SkoczekS1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 obecnie najbardziej trzymam kciuki za niemców, holendrów i właśnie kolumbijczykow. \ Jak można trzymać kciuki za niemców... btw Obrona USA w pierwszych minutach wygląda jakby brali korepetycje u Lakersów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 śmieliście się z Howarda i Beasleya a jak patrzę na skład USA to tam połowa nazwisk jest znana z NBA. Same Nowaki i Kowalscy u nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Ten Yedlin ciekawy gość. Gaz, siła, dośrodkowanie, rocznik 93? Premier League czeka. Edytowane 1 Lipca 2014 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 \ Jak można trzymać kciuki za niemców... Wczoraj mój koleś był na meczu razem z Polakiem, który od siódmego roku życia mieszka w Niemczech. Wspierał ich dosyć mocno i jakiś ziomek w pubie się do niego przyjebał o to. Na to mój ziomek się wkurwił i na cały głos "co wy jacyś jebnięci jesteście... Muzłmanom wolicie kibicować?? do końca meczu było już spokojnie i dziwnie cicho (szczególnie jak padła bramka) w ogóle to ja bym zapytał inaczej - jak można Niemcom nie kibicować? przecież to najlepsza drużyna poza Hiszpanią, od 2002 praktycznie zawsze top2 na świecie, grają pięknie i nowocześnie, choć akurat trochę słabiej na tym turnieju w piłce nożnej liczy się piłka nożna, a nie polityka i historia, to jest sport, trzeba się nim cieszyć i pierniczyć konwenanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 tylko mi sie ten mundail wydaje strasznie nudny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) tylko mi sie ten mundail wydaje strasznie nudny? nie tyle mundial, co faza pucharowa, jakby być sprawiedliwym to tylko Niemcy-Algieria jako jedyny stał na bardzo dobrym poziomie nie ma żadnej drużyny wybijającej się jakąś większą jakością, dla mnie Kolumbia na razie musi udowodnić, że nie jest tak daleko z powodu łatwego terminarza btw. już drugi dzień chciałem postawić na 0:0 do przerwy, easy money Edytowane 1 Lipca 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 mam nadzieję że Kosowski przed swoim następnym meczem który ma komentować zaćpa gdzieś na fawelach i ocknie się gdzieś tak po finale sam już nie wiem kto jest gorszym "ekspertom" I tak jest poprawa do tego, co robił w nc+ jeszcze niedawno. Tam był kompletny dramat, coś w angielskiej komentował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) w piłce nożnej liczy się piłka nożna, a nie polityka i historia, to jest sport, trzeba się nim cieszyć i pierniczyć konwenanse szwab grający ładnie w piłkę to dalej tylko i wyłącznie szwab. Ty masz swój punkt widzenia, ja mam swój. Zdarza się... Jak w następnym drafcie będzie Howard to rzucą się na niego jak hieny na mięso, bo wiadomo, że będzie dobrym obrońcą. ;] Edytowane 1 Lipca 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warworm Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Prawda, mecze grupowe były bardzo dobre, nawet tych słabszych drużyn, a ta 1/8 jakaś nudnawa, mniej bramek i w ogóle, no ale w ćwierćinałach powinno być ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 szwab grający ładnie w piłkę to dalej tylko i wyłącznie szwab. Ty masz swój punkt widzenia, ja mam swój. Zdarza się... jasne, ale jakby Dirk grał w Raptors pewnie byłbyś już innego zdania trochę zbyt ogólnie się wypowiedziałem, cieszyłbym się gdyby Algieria ich pykła bo to zawsze przyjemnie jak Helmuty odpadają nagle i niespodziewanie, ale też z drugiej strony uwielbiam styl gry Niemców, podoba mi się on 3x bardziej od tiki-taki, która już rzygałem od ładnych trzech lat, pomimo tego, że kibicuję od zawsze Barcelonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 ale tempo w tym meczu, ciekawe jak wytrzymają dogrywkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) o ja jebie jaki wał :0 liniowy miał szczęście, że Yankesi nie potrafią kopać ;] Edytowane 1 Lipca 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 najładniejszy mecz belgów na tych mś. i chyba najlepszy hazarda. tempo faktycznie zabójcze. Amerykanie grają również fajną piłkę. Howard kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Nie wszyscy niemcy to szwaby. Szwaby to tacy niemcy z krwi i kości z krzywą mordą krzyczącą "Heil Hitler!" np. schweinsteiger. Takimi to gardzę. Co do Dirka to prawie połowę życia spędził w Stanach, także jest pół niemcem. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 no nie wiem jeśli to ma być ta złota Belgijska generacja, to ja jakoś tego nie kupuję, nie mają wykończenia za grosz i im Fellaini musi dupę ratować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 rudy zajebał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 o ja jebie jaki wał :0 liniowy miał szczęście, że Yankesi nie potrafią kopać ;] Chłopakowi w Brazylii wmówiono, że gra w football, no to kopnął jak w footballu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) @Skoczek ale takich szwabich mord nie ma tam aż tak dużo... Neuer wprawdzie wygląda jak Sonderfuhrer ale to c***, przecież bramkarzem jest wyjebanym ;] z tym "brakiem wykończenia" to ładnie ai3'styjlowo pojechałem ;] 15 minut i po meczu Edytowane 1 Lipca 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 no nie wiem jeśli to ma być ta złota Belgijska generacja, to ja jakoś tego nie kupuję, nie mają wykończenia za grosz i im Fellaini musi dupę ratować Belgowie to dopiero na kolejnych ME i MŚ beda groźni. to młody, nieopierzony zespoł. Lukaku w koncu zaczął grać, jak na Lukaku przystało. Z taką Argentyną mają całkiem spore szanse cos ugrać. Rozegrał sie Rudy, Hazard, jesli wejdzie jeszcze w to Lukaku, to będzie gitara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 No, Kulaku w końcu strzelił tak, jak powinien. Ława się przydała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi