washko Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ja juz sie pogubilem, gdzie odpisywalem... Na yasku chyba :-) W kazdym razie dla porządku i tu odpiszę, że mnie nie tylko ta propozycja nie przeszkadza, ale ją wręcz entuzjastycznie popieram. No ja też wolę pisać w jednym miejscu, ale ta liga jest o tyle wyjątkowa, że grają nie tylko ludzie stąd, więc dubluję info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 W sumie o tym zapomnialem, ale dopisalem w pierwszym poscie watkow ligowych informacje, ze wygrany ligi dostanie zaproszenie do ligi mistrzow... chociaz na dzisiaj nie wiemy kto ja bedzie prowadzil ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) No i się udało - mamy komplet. W ostatniej minucie regulaminowego czasu Dig potwierdził udział, co oznacza, że mistrzowie e-Nba.pl stawili się w komplecie. Komplet menedżerów - i wkrótce zespołów - oraz link do ligi w pierwszym poście. Draftujemy 13.10 o 22:00 - do zobaczenia. Edytowane 30 Września 2014 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Wrzuciłem ankietę na yahoo w sprawie bid time. Wypowiedzcie się proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Tak mi sie przypomnialo... moge zmienic temat watku zeby uwzglednic na ktory to sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Wrzuciłem ankietę na yahoo w sprawie bid time. Wypowiedzcie się proszę. Nie ma nad czym głosować ustaw 20 z urzędu, 30 sekund to jest parodia i przedłuża draft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Nie ma nad czym głosować ustaw 20 z urzędu, 30 sekund to jest parodia i przedłuża draft. To zawsze zdążę zrobić, ale wolałbym uniknąć sytuacji, w której okazałoby się, że dominują 30 sekundowcy i rozpoczną się pretensje Tak swoją drogą - dostajesz na maila info o nowych postach w lidze na yahoo? I jeśli tak, to czy dostałeś info o ankiecie? Tak mi sie przypomnialo... moge zmienic temat watku zeby uwzglednic na ktory to sezon? Jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Dostałem, zagłosowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Liga I Dig - potwierdzony!Fajnie, ze sie zdecydowal w ostatniej chwili... tym bardziej, ze... Gramy w 15. To chyba lepiej się nie mogło złożyć ;]A propos idealnej wielkosci, tak sie zastanawiam nad planem odnosnie LM na przyszlosc... bo lig roto przybywa, wiec co w przypadku jak nie bedzie odmow? Liga bedzie liczyla np 20 GMow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Raczej myślałem o pomijaniu najniższych poziomów. To jednak póki co pieśń przyszłości, bo przecież w tym roku jest tu tyle samo lig, co rok temu. Większy problem widzę w ujawnianiu się coraz większej ilości lig spoza forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Przypominam, że dziś draftujemy. Początek o 22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Nic, lecim powoli, pokazmy klase i powodzenia wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Pytanie techniczne... czyja druzyna jest czyja? ;-) Zwlaszcza dotyczy to tych nazw, ktore nie sa znane stad dla danego GMa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Andrew Bynum - mac Sama-sama - Bartek The team - Dig Pepesza - Pepe Underrated - Matek Big Bang - Wojtas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 The Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Andrew Bynum - mac Sama-sama - Bartek The team - Dig Pepesza - Pepe Underrated - Matek Big Bang - Wojtas Bad Boys Team - Mack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 No to skończyliśmy po 3 godzinach. Wyniki tu: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/1543/draftresults Nazwy zespołów w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Draft w dobrej atmosferze, nawet w pewnym momencie był komplet! Według tej tabelki w draft roomie powinienem zakręcić się koło czwartego miejsca, nie byłoby źle. Brak bloków, chociaż core mocny. Oby chłopaczki z Jazz grali fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Według tej tabelki w draft roomie powinienem zakręcić się koło czwartego miejsca, nie byłoby źle. zapisał może ktoś tą tabelę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Chciałem to zrobić, ale jak o tym pomyślałem, to nie mogłem już wejść do aplikacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi