karpik Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Problem jest taki, że Blaylock miał bad decision jako 1 opcja w Hawks. U mnie nie będzie pierwszą opcją, wystarczy mi fakt, że jak teraz ktoś tu go zamierza zostawiać w rogu, to zapraszam. Poza tym to jest player, który ma z tamtych sezonów 6ast /2,4 TO. To że potrafi podać jest miłym bonusem. Mookie nie był 1. opcją w Hawks tylko 2./3. Poza tym skąd wiesz, że stojąc w rogu i grając off ball będzie podejmował dobre decyzje, skoro całe życie grał z piłką i podejmował złe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 @january Chcialbym chyba jednak Embiida ;] uuu Co z Kanterem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Karpik skąd bierzesz te złe decision making? jakieś przykłady z playoffów? mecze? statystyki? fakty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Tu nawet nie chodzi o Kantera. Jendrasz, ty nie masz tak, ze po obejrzeniu kazdego filmiku z highlightsami Embiida, musisz obejrzec highlightsy Jarrona Collinsa by to wszystko wyrownac? ;] Edytowane 7 Stycznia 2014 przez karl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) No to juz ostatni pick i można losować, emocje większe niż przy loterii Edytowane 7 Stycznia 2014 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Raczej juz nikomu nie zespojleruje, moja lista graczy którzy nie wiem czemu nie poszli, całkiem mocny składzik: Parker/Mo Cheeks Hamilton Sprewell/Maxwell Aldridge/Noah Lanier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja Cheeksa (miałem w poprzednim drafcie) chciałem brać, ale brakowało mu trochę rzutu, a ja i tak już mam gęsto pod koszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tu nawet nie chodzi o Kantera. Jendrasz, ty nie masz tak, ze po obejrzeniu kazdego filmiku z highlightsami Embiida, musisz obejrzec highlightsy Jarrona Collinsa by to wszystko wyrownac? ;] nie wiedziałem, że Collins ma highlighty ;] Też chcesz Embiida w LAL ? no no no, ja byłem pierwszy na bandwagonie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Gortat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jeszcze Buck Williams był fajnym typem, ktory tez sie ostał, a był w mojej poprzedniej ekipie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Sprewell, Hamilton, Steve Smith, Michael Redd, Buck Williams, Nique(ktos go wzial?) Dan Roundfield and many more Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 W sumie fakt: Parker Hamilton/JJ Wilkins/Sprewell Aldridge/Noah Lanier Ten skład by miał szanse w zabawie powalczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Derrick Coleman, John Starks, Gilbert Arenas, Sprewell, Ron Harper, Kenny Smith, Noah, Bogut, Buck Williams i oczywiście Stephon Marbury i Carmelo Anthony, jeszcze Nene , Kenyon Martin. Zależy od koncepcji ale brak Sprewella to dla mnie szok. i ulubieniec Loraka czyli Steve Francis Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 ^ Bogut akurat poszedł. Steal jak c***. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 moze i steal, ale psuje mi imidz (80's) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Z Niquem był ten problem, że najczęściej każdy by go brał w 3eciej rundzie, ale miał już podstawowe opcje, a Nique ani nie rozciąga zbytnio gry, a potrzebuje cholernie dużo gry z piłką, żeby być efektywny, to już prędzej Nique na ławkę jako 6thman mógłby pójść tak jak ja wziąłem Bernarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Aaaaaa gdzieś mi się zagubił. Oczywiście nie ma mistrza DRAPM Collinsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 I Collinsa i drugiego zajebistego steala - Collinsona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Geje na tym forum nie są w modzie. właśnie, jeśli bliźniacy mają takie same geny to jak jeden jest gejem to drugi też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Vin Baker, Otis Thorpe, Steve Smith, Antonio McDyes, Amarciusz, Blake, Jerry Stackhouse btw. czy to, że Parker nie poszedł w ogóle - czy to jest k**** w jakimśkolwiek stopniu racjonalne? Edytowane 7 Stycznia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi