danp Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Hehe szwaby jaka "sztuczka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) W dniu 30.06.2014 o 21:37, LeweBiodroSmoka napisał(a): a Algeria wygląda dwa razy lepiej od Francuzów, byłoby ciekawie jakby na siebie trafili w następnej rundzie w Paryżu na pewno byłoby ciekawie. w końcu derby przeważnie są interesujące. Edytowane 30 Czerwca 2014 przez kiwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Klose nawet w euforii ma WTF face, nie lubię tego dziadygi http://www.weszlo.com/2014/06/24/jak-co-wtorek-krzysztof-stanowski-69/ Edytowane 30 Czerwca 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Oczywiście wyszedłem na chwilę i nie widziałem bramki. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 W dniu 30.06.2014 o 21:11, LeweBiodroSmoka napisał(a): wlasnie, jestesmy juz za Arabami, Australia no i czaja sie juz pewníe gdzies Eskimosi Gibraltar. Już niebawem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Szkoda Algierii, dzielnie walczyli, jednak na sam koniec "jak zwykle" wygrali Niemcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 wielki szacun dla algierii. nie znałem tego zespolu do tego mundialu. w grupie grali naprawde ładnie, a dzisiaj pokazali big balls. fajnie ze tego gola strzelili sobie na osłodę a niemcy dupy poki co nie urywaja na tym mundialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Niemcy najlepszy okres w tym meczu mieli jak Lahm grał na prawej obronie. Nie wiem dlaczego Loew nie wyciąga wniosków i po raz trzeci z rzędu wystawia do pierwszej 11 gorszych piłkarzy, a różnicę muszą mu robić rezerwowi. A tak w ogóle gdyby człowiek nie wiedział, to w momencie zmiany Khediry za Mustafiego mógłbym pomyśleć, że to zmiana w drużynie Algierii :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Ja piepsze ale ta Argentyna ma farta. Poki co "najlepszy" pilkarz ever niewidoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 O ile fazę grupową można porównać do pierwszej rundy PO, o tyle 1/8 finału to zdecydowanie druga runda PO jeśli chodzi o poziom gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) to w finale będzie 4:0? no dobra 4:1, zapomniałem o tym jednym fuksie Edytowane 1 Lipca 2014 przez halfoat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 lol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Z 3 metrow??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Zmotywowana Szwajcaria - niebezpieczna Szwajcaria, szkoda ze caly mecz grali gowno niczmy Grecja za najlepszych czasow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Argentyna gra dalej, a ja jedno wiem, nie potrafią grać ataku pozycyjnego przy dobrze/średnio zorganizowanej obronie, do tego sami Argentyńczycy nie słyną z dobrej obrony mecz był nudny, Szwajcaria była bardziej defensywna niż Grecja coś mi się wydaje że faworyta na mistrza trzeba raczej szukać w kimś z dwójki Brazylia/Niemcy ciekawiej się ogląda Mundial 2014 ale z tego co do tej pory oglądałem to najlepsze ekipy z 2010 > 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Gdyby tak patrzeć na to jak do tej pory grali, to Kolumbia jest głównym faworytem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Lubię jak słabszy się stawia silniejszemu, ale nie w taki sposób jak Szwajcaria, bo to zabija futbol. Ideałem underdoga była chyba Rosja z EURO 2008, która ograła Holandię (tą Holandię, która wcześniej zrobiła 9-1 w grupie śmierci). Van Der Saar nie ogarniał za bardzo co się dzieje jak Arszawin z kolegami wpadali w jego pole karne. @up, Kolumbia byłaby faworytem gdyby grał Falcao. ;] Bez niego pewnie i tak powalczą, ale wątpię żeby cały turniej grali na tak wysokich obrotach jak do tej pory. Edytowane 1 Lipca 2014 przez Artlan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 argentyna jest żenująca. miejmy nadzieję, ze to ich przedostatni mecz na tym mundialu. obecnie najbardziej trzymam kciuki za niemców, holendrów i właśnie kolumbijczykow. James Rodriguez poki co magiczny, mogą bardzo żałować tego Falcao, bo patrząc na postawę innych zespołów mieliby duuze szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 W dniu 1.07.2014 o 19:00, SkoczekS1 napisał(a): Gdyby tak patrzeć na to jak do tej pory grali, to Kolumbia jest głównym faworytem... Kolumbia nie miała jeszcze poważnego rywala więc z jej oceną bym się wstrzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 mam nadzieję że Kosowski przed swoim następnym meczem który ma komentować zaćpa gdzieś na fawelach i ocknie się gdzieś tak po finale sam już nie wiem kto jest gorszym "ekspertom" on czy ten gamoń Ulatowski.Ogólnie to jedynie Laskowski trzyma tam poziom git że gra Origi zamiast Lukaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi