RappaR Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ty chyba serio nienawidzisz George, że ma czelność być lepszy od Haywarda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Rappar, ale czemu sie denerwujesz? take it easy Mi chodzi o luki w regulaminie, a nie o george'a, bo taki durant tez zostal wybrany z tego roku i jesli ci nie pasuje, to mozesz sobie przekleic w moim poscie george'a na duranta Edytowane 22 Grudnia 2013 przez karl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Rappar powiem Ci tak: jeżeli uważasz, ze George po rozegraniu niespełna poltora sezonu jest wiarygodnym grajkem to ok, ale weź pod uwagę, że nawet wybrierajac ten sezon i poprzedni to i tak 70% spotkan wiecej zagral w poprzednim więc jego wiarygodnośc delikatnie mowiac jest niezbyt duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Przecież siła George'a leży w defensywie a tam już rok temu siał terror. Ofensywnie RappaR zdąży się jeszcze odkuć, a zadaniem George'a będzie pewnie ustrzelenie kilku trójek i transition. Ciągle nie patrzycie globalnie na zawodników, tylko indywidualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ale tu nikt nie twierdzi że George jest słabym obrońcą ale branie go z 18 wyborem to jest po prostu skopanie poniekąd tematu . To tak jakbyś z 1 brał Pippena bo to genialny obrońca na piłce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Jakbyście pisali z którym pickiem właśnie bierzecie, byłoby optymalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 24h na draft od ostatniego picku btw jest? A potem w razie czego co -> aż się pojawi gracz, który nie wybrał czy też nowe 24h? Bo to jest ważne, gdy np w ciągu pół h może wybrać 10 menago obsuwając pick nieobecnego niżej, To drugie, mimo wszystko 24h to sporo czasu, a decydując się na tą grę każdy z nas zdecydował, że poświęci temu trochę czasu. Picki są średnie raz na 3-4 dni i wtedy można poświęcić te x czasu na zastanowienie się i 30 sec na napisanie postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 to pisanie PW do następnego wybierającego jest uskuteczniane? bo glupio, ze osoba ktora ma wybierac byla w sumie dzis na forum, nie wybrala i draft stoi w miejscu (wybór to poświęcenie paru minut, lata ew. można dodać później po jakiejś tam analizie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ja nie mam czasu czekać do następnych Świąt...Nie można ustawić się na jakimś czacie czy cokolwiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Na czacie średnio - te picki mimo wszystko trzeba przemyśleć, chociażby przez te 10-15 mint/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 No i u mnie tez bedzie pewnie przywieszka, bo jestem jutro caly dzien w trasie. Jak dobrze pojdzie to sie wieczorem jakos podepne do netu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 wkurwiacie mnie z tym draftem. rozumiem jeszcze pierwsza runda ponieważ trzeba wybrać zawodnika na którym się buduje zespół i trzeba mieć wizję ale teraz? dopasowanie nie powinno zabierać tyle czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 jak Julius ma taki problem z jutrzejszym podaniem wyboru to może komuś prześle dwa picki, które chciałby zgarnąć i w razie jak Havlicek mu zgarnie kogoś to będzie miał drugiego gracza, tyle, bezsensu, żeby jeden wybór zajmował tyle czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 luzujcie stringi Dla mnie mogłoby być i 48h. Ludzie pracują, święta idą itd. Przestańcie się podniecać tak bo jedna osoba nie wybiera i już lincz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Havlicek - 2 lata po sobie, nie ma tak lekko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 hej hej mam pytanie- co to za system dziwny ABBA, że ja nie mam teraz 2 picków? W sensie normalne ABBA to 1-15; 15-1; 1-15 a nie jakieś twory 1-15; 15-1; 15-1; 1-15. WTF? Czy ja czegoś nie rozumiem? Oczywiście się dostosuje ale nie kminie ni c*** tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 ale u mnie ABBA to "AB" "BA" Ahhhhhh czyli tutaj po prostu jedna litera oznacza kolejność normalną lub odwróconą? To już wszystko jasne szefie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 To niech się reszta zdecyduje, to jak dla mnie sprawa drugorzędna. Co do ABBA, i tak w poprzedniej zabawie najlepiej szło wysokim pickom top3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Co sądzicie o poszerzeniu Jury? jeśli wyrażą zgiodę to uważam, że powinni móc też głosować Lorak, Chytruz, Ely3 i Jendras. Co na to reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 wg mnie to osoby z zewnatrz mogly by miec nawet po dwa glosy (wieksza obiektywnosc etc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi