adamb81 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) Joe Johnson w konkursie trójek rozjebał wszystkich szybkością no i miło było Karla ponownie zobaczyć,łezka w oku się zakręciła Edytowane 16 Lutego 2014 przez adamb81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) Lillard? Przecież oprócz Barnes'a to on miał najgorszą packę, ta cisza po jego dunku była znamienna, w ogóle z dupy zaczął podszedł jak gdyby nic i tylko zapakował... zero jakieś oprawy Podobała mi się oprawa Ben'a z Kings no i Ross też coś zrobił Wydaje mi się ze jak by PG za pierwszym razem włożył piłe to by z Wallem wygrał. To Johna nie było coś mega zadziwiającego. Reszta słaba ale nie tak jak zawsze aa no i MVP dla Andre? jak te jego 25 zbiórek to większa cześć nabita bo nikt inny nie skakał. zresztą tam był jakiś inny prawdziwy center na boisku? dla mnie najlepszy motyw póki co to 1 on 1 Hardaway'a i Waiters'a Edytowane 16 Lutego 2014 przez devilnevercry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ay0xE1tCZeA Dla porównania SDC w d-league dlaczego tam może to normalnie wyglądać a w NBA wybiera sie zwyciezce po jednym dunku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 po tym filmiku doszedłem do wniosku że NBA specjalnie na SDC powinno zgłaszać graczy z D-League. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) Dużo lepiej zorganizowane niż ten cały cyrk ale to już każdy wie. Edytowane 16 Lutego 2014 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) Apropo szybkosci wykonywania trojek przez Johnsona widzialem dzisiaj fajnego tweeta, "Joe Johnson is questionable for Nets game wednesday in utah with a "is still finishing three point contest" beka Edytowane 16 Lutego 2014 przez tomeczeg20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 w sdc powinni brac udział najlepsi dunkerzy na świecie, tylko w takim wypadku nie mogli by to być gracze nba. ale w sumie czy przez to publika była by zawiedziona? niektorzy potrafią zrobic takie dunki że widownia napewno by przebolała brak windmilla jakiegos all-stara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 NBA nie przestanie mnie zaskakiwać. Zjebali coś co było solidne, nigdy nie porywające, ale też nigdy nie dołowało po prostu sprawdzian najlepszych trójkowiczów dodanie do tego całego kosza money balls było słabsze niż próby zatrzymania dłużej w celi trynkiewicza. Jak coś jest robione na siłę to ma ogromne szanse na marny efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Ja bym poszedł na wszystkie Eventy weekendu gwiazd. Koszykówka to koszykówka, a tu w dodatku same gwiazdy. Nie skorzystać (gdyby było za darmo) to byłby po prostu grzech. Ale wiem jak to jest w internecie Jedni cieszą się z koszykówki inni są od krytyki Ty może tak,ale Amerykanie już raczej nie.Koszykówka w wydaniu NBA to w tej chwili 5 sport jeżeli chodzi o popularność w USA.To dzieki temu mamy takie atrakcje jak pedalskie koszulki,dziwne formuły SDC czy "genialne" projekty rzutów za 4 punkty/poszerzenia boiska i reklam na koszulkach.Własze ligi zrobią wszystko żeby - dopóki jest jeszcze możliwość - wyciągnąć kase od naiwnych.Nikt jednak chyba nie przypuszczał,że nadejdzie dzień kiedy na ASG zawodnicy bedą biegać ubrani w praktycznie piłkarskie koszulki.Tak jak mówił John Wooden - NBA to nie jest prawdziwa koszykówka tylko show.NIestety miał racje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Ten Farel caly to slyszy siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Niech mnie kule biją ale ogladam! Cos mam przeczucie że spoko mecz będzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) za pietnaście trzecia, a oni jeszcze nie grają da dużo szopki, ale chajs musi sie zgadzać ;] KD vs LBJ Edytowane 17 Lutego 2014 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) Do pierwszego time outu bylo wiecej lepszych dunkow niz przez caly wczorajszy konkurs. Ciekawie sie to zapowiada, ja tam ogladam a tak w ogole zawsz uwazalem Jamesa za idiote ale klocic sie z sedziami na ALL STAR GAME to naprawde trzeba miec tupet... Paul moze jest 1st round exit ale po tym jak wszedl zrobilo sie o wiele ciekawiej btw Griffin po pierwszej kwarcie 18 pkt, wow Edytowane 17 Lutego 2014 przez tomeczeg20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tols Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 No chłopaczki ze Wschodu nadrobili trochę tych punkcików. Może tym razem się im uda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 formuła konkursu wsadów beznadziejna, zero emocji !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 pogodziłem się z tym, że nie ma w all-star game Shaqa, ale nie mogę się pogodzić z brakiem KG,Duncana oraz Kobe'iego. jakaś pustka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 wiecie gdzie można obejrzec mecz gwiazd online? torrenty nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 wiecie gdzie można obejrzec mecz gwiazd online? torrenty nie bardzo http://vk.com/world_basketball tu sie pojawi ale chyba musisz sie zarejestrowac na vk zeby moc ogladac. jak co to jeszcze tutaj: http://nbatv.ru/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 wiecie gdzie można obejrzec mecz gwiazd online? torrenty nie bardzo A Ty musisz oglądać all-star.... człowiek z taką wiedzą i z takim nosem to powinien nam tu przed meczem rozpisać kwarta po kwarcie jak to będzie wyglądało A tak, żeby nie było offtop jestem po 1st half i mnie się ten mecz naprawdę podoba. Z początku bałem się tych cegieł z WEST, ale CP#3 zrobił taką różnice.... Oby 2nd half był równie dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) kuplom na infie chce pokazac zeby sie troche zajarali bo na wfie tylko noga i noga... zal dzieki Air, super sprawa Edytowane 17 Lutego 2014 przez MVPrzemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi