kolek23 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 @up nie wiem ile mają kasy, ale właśnie tak zrobią. Chodzi raczej o to, że może im zabraknąć miejsca w payrollu i będą musieli i tak spuścić młodzież. Zdążyć by zdążyli, jeśli Pelicans spuszczą szybko Riversa i kilku innych, żeby mogli przyjąć Asika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Marc J. Spears @SpearsNBAYahooIn regards to a decision for Knicks free agent forward Carmelo Anthony, a source said: "It's coming... Not today." czyli Melo chce mieć swój teatrzyk. wkurza mnie to, bo przez to Randle nie zagra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 @ESPNSteinLine Sources say Houston Rockets trying to trade Jeremy Lin to the Los Angeles Lakers. Report now on @SportsCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak73 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Co do Bosha, to on w tym free agents time jest zajebisty. Jedni jeżdżą po klubach, inni spotykają się w restauracjach, a on podróżuje po świecie i cyka i publikuje zdjęcia z wielbłądem, słoniem. To jest dopiero trolling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 I wychodzi na to że Wizards dając 62 miliony Gortatowi wygrali los na loterii bo Heat się sypie, Cavs pod koszem nie ma nikogo poza Varejao który generalnie jest zbudowany ze szkła. I nagle Wizards mogą być w TOP2 Wschodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jeszcze do jakichś 2 tygodni wydawało mi się, że gadka o możliwym pójściu LBJ'a z powrotem do Cavs to tylko marnowanie tlenu i czasu. Jak odchodził to palili jego kukły, a teraz miałby wracać do tego samego otoczenia? A jednak.To robi z 4 lat w Miami zwykły projekt, który został zaplanowany, wykonany i zamknięty. Do przebudowy cierpliwości już nie będzie. Kijowo się stało, że rynek akurat tego lata był płytki i Riles nie był w stanie załatwić w porę konkretnego wzmocnienia. Ale taki to biznes. LBJ po okresie dojrzewanie zacznie od nowa z całkowicie podporządkowaną mu drużyną, która będzie słabsza niż ta, którą opuszcza, ale bardziej perspektywiczna. To będzie dla niego test, jakiego zapewne chce. Kurde, przyzwyczaiłem się do tego Miami, szkoda. Bosh spieprzy do Houston i IMO to on może najwięcej zyskać. Bo do nowego BIG 3, do drużyny, do której potencjalnie pasuje i wyląduje być może w najlepszym teamie z całej Heatowej trójki. Za to Wade, którego z tej bandy najbardziej lubię, będzie kolekcjonował już tylko czeki na Florydzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 @WojYahooNBA Houston is finalizing a deal to send Jeremy Lin to the Lakers, league source tells Yahoo Sports. WOW, czyżby Lakers odpuszczali totalnie sezon i liczyli na rynek azjatycki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozioma Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Jaja to dopiero będą jak Wade nie dostanie maksa od Miami i też gdzieś pójdzie (tylko na ten moment nie mam pojęcia gdzie). W ogóle takiej rozsypki teamu będącego tyle lat w finałach chyba jeszcze w historii nie było (oczywiście pomijając takie sprawy jak totalne zestarzenie się graczy - Boston Birda czy przedwczesne zakończenie kariery przez Magica i MJ). Oczywiście zapomniałem o Bulls 98 ale tu też można podpiąć to pod starość i koniec kariery (MJ zakończył po raz 2 a Rodman i Pippen byli już jednak na równi pochyłej). Edytowane 11 Lipca 2014 przez Pozioma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 WOW, czyżby Lakers odpuszczali totalnie sezon i liczyli na rynek azjatycki? Jermey Lin to jest bardzo dobry grajek, zapewniający dodatkowo rynek azjatycki. Doświadczenie z gry u boku Hardena przyda się w Lakers na pewno. Dobry deal dla LAL. lin-kobe--randle-gasol Czyli aż 3 graczy będzie miało b wysokie basketball iq. Ciekawe kto będzie tam piąty. Spróbowałbym wyciągnać Erica Gordona z NOP, który chyba jest dostępny za byle co(ale tez nie wiem czy można biorąc po uwagę cap): lin-gordon-mamba-randle-gasol. Jest spacing, rozegranie, basketball iq, size, zbiórka. Jest w zasadzie wszystko poza obroną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Podobno Houston zmatc***a Parsonsa nawet jak podpisza maxa z Boshem. Zrobi sie Brooklyn 2.0 w texasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borson Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Suns chcą Denga, dają mu 12/13mln rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jest w zasadzie wszystko poza obroną. No to jakby nie było niczego niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Podobno Houston zmatc***a Parsonsa nawet jak podpisza maxa z Boshem. Zrobi sie Brooklyn 2.0 w texasie Co sie zrobi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Chyba finansowo, że drogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Sory , musiałem. Edytowane 11 Lipca 2014 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Szkoda, że nie ma opcji by Lin poszedł do NYK. Byłoby lato wielkich powrotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Lubiłem Miami i LBJ, ale teraz mi się to nie podoba. Nie lubie Cavs nędzna organizacja, która miałą więcej szczęścia niż rozumu. Teraz życzę im jak najgorzej. Na wschodzie będę kibicował Washingtonowi(Wall, Beal, Porter, Gortat, fun to watch) głównie z powodu Gortata. Oraz Philly aby młodzież dobrze się rozwijała. Mam nadzieję, że wróci Embid w trakcie sezonu. Na zachodzie Rockets. Życze im jak najlepiej, żeby hejtowani Howard i Harden zdobyli mistrza. Howardowi się należy. Harden, Parsons, Bosh, Howard niezła paka, fajnie się będzie to oglądać. Mam nadzieje, że Bosh będzie się też cieszył z mistrzostwa znowu a Lebron kolejna porażka. Jeszcze będzie ciekawa rywalizacja ze Spurs. Przyszły sezon zapowiada się ekscytująco. I jeszcze czasem obejrzę Milwakuee z Parkerem, ciekawe jak się będzie rozwijał bo wydaje się, że ma dobrze poukładane w głowie, w przeciwieństwie do Wigginsa. Edytowane 11 Lipca 2014 przez mcreativo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ciekawe co z Melo.. mam nadzieję, że wyląduje w Bulls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Spróbowałbym wyciągnać Erica Gordona z NOP, który chyba jest dostępny za byle co(ale tez nie wiem czy można biorąc po uwagę cap): lin-gordon-mamba-randle-gasol. Jest spacing, rozegranie, basketball iq, size, zbiórka. Jest w zasadzie wszystko poza obroną. No no no. Nie chcę Gordona. Pan z mojego avatara byłby lepszy i nie byłoby trzeba za niego nic oddawać. Lance>Gordon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 No no no. Nie chcę Gordona. Pan z mojego avatara byłby lepszy i nie byłoby trzeba za niego nic oddawać. Lance>Gordon tu zgoda, ale dałoby rade zrobić: lin-lance-kobe-randle-gasol ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi