jack Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 5 minut temu, Cardi napisał: Chyba nikt nie wie kim jest osoba na sektorówce. Pojawiają się tematy, że to Janusz Waluś, ale też jest wiele dementi. Nos ma jak Michniewicz ale czytałem, że to Popek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 4 godziny temu, marzec napisał: Zawsze jak robią coś takiego mnie zastanawia ile to kosztuje, uczciwie trzeba jednak przyznać że są bezkonkurencyjni w oprawach szczególnie tych na puchary. Od kilku do kilkunastu tysięcy. Teraz przy cenach materiałów budowlanych w Polsce blizej tej drugiej kwoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 2 godziny temu, Tecu napisał: A co gdyby Leicester wybrało tę połówkę Cały piękny plan by runął? Najpewniej tak. Pewno karę dostaną tak na marginesie, bo UEFA lubi się Polskich zespołów czepiać ot tak z dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Ale za co ta kara miała by być? Przecież nikogo nie obrazili, nie było przekleństwa, chamstwa, tylko grzeczna prośba o kleknięcie, które koledzy z Anglii jeszcze grzeczniej wykonali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 3 godziny temu, marzec napisał: Ale za co ta kara miała by być? Przecież nikogo nie obrazili, nie było przekleństwa, chamstwa, tylko grzeczna prośba o kleknięcie, które koledzy z Anglii jeszcze grzeczniej wykonali Legii zamkneli kiedys stadion na mecz ze Slavią za oprawę na meczu z Dynamem o powstaniu warszawskim, o tą.Kara będzie na 100%, będzie o rasizmie, wymyślą jakies niedrożne przejścia i gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 (edytowane) 14 godzin temu, fluber napisał: Z pierwszej 11 graczy Leicester którzy grali w sobote w lidze, zagralo dzisiaj 8. Nie grali tylko perreira, Bertrand i ndidi Kiepska manipulacja. Porównujesz gruszki z jabłkami. Z jednej strony pierwsza jedenastka z drugiej wszyscy grający(nawet Ci 10 minut) Z pierwszej 11 graczy Leicester wczoraj wyszło 5 zawodników w pierwszej jedenastce. Edytowane 1 Października 2021 przez mcreativo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 1 godzinę temu, Reikai napisał: Legii zamkneli kiedys stadion na mecz ze Slavią za oprawę na meczu z Dynamem o powstaniu warszawskim, o tą.Kara będzie na 100%, będzie o rasizmie, wymyślą jakies niedrożne przejścia i gotowe. Wczoraj też były race? Bo to raczej o nie się rozchodziło. Nie jestem pewny też, czy sektorówki nie są "banable" w przepisach UEFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 3 godziny temu, Reikai napisał: Kara będzie na 100%, będzie o rasizmie, wymyślą jakies niedrożne przejścia i gotowe. Ale gdzie rasizm we wczorajszej oprawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 (edytowane) 12 minut temu, marzec napisał: Ale gdzie rasizm we wczorajszej oprawie? Jak dla mnie nigdzie, ale UEFA karała już Legie za na prawdę pierdoly od wielu lat, za podobne race inne kluby dostawały śmieszne kary pieniężne, a nie zamykanie stadionu itd.Cos wymyślą :). swoją drogą, to kosmos jaki Legia zrobiła hajs na tych wygranych,sprzedali 18,5tys pakietow na 3 mecze a na pojedynczy mecz bilety byly 65 110 140 180, wiec kilka milionów zł za jeden mecz, do tego TV, reklamy itd. Za eliminacje do LM tez https://legionisci.com/news/85728_Co_Legii_daje_6_punktow_grupie_Ligi_Europy.html https://gol24.pl/ranking-uefa-coraz-lepsza-pozycja-legii-i-polski-po-zwyciestwie-z-leicester-city/ar/c2-15830349 Edytowane 1 Października 2021 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Wyjaśniło się dlaczego marnowali okazje pod koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Widzę powszechną podjarkę oprawą Legii, ale mam pytanie: kim jest jegomość na grafice? Patrzyłem na stronkach legionistów i w sumie takich pytań jest pełno, a odpowiedzi brak. Jeżeli to trolling i to nikt konkretny to szanuję. Jak to jednak miał być ktoś konkretny to trochę jednak ujmuje oprawie, że mało kto poznaje osobę że zdjęcia. Zwycięstwo zasłużone i znakomite, dłubanie w tym, kto w ekipie Lisów grał, a kto nie jest niepoważne. Przegrało Leicester, to ich decyzja kogo desygnowali do składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 4 godziny temu, andy13 napisał: mam pytanie: kim jest jegomość na grafice? Mnie ta twarz z oprawy to przypomina Lorda Tywina Lannistera. Może temu kto wymyślił tą oprawę nie chodziło o nikogo konkretnego ale tylko o to, żeby ten król miał rysy twarzy białego mężczyzny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 23 godziny temu, Cardi napisał: Chyba nikt nie wie kim jest osoba na sektorówce. Pojawiają się tematy, że to Janusz Waluś, ale też jest wiele dementi. Jak to Paweł Kukiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 34 minuty temu, Kepler napisał: Mnie ta twarz z oprawy to przypomina Lorda Tywina Lannistera. Może temu kto wymyślił tą oprawę nie chodziło o nikogo konkretnego ale tylko o to, żeby ten król miał rysy twarzy białego mężczyzny. Też tak uważam, myślę że to proprostu His (White) Majesty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Ja obstaję przy tym, że to odchudzony Michniewicz, gruby byłby za mało srogi jak na króla. W ten sposób piłkarze Leicaster klękali by przed majestatem trenera Legii, który ich pokona. Tego będę się trzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 W hejtparku mowili ze to jakis Waluś nie wiem kto to https://wiadomosci.onet.pl/kraj/janusz-walus-i-polscy-kibole-olx-wycofuje-z-aukcji-produkty-z-wizerunkiem-skazanego/gy5x92p takie cos znalazlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 4 minuty temu, Kubbas napisał: W hejtparku mowili ze to jakis Waluś nie wiem kto to https://wiadomosci.onet.pl/kraj/janusz-walus-i-polscy-kibole-olx-wycofuje-z-aukcji-produkty-z-wizerunkiem-skazanego/gy5x92p takie cos znalazlem Typ co zabił czarnego komunistę w RPA. Niezłego gagatka zresztą. Ale to raczej nie on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 6 godzin temu, andy13 napisał: Widzę powszechną podjarkę oprawą Legii, ale mam pytanie: kim jest jegomość na grafice? Patrzyłem na stronkach legionistów i w sumie takich pytań jest pełno, a odpowiedzi brak. Jeżeli to trolling i to nikt konkretny to szanuję. Jak to jednak miał być ktoś konkretny to trochę jednak ujmuje oprawie, że mało kto poznaje osobę że zdjęcia. Zwycięstwo zasłużone i znakomite, dłubanie w tym, kto w ekipie Lisów grał, a kto nie jest niepoważne. Przegrało Leicester, to ich decyzja kogo desygnowali do składu. Imo to ostatnia nadzieja białych Andrew Gołota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 ja na którymś ujęciu myślałem że to papież, serio, ale skoro nikt nie wie to pewnie był zły strzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Też przez moment myślałem, że to może być JPII ale raczej nie. Pudzian też nie, Gołota raczej również nie on choć trenował w Legii, więc by pasował. Popek? Przez jego upodobania piłkarskie zdecydowanie odpada. Czyli chyba po prostu zwykła twarz i nic więcej, gdyby jednak się okazało iż to ten cały Waluś no to wtedy wiadomo UEFA cyk kara, stadion zamknięty i nara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi