just like mike Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Podbijam temat, bo przykro się patrzy na upadek tego człowieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Kurna puzonyx jest czarny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Kurde, biedny Lamar, poczciwy synek, a pierdoli jak potłuczony. Udział w tym cyrku Kardashianów pomieszał mu zmysły, nie nadawał się na to gówno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) http://uk.complex.com/sports/2015/08/lamar-odom-khloe-kardashian-relationship-james-harden?utm_campaign=complexmag&utm_source=facebook&utm_medium=social&sr_share=facebook During an interview with In Touch that took place on the same day that the TMZ one did, Odom repeatedly referred to Khloe as his wife, even though they are no longer married. He also gave James Harden some advice—without mentioning him by name—and indicated that he believes Harden is wasting his time by dating Khloe. "She's [my] soul mate," he told In Touch. "I can't control it. We'll never part. I would never consider myself serious with another woman. To sum it up, if a man is attempting to court Khloe, he's probably wasting his time." Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 chcesz mi powiedziec ze ktos poswieca swoj wolny czas na zdobywanie i umieszczanie w internecie informacji o tym co na codzien robi dzis Ruben Wokowysky albo Jumaine Jones? Ten swiat nigdy nie przestanie mnie zadziwiac Popłakałem się A taki na ten przykład Kelvin Cato? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 widziałem Jeffa Fostera w Gdańsku wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 ja ostatnio widziałem Sama Younga na lotnisku w Dubaju, nawet zamieniłem z nim kilka słów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 sami gracze pacers haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 http://www.complex.com/sports/2015/10/lamar-odom-found-unconscious-in-las-vegas-brothel?utm_campaign=complexmag&utm_source=facebook&utm_medium=social&sr_share=facebook Ten człowiek sięgnął dna, nie ma już chyba dla niego ratunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 i po co była mu ta Kardashianka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Zjazd Lamara w dół, zarówno jako koszykarza jak i człowieka zaczął się od tego związku z Kardashianką.. Myślę, że ten świat celebrytów w który wszedł, źle na niego wpłynął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Lamar zawsze był nazbyt wrażliwy. Swoje w życiu przeszedł, stracił dziecko. Potem cały ten cyrk z Khloe, odejście z Lakers, które źle zniósł i poszło. A dobry chłopak. Ps. https://instagram.com/p/80z7DjvOwB/ Edytowane 14 Października 2015 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 A czy za czasów Lamara w LAL nie pojawiały się jakieś pogłoski, że lubi polecieć z drugami? Oczywiście nie na tym poziomie co teraz, ale czy nie było przypadkiem jakiś przecieków o jego zamiłowaniu do używek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Właśnie miałem pisać, że w LA lubił sobie co nieco wciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 A czy za czasów Lamara w LAL nie pojawiały się jakieś pogłoski, że lubi polecieć z drugami? Oczywiście nie na tym poziomie co teraz, ale czy nie było przypadkiem jakiś przecieków o jego zamiłowaniu do używek? Wydaje mi się, że to za czasów Clippers. Może później też coś było, ale nie przypominam sobie żadnych pogłosek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Jak tak sobie pomyśle ile złego ten człowiek w życiu przeszedł to myślę, że związek z kardashianami ma małe znaczenie w jego przypadku btw. Kobe i Mitch udali się prosto po meczu odwiedzić go w szpitalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Szkoda chłopa ale już w LAC miał odjazdy. Gdyby nie głowa mógłby być wiele lat na szczycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Szkoda, faceta. Przeszedł sporo ale nikt nie kazał mu ćpać tego i tego. Cienka linia. Lubiłem go jako gracza, w 2k czy innych pierdołach grywałem nim w opór, a jak rano sprawdzałem boxscory to był Kobe i Pau, ale najwięcej radochy było jak Odom pocisnął kolejne DBL DBL z ławki co przyćpał i podupczył to jego, tego mu nikt nie odbierze, ale zdrowia i wcześniejszego życia, nikt mu nie odda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Niestety nie on pierwszy i nie ostatni którego miliony na koncie wpędzają do grobu. Widać być milionerem tez trzeba umieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Report: Lamar Odom woke from coma briefly, showed some responsiveness Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi