P_M Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Też wysłałem gameplan Rapparowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ja jestem w kontakcie z Karpikiem jak tylko skonczy GP to oboje wrzucimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Podsumujmy: Gotowe pary: P_M Dh12 Rappar Koelner Gotowe gameplany:Chomik Gregorius Do niedzieli mają być: Julek Wowo Do następnej niedzieli: Ignazz Nieokreśleni: January Karpik Julius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 ja jutro prześlę - dziś się nie wyrobię niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 k to podsylam jutro raperow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 nie ma mnie w domu kryzys do środy ostateczny deadline kochani gentelmeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 oo to ja w takim razie pewnie jutro podesle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 co tu czekać Wowo? wychodź Josh Smithem na PF i napierdalaj run and gun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 oka, wyslalem moje grafomanstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 już piszę do godzinki będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Ignazz Karpik Julius January - robicie coś czy przyznajemy walkowery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Jeśli o mnie chodzi, to ja od początku mówiłem, że będzie problem. W pracy napisać nie mam czasu, bo jestem zawalony robotą, a w domu mam czasu jeszcze mniej ;] Także sorry, ale lepiej, żeby chyba przeszedł chomik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Chomik nieźle, doszedł już do połfinału bez nawet powąchania piłki W sumie mam dylemat, bo Gregorius i Chomik dali gameplany, ich przeciwnicy nie dadzą, więc pytanie do was: przechdozą od razu, czy parujemy ich ze sobą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ignazz Karpik Julius January - robicie coś czy przyznajemy walkowery? pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 poszło na PM do Rappara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 sorry, ja generalnie wypadam, jestem tak zajebany, ze napisanie 1 zdaniowca na forum to w tej chwili wyczyn. sorry i pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Kiedy reboutale? Strasznie słabo nam ten alltimefantasy idzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Pytanie co robimy, bo zostało nas 9. Walimy rebutale czy jak? Mamy 3 pary i 3 osoby z gameplanami, z któryuch wiemy, że ich przeciwnicy już nic nie napiszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Pytanie co robimy, bo zostało nas 9. Walimy rebutale czy jak? Mamy 3 pary i 3 osoby z gameplanami, z któryuch wiemy, że ich przeciwnicy już nic nie napiszą. kurczę myślałem, że tylko ja dałem tyłka na taką skalę a tu proszę rozumiem problemy co niektórych z wywiązaniem się zobowiązań - to nie jest takie proste znaleźć czas i chęci na na prawdę rozbudowane gameplany i reboutale. Na przyszłość powinniście jakoś uprościć cały proceder bo w obecnej formie cała zabawa ciągnie się zbyt długo. miałem do siebie straszne pretensje, że nie podołoałem zadaniu dlatego postanowiłem, karnie, odsunąć się w cień i dać sobie spokój z forum na jakiś czas zważywszy na zaistniałą sytuacje, oświadczam, że wracam! prawda jak zajebiście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 jutro podesle re Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi