Skocz do zawartości

Futbol europejski

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

13 godzin temu, agresywnychomik napisał(a):

Lechia bez C+ przestaje istnieć? Czy Gdańsk jak Wrocław pomoże?

Gdańsk pomoże finansowo Lechii? Jak jakieś Gliwice Piastowi? Naszej wolnorynkowej ostoii? Perle w biznesowej koronie Pomorza?

Nigdy!

Boso, ale w ostrogach. Lechia Gdańsk!

31 minut temu, Pan A. napisał(a):

Gdańsk pomoże finansowo Lechii? Jak jakieś Gliwice Piastowi? Naszej wolnorynkowej ostoii? Perle w biznesowej koronie Pomorza?

Nigdy!

Boso, ale w ostrogach. Lechia Gdańsk!

Gdańsk miał do tej pory cyklicznie odnawianą umowę z Lechią na „promocję miasta”. W tym sezonie dostali 10 mln brutto. Lechia płaci miastu za wynajem stadionu 5-6 mln roczne. 

16 minut temu, jack napisał(a):

Gdańsk miał do tej pory cyklicznie odnawianą umowę z Lechią na „promocję miasta”. W tym sezonie dostali 10 mln brutto. Lechia płaci miastu za wynajem stadionu 5-6 mln roczne. 

Dokładnie! 

Dodajmy, że jak padły oskarżenia o rosyjskie kontakty ich Arabskich sponsorów, to zarządzający Lechią od razu stwierdzili, że jak w końcu dotrą te obiecane miliardy Euro na wzmocnienia - to oni ich nie chco!

Boso ale w ostrogach. Lechia Gdańsk!

26 minut temu, Pan A. napisał(a):

Boso ale w ostrogach. 

Ej tylko bez takich.

Im bardziej przyglądać się tym finansom piłki tym bardziej można dojść do wniosku że patologia nie została naprawiona tylko zalegalizowana i doszedł upgrade kwot na ten syf. Jak w dolaniu kasy wyszła niższa jakość sportowa produktu nie wiem. Więcej bokiem idzie? 

2 godziny temu, Życie_to_mem napisał(a):

Jeszcze wracając do najtisowych gwiazd Ekstraklapy to gdzieś mi tam przemknął wywiad z Sylwestrem Czereszewskim i widzę, że koleżka mocno zdziadział. Za to Rafał Siadaczka wygląda niemal tak samo jak 25 lat temu. 

strasznie nudny ten wywiad był, po 20 minutach usnąłem

27 minut temu, antek napisał(a):

Chłop miał wszystko oprócz szybkości... Techniczny maestro

Widocznie jestem trochę starszy, bo pamiętam jeszcze tego ziomka z sobotnich, wieczornych transmisji na DSF.

Edytowane przez Pablo81

2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ładna klamra jak sobie człowiek przypomni czym musieli się zmagać, co było widać na łamach serialu

az czym musieli się zmagać?

2 godziny temu, Pablo81 napisał(a):

Deportivo La Coruna wraca do La Liga ❤️

czy ja dobrze kojarzę że oni w naszym prime oglądania 2x z rzędu przegrali tytuł w ostatniej kolejce po jakichś kompromitujacych porażkach?