RappaR Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 dlatego rappar musi dyktatorską ręką zdecydować ponieważ Opinie są jak ludzkie pępki. Każdy ma swój. -Shaq No właśnie to zrobiłem, załatwiłem losowanie i wszystko cacy, a tufaj bunt na pokładzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Krótko mówiąc jak przyszedł czas playoffów to się obsraleś niczym T-mac i wycofałeś się z liderowania ..... To taki żarcik ( tylko się nie poczuj urażony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 No właśnie to zrobiłem, załatwiłem losowanie i wszystko cacy, a tufaj bunt na pokładzie. twój temat twoja liga... ja moge grać bez szemrania ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 tylko, że takie pojedyncze pierdy za przeproszeniem sprawy nie załatwiają.... mi też jest od początku wszystko jedno, ale trzeba to jakoś sprytnie ustalić bo stoimy z tematem już drugą dobę i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 W sumie im później zaczniemy, tym więcej czasu mamy na oglądanie archiwalnych meczów i uzupełnianie wiedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ja tez To ciekawe, że byłeś jedną z głównych sił opozycji. Anyway ja się też dostosuję do tego jaki konsensus wypracuje większość. Czyli jakim systemem gramy, do kiedy piszemy, od kiedy gramy itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) facepalm jak do k**** nędzy mamy to zrobić "tym trybem" ? Czekoladka to się chyba wkurwił trochę, że mu się spacerek opóźnił ;] Edytowane 9 Stycznia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 ja do soboty wrzucam ogólny opis zespołu. Rozumiem, że każdemu daliśmy czas do środy, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 ja do soboty wrzucam ogólny opis zespołu. Rozumiem, że każdemu daliśmy czas do środy, tak? Nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 drugi facepalm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Mi się nudzi, prawdopodobnie wrzucę tej nocy jeszcze, ewentualnie jutro. spróbowałbyś u mnie lineup'y poskładać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Raper jak większości jest obojętne to nie będę sie faflunil. napisz tylko czy pary zostaja czy nie żeby mozna tez gameplan ewentualnie juz ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 lorak wylosował: Wowo vs P_M DH12 Julekstep vs Gregorius vs Julius Kucio vs Havlicek Agresywnychomik vs Findek Koelner vs RappaR Ignazz vs Karpik Lewebiodrosmoka vs January Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Bez jaj. Przecież miało być tylko gameplan + rebutal. Niektórzy mają też życie prywatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Tez pierwsze słysze o takim rozbiciu. game plan plus rebutal i jedziemy. Obrona na podstawie opisu i składu Edytowane 18 Stycznia 2014 przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 No tak, tylko jak mam układać D, nie wiedząc co rywal gra? Wszystko w rebutalach? Poza tym 1 rebutal to za mało oczywiście. To tylko Twoja przewaga, że naszkicowałeś jakieś schematy, tzn, że Twój zespół jest ułożony w ataku. Jak ktoś tego nie zrobił, to ja to traktuję, że trener rywali życzy im tylko powodzenia i na tym się kończy jego rola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 lorak wylosował: Wowo vs P_M Na pewno wylosował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Na pewno wylosował? Tak, boisz się czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Tak, boisz się czy co? Nie, ot znowu niefart, w poprzednim unieważnionym losowaniu trafiłem na Koelnera z Shaquiem a teraz z deszczu pod rynnę i na Hakeema Po prostu tough matchup i cholernie mocne zestawienie, ale będzie ciekawie, choć nie ukrywam, że liczyłem na ciut więcej szczęścia:) Było losowane LBS nie gra z RappaRem, a to by była seria, której by polscy hi-hopowcy potem wzorowali beefy Nie zdziwie się jak będziemy na nich głosować tylko po to, żeby trafili na siebie w finale Edytowane 18 Stycznia 2014 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi