LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 ( ... ) Chorwacja pokazala ze jest spokojnie do pykniecia, jak dla mnie to wszystkie drużyny już to pokazały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Jak by to Dania wyciągła to o półfinał bili by się z ruskimi. Kto by powiedział przed rozpoczęciem turnieju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 jak dla mnie to wszystkie drużyny już to pokazały Brazylia i Francja jak dla mnie sobie tak po woli wchodza w turniej i z meczu na mecz beda grac co raz lepiej. Choc chcialbym Anglie albo Belgie z triumfem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Były zmiany w tych przepisach, słusznie dostał żółtą, chociaż uważam że to bzdura i wcześniejsza wersja była lepsza. Strzelali jak gamonie te karne. Francja- Anglia dawać do finału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
han solo Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Niektórzy już Chorwatom złote medale wieszali, a teraz zaczną się dyskusję czy poradzą sobie z Rosją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Brazylia i Francja jak dla mnie sobie tak po woli wchodza w turniej i z meczu na mecz beda grac co raz lepiej. Choc chcialbym Anglie albo Belgie z triumfem. no wiadomo, ale ten turniej pokazał, że jedyne czego możemy być pewni, to to, że niczego nie możemy być pewni ja bym postawił na Urugwaj, bo grają najbardziej dojrzale, ale jednak bez Cavaniego, to może się nie udać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Tak czy siak mistrzostwa są naprawdę spoko. Niech jeszcze Neymar odpadnie i będę naprawdę happy. Chyba tylko Ramos mi bardziej na nerwy działa. Nie ważne kto wygra wtedy jak Brazylia odpadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Wieszali Chorwatom medale, bo z Argentyną zagrali kozacko, teraz pytanie czy dzisiaj grali tragicznie, czy to Argentyna była tak słaba że szachownice brylowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Wieszali Chorwatom medale, bo z Argentyną zagrali kozacko, teraz pytanie czy dzisiaj grali tragicznie, czy to Argentyna była tak słaba że szachownice brylowały. Argentyna byla slaba a i tak do tej feralnej bramki Caballero bylo wszysstko na styku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Argentyna byla slaba a i tak do tej feralnej bramki Caballero bylo wszysstko na styku. Chorwatów nie zweryfikuje niestety mecz z kacapami, Ruscy dostaną w pipę, dopiero półfinał odpowie na pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Chorwatów nie zweryfikuje niestety mecz z kacapami, Ruscy dostaną w pipę, dopiero półfinał odpowie na pytania. Ruskie to cienkie bolki i ich obecność w półfinale byłaby nieco kuriozalna, ale do czegoś się przydali i wyrzucili Hiszpanów, więc mój szacunek mają. Ale też im szans nie daję z Chorwacją, no chyba że jakaś czerwień lub coś w ten deseń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Chorwatów nie zweryfikuje niestety mecz z kacapami, Ruscy dostaną w pipę, dopiero półfinał odpowie na pytania. Hiszpania tez miala wywalic z latwoscia Rosje z turnieju. Wiec sie nie zdziwie jak znowu do karnych dowiaza i przejda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 https://twitter.com/h_demboveac/status/1013526759348867074?s=19 wypada zwrócić honor arbitrowi, z powtórek TV wyglądało to zupełnie inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 https://youtu.be/_pev5Kat0no Początek filmiku. Faul to sekwencja ruchow i debilne ze strony randomów z neta jest dawanie stoplatek. Moim zdaniem tam nie ma totalnie szans na wybicie pilki. Noga Chorwata miała się rozpłynąć? Z resztą nie ważne, Chorwacja z awansem i gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 https://twitter.com/h_demboveac/status/1013526759348867074?s=19 wypada zwrócić honor arbitrowi, z powtórek TV wyglądało to zupełnie inaczej Mówiłem, ujęcie zza bramki, które było ostatnią powtórką przed karnym Modrica też wyraźnie pokazywała że było megablisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
han solo Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Listkiewicz: miałem 5 w szkole z geometrii. Szczęsny: ale to było dawno najwyraźniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Grube chamstwo Meksykanina, nie lubie placzka Neymara, ale to sk****synstwo, sedziowie w budce VAR chyba kawe pija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Dużo słabszy Meksyk, mieli jedną świetną kontrę, chwilę przed golem dla Brazylii, ale Gallardo wolał strzelić w kosmos zamiast grać na prawo do Chicharito, albo na lewo do Lozano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Grube chamstwo Meksykanina, nie lubie placzka Neymara, ale to sk****synstwo, sedziowie w budce VAR chyba kawe pija Gordon Hayward broke his ankle completely in half and showed about 10 percent of the pain Neymar just did. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi