francji aby wydać kilka tysi euro na pobyt a na serio to euro w Polsce chyba nigdy się nie odbyło, skoro takie opinie latają, czekam, aż ktoś napisze o problemach z parkowaniem furmanek i niedźwiedzich na łańcuchach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 sparinngi się nie liczą, są przetrenowani zobaczycie ze na Euro się stawią jestem dobrej myśli i Grosik też wg mnie będzie grał, sam grałem nie raz ze skręconą kostką jak trzeba było a teraz TRZEBA by zagrał ktoś Euro Fantasy robi? zrobić ligę? bedą chetni? http://eurofantasy.uefa.com/en/fantasy16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 dobra jest ligakod to: 57709ET8 WBIJAĆ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 na razie nie ogarnąłem zasad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 No właśnie, Dnc. Daj tu zasady i powiedz do kiedy można wbijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zasady są podobne jak w Premier league Fantasy, zresztą są opisane w dziale Rules. Termin do pierwszego meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Panowie przecież to zwyczajne fantasy, podobne jak przy LM czy LE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Jest dokładnie takie same jak na mundialu ostatnim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 yebać, copa america i kolumbia paragwaj miały więcej okazji, emocji i walki niż euro 1939 organizowane we wszystkich krajach europy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Ja wiem, że to się nadaje bardziej do tematu Ubaw po Pachy na ale to dalej futbol. Zawisza Bydgoszcz nie otrzymał licencji na grę w 1 lidze i spada do 2 lub jeśli nie spełni nadal wymogów to do 4. A tak niedawno superpuchar Polski był... W Toruniu kumple co chodzą na elanę już otwierają szampany/wóde Edytowane 9 Czerwca 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi