LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Legenda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 https://www.fcbarca.com/111113-barca-w-dwa-dni-stracila-ponad-400-000-obserwujacych-na-instagramie-po-wzieciu-udzialu-w-dniu-dumy-lgbtqi.html Ktoś w ogóle pamięta początki tego jak to się stało że tęcza wlazła w futbol? W Anglii to było chyba, nie pamiętam właśnie jak to się wszystko zaczęło. Dzień dumy, ja pi****le. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 niemożliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 Godzinę temu, marzec napisał: https://www.fcbarca.com/111113-barca-w-dwa-dni-stracila-ponad-400-000-obserwujacych-na-instagramie-po-wzieciu-udzialu-w-dniu-dumy-lgbtqi.html Ktoś w ogóle pamięta początki tego jak to się stało że tęcza wlazła w futbol? W Anglii to było chyba, nie pamiętam właśnie jak to się wszystko zaczęło. Dzień dumy, ja pi****le. LOL, gdyby nie wsparli to pewnie stracili by więcej + kilku sponsorów. To jest lewicowa Hiszpania + ultraLewicowa (?) Katalonia, więc (nie) wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 Ale Real chyba nie uległ presji? W Lublinie ciekawe rzeczy znowu z Feio. Jakubas musi odzyskać drużynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 (edytowane) Real jest z historycznie bardziej prawicowego Madrytu, więc może może olewać takie akcje, nie wiem, strzelam. To nie jest presja, to jest rzeczywistość w dużej cześci świata, choć widzę, że do niektórych bardzo ciężko to dociera. Edytowane 1 Lipca 2023 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 30 minut temu, rw30 napisał: LOL, gdyby nie wsparli to pewnie stracili by więcej + kilku sponsorów. Nie no 400 tys w 2 dni to ogromna liczba przecież, pewnie żaden inny klub nie miał takiej liczby na minus odkąd insta istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 i co w związku z tym, myślisz że następnym razem nie wesprą tej samej / podobnej akcji? ja ci powiem, wesprą Albo, czy wiadomo ile by stracili gdyby ich lewicowe katalońśkie / europejskie media dojechały że nie wzięli udziału? ja ci powiem, nie wiadomo, ale być może więcej więc spoko, ty sobie możesz uważać, że to tragiczna decyzja, a ja ci mówię jaka jest sytuacja w hiszpanii i ogólnie w EU (skąd pewnie majo z połowę tych followersów), z czego ty chyba nie zdajesz sobie sprawy albo nie chcesz zdawać, co mnie to zreszto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 6 minut temu, rw30 napisał: i co w związku z tym, myślisz że następnym razem nie wesprą tej samej / podobnej akcji? ja ci powiem, wesprą Albo, czy wiadomo ile by stracili gdyby ich lewicowe katalońśkie / europejskie media dojechały że nie wzięli udziału? ja ci powiem, nie wiadomo, ale być może więcej więc spoko, ty sobie możesz uważać, że to tragiczna decyzja, a ja ci mówię jaka jest sytuacja w hiszpanii i ogólnie w EU (skąd pewnie majo z połowę tych followersów), z czego ty chyba nie zdajesz sobie sprawy albo nie chcesz zdawać, co mnie to zreszto Ale w czym problem. W firmie policzyli, że bardziej im się opłaca postawić na kibiców z lewej strony niż z prawej. Chłodna kalkulacja biznesowa. Może gdyby nie poparli to by ich cisnęły lewicowe media a teraz, gdy poparli ciśnie ich prawa strona. Bilans najwyraźniej ja plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 3 minuty temu, rw30 napisał: ty sobie możesz uważać, że to tragiczna decyzja, a ja ci mówię jaka jest sytuacja w hiszpanii i ogólnie w EU (skąd pewnie majo z połowę tych followersów), z czego ty chyba nie zdajesz sobie sprawy albo nie chcesz zdawać, co mnie to zreszto Bardzo wątpię by stracili więcej jakby pozostali np. neutralni . I nie napisałem nigdzie że to tragiczna decyzja. Po prostu zdziwiła mnie liczba na minus. Sam nie korzystam z żadnego social media dlatego to wrzuciłem. I chyba rzeczywiscie bardziej nie chce sobie zdawać niż nie zdaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 54 minuty temu, rw30 napisał: LOL, gdyby nie wsparli to pewnie stracili by więcej + kilku sponsorów. To jest lewicowa Hiszpania + ultraLewicowa (?) Katalonia, więc (nie) wiesz A może po prostu nie chodzi o to co się opłaca, tylko chodzi o to żeby się zachowywać przyzwoicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 21 minut temu, fluber napisał: A może po prostu nie chodzi o to co się opłaca, tylko chodzi o to żeby się zachowywać przyzwoicie? może, nie siedzę w ich głowach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 4 godziny temu, marzec napisał: https://www.fcbarca.com/111113-barca-w-dwa-dni-stracila-ponad-400-000-obserwujacych-na-instagramie-po-wzieciu-udzialu-w-dniu-dumy-lgbtqi.html Ktoś w ogóle pamięta początki tego jak to się stało że tęcza wlazła w futbol? W Anglii to było chyba, nie pamiętam właśnie jak to się wszystko zaczęło. Dzień dumy, ja pi****le. Strzelam ze 3/4 to muslimy. Pod postami Barcy na tt w zasadzie wszystkie komentarze (na moment w którym to widziałem) to były te arabskie szlaczki lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 (edytowane) 32 minuty temu, airmax napisał: Strzelam ze 3/4 to muslimy. Pod postami Barcy na tt w zasadzie wszystkie komentarze (na moment w którym to widziałem) to były te arabskie szlaczki lol Dokładnie tak samo jest na fb i to głównie afryka i kraje arabskie dały unfollow Dużo było też komentarzy że klub nie życzy eid mubarak a świętuje dzień dumy xd Edytowane 1 Lipca 2023 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 3 godziny temu, DLT_Braddock napisał: Ale Real chyba nie uległ presji? Real zeszmacił się już parę lat temu, jak usunął z herbu krzyż, żeby zrobić dobrze arabskim sponsorom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 (edytowane) no! w końcu Robercik zabrał się za sprawy istotne dla nas wszystkich... niesamowite jest to jak można upaść na pysk w w jakieś 7 miesięcy a tutaj kibic Cracovii od 3 pokoleń Edytowane 2 Lipca 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi