DLT_Braddock Opublikowano Piątek o 19:26 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:26 Wieczysta często gra wręcz galaktyczny futbol. Gdyby wygrali baraże to przy takich możliwościach właściciela w swoim pierwszym sezonie w ekstraklasie będą bić się o europejskie puchary. Super pomysł Kwietnia. Duże miasto kochające piłkę nożną, klub mający jednak jakaś swoją historię, i co najważniejsze - brak wśród kibiców kibolstwa. Tak więc nie ma potrzeby użerać się że środowiskiem polprzestepczym które będzie grozić bojkotami za brak zgody na sprzedawanie kibicowskich gadżetów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Piątek o 19:28 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:28 37 minut temu, fluber napisał(a): Na pewniaczka widzę;) Na szczęście fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Piątek o 19:29 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:29 1 minutę temu, DLT_Braddock napisał(a): Wieczysta często gra wręcz galaktyczny futbol. Gdyby wygrali baraże to przy takich możliwościach właściciela w swoim pierwszym sezonie w ekstraklasie będą bić się o europejskie puchary. Super pomysł Kwietnia. Duże miasto kochające piłkę nożną, klub mający jednak jakaś swoją historię, i co najważniejsze - brak wśród kibiców kibolstwa. Tak więc nie ma potrzeby użerać się że środowiskiem polprzestepczym które będzie grozić bojkotami za brak zgody na sprzedawanie kibicowskich gadżetów. 7000 kibiców na półfinale baraży przy cenie biletu - 1 PLN.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Piątek o 19:31 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:31 1 minutę temu, jack napisał(a): Na szczęście fake Tak czy siak zabawny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Znalazłem polubowne rozwiązanie. Flota Świnoujście w ekstraklasie oraz minus 5 punktów dla Evertonu, kto mówi nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) 10 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): 7000 kibiców na półfinale baraży przy cenie biletu - 1 PLN.... należy zaznaczyć, że byli to kibice Wisły Kraków. klub bez historii, kibiców, stadionu, drużyny (jest tylko 1 zespół) ale fakt, że skład mogą mieć niezły, Kwietnia stać na to. Edytowane 22 godziny temu przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Nie mam nic do tego jak ktoś wydaje swoje pieniądze ale budowanie od zera klubu w Krakowie w sąsiedztwie Wisły i Cracovii nie wydaje się zbyt rozsądnym pomysłem. Znalazło by się kilka ciekawych klubów z dużego miasta w głębokim kryzysie. W takim Olsztynie, Bydgoszczy czy Toruniu byłoby łatwiej. A poza tym w międzyczasie można było wejść chociażby w Lechię czy Arkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 4 minuty temu, jack napisał(a): Nie mam nic do tego jak ktoś wydaje swoje pieniądze ale budowanie od zera klubu w Krakowie w sąsiedztwie Wisły i Cracovii nie wydaje się zbyt rozsądnym pomysłem. Znalazło by się kilka ciekawych klubów z dużego miasta w głębokim kryzysie. W takim Olsztynie, Bydgoszczy czy Toruniu byłoby łatwiej. A poza tym w międzyczasie można było wejść chociażby w Lechię czy Arkę. A coś bardziej na południu, żeby nie trzeba było latać na mecze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): A coś bardziej na południu, żeby nie trzeba było latać na mecze ? Zagłębie Sosnowiec, nawet stadionu by nie musiał zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 16 minut temu, karpik napisał(a): Zagłębie Sosnowiec, nawet stadionu by nie musiał zmieniać. Tłoki Gorzyce, Izolator Boguchwała, Czuwaj Przemyśl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 2 godziny temu, antek napisał(a): Tłoki Gorzyce Ulubiona drużyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 4 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): A coś bardziej na południu, żeby nie trzeba było latać na mecze ? Polidniu czego, Londynu? UK? Bo czy na mecze Zatoki Braniewo, czy Szarotki Uherce lub Soły Oswięcim musialbys i tak latać . A powaznie, to nie rozumiem takicj ludzi. Wiadomo, ich kasa robia co chca, ale kurcze, ja bedac multimilionerem nie cackalbym sie z bawieniem w budowanie potegi Korony Rzeszow, czy Izolatora Boguchwala, tylko wiadomo, ze w moj ukochany lokalny klub. A nie wierze, ze typ kochal Wieczysta "od urodzenia" tylko jeden z 3 topowych w ostatnich 30- 40 lat klub w Krakowie. Tak samo jak nie pompowalbym kasy w uznana marke z nie mojego miasta rodzinnego (typu Wisla, Cracovia, czy tam gdzies, innego miasta) Jego kasa, jego zabawa, jego zasady wydawania kasy, ale nie rozumiem tych zasad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 26 minut temu, Szabla napisał(a): Polidniu czego, Londynu? UK? Bo czy na mecze Zatoki Braniewo, czy Szarotki Uherce lub Soły Oswięcim musialbys i tak latać . A powaznie, to nie rozumiem takicj ludzi. Wiadomo, ich kasa robia co chca, ale kurcze, ja bedac multimilionerem nie cackalbym sie z bawieniem w budowanie potegi Korony Rzeszow, czy Izolatora Boguchwala, tylko wiadomo, ze w moj ukochany lokalny klub. A nie wierze, ze typ kochal Wieczysta "od urodzenia" tylko jeden z 3 topowych w ostatnich 30- 40 lat klub w Krakowie. Tak samo jak nie pompowalbym kasy w uznana marke z nie mojego miasta rodzinnego (typu Wisla, Cracovia, czy tam gdzies, innego miasta) Jego kasa, jego zabawa, jego zasady wydawania kasy, ale nie rozumiem tych zasad. Nie znasz Kwietnia, więc nie możesz wypowiedzieć się. Może grał tam w młodzikach Może mieszkał na przeciw stadionu Może jego sąsiad był trenerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu jest kibicem Wisły, grał jako dzieciak w Wieczystej to skoro nie mógł zainwestować w Wisłe, to chciał pokazać co mogłaby ona osiągnąć z jego pieniądzmi. zainwestował w klub do którego m sentyment, bez problemów z kibicami może go porzucić. przecież gdyby zostawił Wieczystą a wszedł w Wisłę, to nikt by si go nie czepiał. już pisałem, kibice Wieczystej to kibice Wisły. to tak jakbyście mieli pretensje, że Krzysztof Witkowski nie inwestuje w Tarnovię czy Unie Tarnów tylko w Termalikę. inwestuje w klub który jest mu w jakiś sposób bliski. tyle, że Witkowski to jest dla mnie koleś któremu reszta ligi do pięt nie dorasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Jeśli miałbym inwestować miliony z sentymentu do lokalnego klubu bez perspektyw na sukces adekwatny do zainwestowanych pieniędzy ze względu na ograniczenia takie jak brak kibiców, stadionu itd to wolałbym zainwestować w szkółkę młodzieżową. Ale że milionerem nie jestem to się mogę powymądrzać co najwyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Co za debil wpadł na pomysł aby finał LM zaczynał się o 18tej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 4 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Co za debil wpadł na pomysł aby finał LM zaczynał się o 18tej.... Może wieczorem mają już loty na Mundial. Ale wpadłem 10 po 18 z plaży i już 0:1, także rozumiem wkurw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Czyżby Havertz znowu przesadził o zwycięstwie w LM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Edytowane 10 godzin temu przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Tak oglądając ten finał zastanawiam się po co ci wszyscy piłkarze i trenerzy Arsenalu pajacują (w sumie zapewne robią to wszyscy) w dobie Varu, przecież to nigdy nic nie daje, a tak tylko nalapali kartek. Poza tym Arteta już na starcie dogrywki wykorzystał 6 zmian. Nie powiem odważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi