rw30 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 LaMarcus fajny grajek, ale mi i tak do końca życia najbardziej będzie się kojarzył z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Przemek Kujawiński jak zwykle wyróżnia się na tle polskich ludzi piszących o koszu, tu chyba niewielu znane okoliczności jednego z najbardziej ikonicznych wywiadów w historii na dole nitki jest link do całej konferencji prasowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 59 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: Przemek Kujawiński jak zwykle wyróżnia się na tle polskich ludzi piszących o koszu, tu chyba niewielu znane okoliczności jednego z najbardziej ikonicznych wywiadów w historii na dole nitki jest link do całej konferencji prasowej Tu wybrzmiało to lepiej . Swoją drogą, najgorszy ruch dumarsa, jako gm-a ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 https://basketball.realgm.com/wiretap/271190/Miles-Bridges-Suspended-30-Games-By-NBA-For-Domestic-Violence-Incident 30 meczów kary, z czego 20 już odbyte. Będzie pauzował 10 meczów po podpisaniu kontraktu. Pewnie zostanie w Hornets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 15 godzin temu, Reikai napisał: https://basketball.realgm.com/wiretap/271190/Miles-Bridges-Suspended-30-Games-By-NBA-For-Domestic-Violence-Incident 30 meczów kary, z czego 20 już odbyte. Będzie pauzował 10 meczów po podpisaniu kontraktu. Pewnie zostanie w Hornets. Tak trochę zamiecione pod dywan Niezależnie od okoliczności bicie kobiety, tym bardziej przez wielkiego umięśnionego murzyna to sk****syństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 30 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Wrzucam tutaj bo sporo tych grajków - co raczej nikogo nie szokuje i tak już w lidze nie ma a i tak zacny temat warto odkopać gdzieś na 1 stronę. Ogólnie całkiem mocna klasa ale jak sobie przypomnę, że miala być na poziomie tej z 03 to cóż, no trochę głupio wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Jimmer Fredette właśnie gra sobie na MŚ 3x3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 (edytowane) kto poznaje typka ? Może @ignazz ? Edytowane 3 Czerwca 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Mario Elie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 4 minuty temu, Tecu napisał: Mario Elie? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Terry Porter? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Terry Porter? Wtf, ja takim karlem nie jestem żeby wyglądać jak dziecko przy terry porterze … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Teraz, RonnieArtestics napisał: Wtf, ja takim karlem nie jestem żeby wyglądać jak dziecko przy terry porterze … To ile masz? Będzie podpowiedź jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 To powinno być widzę pytanie dodatkowe konkursowe w konkursie ignazza, haha Teraz, Pablo81 napisał: To ile masz? Będzie podpowiedź jbc 174 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mameluk Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: kto poznaje typka ? Może @ignazz ? Daj jakąś wskazówkę, np. w jakich latach grał lub pozycja, cokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 pewnie w spurs skoro ignaca wywoływał ale też ni chooja nie wiem kto to, a tych ludzi z podstawowej rotacji Spurs się kojarzy, bo są w topie od early 90s przecież z małymi przerwami.... ok, mam, Francisco Elson zwycięskie zapytanie do google'a: Dutch players in NBA, nie wiedziałem że on stamtąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 22 minuty temu, rw30 napisał: pewnie w spurs skoro ignaca wywoływał ale też ni chooja nie wiem kto to, a tych ludzi z podstawowej rotacji Spurs się kojarzy, bo są w topie od early 90s przecież z małymi przerwami.... ok, mam, Francisco Elson zwycięskie zapytanie do google'a: Dutch players in NBA, nie wiedziałem że on stamtąd No ja tez myślałem ze to był Francuz właśnie, trzymał się chyba mocno z Parkerem i dlatego może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 (edytowane) 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: kto poznaje typka ? Może @ignazz ? Obok Ronniego? Dosyć trudne pytanie mysle ze to Sam Iorio obecnie Niagara Eagles Wysoki jesteś Ronnie https://www.espn.com/mens-college-basketball/player/_/id/4280029/sam-iorio Edytowane 3 Czerwca 2023 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi